Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי קניית סורק באיביי (גרמני לצורך העניין).

בגלל שהמוכר לא תיקשר איתי בפרק זמן סביר, הודעתי לו שאני לא מעוניין במוצר.

המוכר רשם שיש לי איתו "חוזה רכישת מוצר" ורשם שיש לי 3 ימים לבוא ולקחת את המוצר.

לא שילמתי כי התכוונתי לשלם בזמן האיסוף.

האם יש השלכות כלשהן עליי כקונה כאשר אני מבקש לבטל קנייה ? אם המוכר לא מסכים כמו במקרה הנ"ל יש לי בעייה כלשהי עימו ?

תודה

Veni Vidi Vici

פורסם

ככל הידוע לי, המוכר לא יכול להשאיר פידבק שלילי.

חוץ מזה, חיכיתי יומיים לתשובה ולבסוף החלטתי למצוא מכשיר אחר כי אני צריך אותו בדחיפות.

Veni Vidi Vici

פורסם
ביצעתי קניית סורק באיביי (גרמני לצורך העניין).

בגלל שהמוכר לא תיקשר איתי בפרק זמן סביר, הודעתי לו שאני לא מעוניין במוצר.

מה זה "פרק זמן סביר"? יכול להיות שהוא היה בסופשבוע ארוך? בחופשה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מוכר לא יכול להשאיר פידבק שלילי.

הוא יכול לפתוח unpaid item dispute ואתה יכול לקבל strike.

בעקרון אם במהלך ה dispute תצהיר שלא הייתה לך תקשורת עם המוכר ואיי ביי אשכרה יאכלו את זה יש מצב שהסתדרת, אם לא הנזק הוא שאחרי 3 סטרייקים סוגרים לך את החשבון ותהפוך עולם לא תצליח לפתוח אותו (ניסיתי לפתוח אחד בשביל חבר וזה לקח חודשיים ובקושי הצלחתי לעשות את זה).

בהצלחה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בדקתי עכשיו שנית וראיתי שלא קיבלתי ממנו תשובה במשך 3 ימים.

ב-EBAY עצמו קיים dispute ?

אני מכיר רק את ה-dispute מפייפאל.

Veni Vidi Vici

פורסם

המוכר יכול להשאיר לך פידבק שלילי בכייף.

אז נכון שהוא ימלא אותו בתור פידבק חיובי, אבל התוכן יכול להיות בכיוון ההפוך(יצא לי כבר להתקל בזה).

גם ידי הייתה קלה על ההדק ו"רכשתי" דברים שלא הייתי צריך. כאשר ביקשתי מהמוכרים לבטל זאת, הם פשוט שלחו לי מין אישור שנוצרו בינינו פערים ואנו לא יכולים להגיע להסכמה ולכן המכירה/קנייה מבוטלת.

כנראה שאתה נתקלת במוכר לא סימפטי.

פורסם

המדיניות החדשה של איביי אומרת שקונה יכול לקבל רק פידבק חיובי.

משמעו, המוכר גם אם יתהפך העולם לא יוכל להשאיר פידבק שלילי.

לגבי ביטול המכירה, יש לכך הסבר מדוייק של שלב אחרי שלב, בHELP של איביי.

ואם זה לא עוזר, יש גם את הLIVE HELP.

בעקרון מותר לך על פי החוקים של איביי, לבטל אישור לרכישה מכל מיני סיבות שמפורטות בHELP באיביי.

אם אתה עומד בתנאים שמפורטים, תוכל לבטל את המכירה ללא כל חשש.

under construction..

פורסם

תקרא עוד הפעם את התגובה שלי.

המוכר יכול להשאיר לך רק פידבק חיובי - נכון, אך מה עם הפירוט? בפירוט הוא יכול לרשום שהוא התכוון לשלילי ועוד אלף ואחד סיפורים.

פורסם
תקרא עוד הפעם את התגובה שלי.

המוכר יכול להשאיר לך רק פידבק חיובי - נכון, אך מה עם הפירוט? בפירוט הוא יכול לרשום שהוא התכוון לשלילי ועוד אלף ואחד סיפורים.

התגובה שלך לא רלוונטית.

לרוב מה שאנשים מסתכלים על זה אחוז הפידבק החיובי. על פי מה שאתה מספר האחוז שלו לא יפגע וישאר מאה אחוז. מי שיכנס לעובי הקורה יגלה שיש פידבק שהתוכן שלו לא חיובי, גם ככה אחרי 10-11 פידבקים זה יעלם ואף אחד לא באמת ימצא את זה.

בכל מקרה לטעמי שווה לקונה לנסות למצא הסדר עם המוכר. אפשרות אחת היא להציע לו לשלם את עלות המכרז.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...