Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ניקיתי נזילת שמן במנוע. מסתבר שלא רק שלא מצאתי את מקור נזילת השמן יש לי חור בראש המנוע סנטימטר מתחת להברגה של הפלאג. נסתי לסתום עם דבק אפוקסי לצנרת אבל זה לא נדבק לאלומניום - הם יש איזה חומר אחר שיצליח להדבק לאלומניום? חשבתי לעשות איזה משהו מכני שיתפוס את החומר במקום ויפעיל לחץ על הנק - אבל אני חושש שגם זה לא יצליח -אנא עיזרו לי לפתור את הבעייה מבלי להגיע למוסך, תודה דודו

פורסם

אני חושב שהפעלת לחץ מכני רק תזיק יותר,החור כנראה נוצר עקב קורוזייה כלשהי בתעלת המים ולחץ על המקום תוכל לגרום להרחבות החור,אגב האם הינך משתמש בנוזל קירור יעודי או ב מי ברז?

פורסם

רק בנוזל קירור יעודי - סתמתי את החור עם חומר מיוחד לאללומניום אבל אני חושש שיש לי עכשיו מעין קצפת בשמן ובמים כלומר אין מנוס מהחלפת הראש או החלפת המנוע שזה בערך אותה עלות - 1200 ~1500 לראש לעומת 2000 למנוע בלי עבודה -מה כדאי?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שיפצתי את הראש הרכב שקט בסרק כמו שלא היה מעולם - אבל הפעולה שלו מבחינת העלייה בסלד לא משהו כאילו יש יותר מידי חיכוך או תזמון לא הכי טוב אין לי מושג - בקיצור דייהו עגלה כתמיד - ויש לי איתו נסיון של 14 שנים :-)

• תוכן חדש...