Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הבינלאומיים

איפה הייתם מחפשים כזה ראש למקדחה?

3455_1.JPG

או כזה:

cd_1_b.JPG

אני מעונין להשתמש בראשים האלה כדי לשייף \ להסיר להרחיב חורים שנעשו במתכת -

אני לא יודע מה השם בעברית, באנגלית זה נקרא גריינדר - GRINDER - יעני מכרסם...

סיבוב באייס \ הומ סנטר \ חנות כלי בנין בסביבה הביא לסט אבנים ורדרד \ לבנבן שלא מרשים בכלל את צינור הנירוסטה איתו אני עובד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני קניתי סט כמו בתמונה למעלה באחת הרשתות DIY - הם בד"כ שומרים אותם בארון זכוכית נעול מתוך מתן אמון רב בלקוחות.

שתי נקודות:

1. איזה עובי מתכת אתה רוצה לעבד? לפחות אלו שקניתי אינם ממתכת קשה במיוחד ונסיונות לעבד מתכת איתם שחקה להם את השיניים. זה יותר מתאים לפלסטיק / עץ או אולי אלומיניום רך.

2. מאוד לא מומלץ להפעיל לחץ צידי על המקדחה לאורך זמן. אני גמרתי היטצ'י בדרך דומה :lol:

:turn-l:
פורסם

אבן ההשחזה, זו שמופיעה בצילום התחתון שלך אינה מתאימה מכיוון שהמהירות של המקדחה שלך נמוכה מדי ולכם האבן נשחקת ולא החומר אותו אתה רוצה לעבד. הפצירות הסיבוביות יועילו לך יותר, אבל אם הן לא מאיכות טובה הן תשחקנה לך מהר. אתה יכול לנסות לקנות כאלה אצל "השחל" למשל, בדרך מנחם בגין 78, תל אביב

• תוכן חדש...