Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה,

חבר שלי מתגורר בניגריה ויש לו רישיון ניגרי בינלאומי.

בספח המצורף לרישיון בו מצויינות המדינות בהן הוא יכול לנהוג עם הרישיון הזה מצויינת גם ישראל.

השאלה אם הוא יכול לנהוג עם הרישיון הזה בארץ בלי שום הגבלה או שהוא חייב לעשות טסט בארץ על מנת לקבל רישיון ישראלי?

תודה.

פורסם

מצטרף לשאלה: ברשותי רשיון אמריקאי, וכמו שכתבו מעלי, אפשר לנהוג עד שנה מיום הכניסה לארץ. שאלתי היא כזאת: חזרתי לארץ לפני כ-5 שנים, אולם עוד לא "סגרתי" שנה שלמה בארץ. אני יכול להשתמש ברשיון האמריקאי? השאלה רלוונטית כי פג התוקף של הרשיון ואני צריך (לאחר ששילמתי) לגשת לתחנת צילום כדי לחדש אותו. הרשיון, אגב, חודש ב-27.10.08 ונכנסתי לארץ כמה ימים אח"כ. בכלל, מאיפה לשוטר לדעת מתי בדיוק נכנסתי לארץ? הוא מקושר עם משרד הפנים?

פורסם
מצטרף לשאלה: ברשותי רשיון אמריקאי, וכמו שכתבו מעלי, אפשר לנהוג עד שנה מיום הכניסה לארץ. שאלתי היא כזאת: חזרתי לארץ לפני כ-5 שנים, אולם עוד לא "סגרתי" שנה שלמה בארץ. אני יכול להשתמש ברשיון האמריקאי? השאלה רלוונטית כי פג התוקף של הרשיון הישראלי ואני צריך (לאחר ששילמתי) לגשת לתחנת צילום כדי לחדש אותו. הרשיון הזר , אגב, חודש ב-27.10.08 ונכנסתי לארץ כמה ימים אח"כ. בכלל, מאיפה לשוטר לדעת מתי בדיוק נכנסתי לארץ? הוא מקושר עם משרד הפנים?

סליחה על אי הבהירות, נכתב אחרי לילה לבן.

• תוכן חדש...