Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית protect במגבר TRA 680.4.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי המערכת הרשומה בחתימה.

המערכת מותקנת אצלי כ-10 חודשים ולא היו שום בעיות,בחודש האחרון המגבר התחיל לכבות את עצמו ולהכנס למצב protection.

המגבר לא מראה שום סימני מצוקה או משהו בסיגנון בווליום ממש נמוך,כאשר אני מגברים אותו מעל ווליום מסויים הוא נכבה.

הקטע המוזר שאני לא מבין זה כאשר אני נוגע בכבלים של המתח והמינוס במגבר,הוא שוב חוזר לחיים,וכך זה ממשיך.

כבל מינוס נבדק ומחובר טוב לגוף הרכב.

לפני שאני נוסע למתקין,מה יכולה להיות הבעיה?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

בדקת שהכבלים מחוברים טוב בצד של המגבר?

יתכן והבעיה לא בכבל מינוס אלא באחד הכבלים הסמוכים אליו - כשאתה מזיז אותו אולי הוא יוצר מגע באחד החיבורים האחרים.

יכול להיות גם שהטרמינלים של המגבר רופפרים או שההלחמות שלהם כבר לא בסדר.

רצוי שתשלח את המגבר למעבדה כי זה נראה כמו בעיית מגבר אם לא בעיית חיווט.

תבדוק שאין שום זליגה, מינימלית ככל שתהיה בין החוטים של החשמל במגבר - אולי שיערה קטנה מהחוט של הרימוט נוגע במינוס...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תשכח לפרק את הפיוז הראשי לפני שאתה מתעסק בחיווט החשמל של המגבר - חבל שתיצור קצר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה היא שהמגבר לא עובד ב-2 אום בגישור ,יש לך סאב עם שני סלילים של 4 אום ובחיבור מקבילי של הסלילים הוא עובד

במעגל סופי ב-2 אום,אתה צריך להגיד תודה שהוא סחב עד עכשיו ולא נישרף\שרף משהוא.

פורסם

לא הבנתי.

המגבר התאמץ יתר על המידה בגלל הסאב?

מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? מגבר מונו או חיבור שונה?

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

המגברים האלה אני מכיר ממש טוב.

הם ממש טובים, והם מוגנים מכול ביעה שיכולה להיות.

משה בחור אמר זה נכון.

אם חיברתה את הסאב למגבר של שני יציאות בגישור אז יש לך בעיה.

סאב שלך הוא שני סלילים של 4 הום, לכן אתה יכול לתת לו לעבוד או ב-2 הום (התנגדית סופית) או 8 הום.

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/woofer_wizard.asp?submitted=true&woofer_qty=1&woofer_imp=4

המגבר בגישור נותן 4 הום, ואין אופציה אחרת.

פיתרון לביעה:

1. להוסיף למערכת שלך מונו נטו לסאב.

2. להחליף סאב לסאב שהתנגדות שלו 4 הום.

המלצה שלי

מגבר קיים לחבר לקרוסים של מוראל היבריד כול הארבעה ערוצים, כך שהוופרים יקבלו 85RMS כול אחד בנפרד מהטוויטרים.

ולהוסיף למערכת שלך עוד מגבר מונו נטו לסאב.

כך יהיה לך הגברה נפרדת לכול אלמנט, שזה חזק יותר, מדויק יותר, איכותי יותר וכו....

בהצלחה

פורסם
להוציא את הפיוז שנימצא על המגבר לפני התעסקות עם הכבלים?

לא - אני מדבר על הפיוז הראשי של כבל הכוח הראשי שהולך מהמצבר עד למגברים - הפיוז שליד המצבר...

Pioneer TS-X150

פורסם
המגברים האלה אני מכיר ממש טוב.

הם ממש טובים, והם מוגנים מכול ביעה שיכולה להיות.

משה בחור אמר זה נכון.

אם חיברתה את הסאב למגבר של שני יציאות בגישור אז יש לך בעיה.

סאב שלך הוא שני סלילים של 4 הום, לכן אתה יכול לתת לו לעבוד או ב-2 הום (התנגדית סופית) או 8 הום.

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/woofer_wizard.asp?submitted=true&woofer_qty=1&woofer_imp=4

המגבר בגישור נותן 4 הום, ואין אופציה אחרת.

פיתרון לביעה:

1. להוסיף למערכת שלך מונו נטו לסאב.

2. להחליף סאב לסאב שהתנגדות שלו 4 הום.

המלצה שלי

מגבר קיים לחבר לקרוסים של מוראל היבריד כול הארבעה ערוצים, כך שהוופרים יקבלו 85RMS כול אחד בנפרד מהטוויטרים.

ולהוסיף למערכת שלך עוד מגבר מונו נטו לסאב.

כך יהיה לך הגברה נפרדת לכול אלמנט, שזה חזק יותר, מדויק יותר, איכותי יותר וכו....

בהצלחה

הפתרון הראשון שאתה ממליץ עליו יבוצע ברגע שאני אחליף רכב.

מה שלא הבנתי עד הסוף הוא-אם אני מחבר בצורה כמו בתרשים [התנגדות סופית 2 אוהם] יפתור לי את הבעיה? או שהמגבר לא מסוגל לקבל כזה סוג של חיבור?

בקיצור לא כל כך הבנתי את הפיתרון שלך לבעיה בסעיף 2.

לא - אני מדבר על הפיוז הראשי של כבל הכוח הראשי שהולך מהמצבר עד למגברים - הפיוז שליד המצבר...

אוקי עכשיו הבנתי.תודה.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...