Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו MODEO 2007 בשעה טובה ):)

יש ברדיו חיבור AUX אבל אני לא מוצא את הכניסה

יש בתא כפפות משהו שנראה דומה

אבל בעצם זה סתם גומי ...

הרדיו דיסק הוא כזה

http://www.dndservices.co.uk/pics/refurbished/6000cdkw2000.jpg

אבל אני לא מצליח למצוא את הכניסה

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את פני

תודה רבה

פורסם

חיבור הAUX שלך נמצא מאחרוה ואני מנחש שהוא יהיה חיובר RCA (אדום ולבן כמו של הטלויזיה)

יכול להיות גם כמה חיבורים כאלה תכניס ת'יד מאחורה הרדיו עם זה אפשרי עם לא פרק אותו

ובדוק איפה הRCA

זכור.. שיהיה כתוב על הRCA על הכבל עצמו RCA IN

פורסם

יכול להיות שזה משהו שדומה לזה בתא כפפות ?

יש שם מן גומי עגול שזה נראה כאילו זה אמור להכנס שם אבל בעצם אין שם חיבור ...

אני אמור לפרק את הרדיו ולחבר אליו מאחורה כבל RCA שמהצד השני יש לו כניסה רגילה של 3 וחצי' ?

פורסם

מדובר על הרדיו דיסק המובנה של הרכב .

אפשר שיש כפתור AUX -אבל בדגם הזה אין חיבור חיצוני - ואפשר שכן :lol:

במקום לפרק חצי מהרכב - פתח ספר רכב , הכול כתוב שם :idea:

ואם אין לך - התקשר ל "דלק מוטורס" היבואנים - שירות לקוחות , מספר הרכב ו 5 דקות ויש לך תשובה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתה ברשותי מונדיאו זהה לשלך 2006,הן כולן הגיעו ברמת גימור אחת גבוהה.

רכב מצוין תתחדשו.

הכניסה אכן דרך התא כפפות,אצלי היה מחובר קבוע דרך פלג 3.5 אינטש,הייתי מחבר גם את הDVD הנייד שלי לכניסה הזאת ורואה סרטים שמשעמם לי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...