Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותר טוב חתול לא מחובר מחתול מת, לא?!

חוצמיזה, תנסה. אולי תפתיע את עצמך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אותו דבר אפשר להגיד על אימוץ הומלס...:-)

נסה אולי תפתיע את עצמך..

לא מתחבר לבני אדם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני חושב שהאיקון שלי מדבר בפני עצמו.

ובהקשר לשרשור הזה, גם החתימה שלך אומרת הכל :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פשוט נורא ! מאחל מוות בייסורים קשים לכל מי שעושה דברים כאלה לבעלי חיים !

אני לא יכול להוציא לי מהראש את הכלב המסכן ההוא שהמשיך לנשום ולזוז כשהוא בלי עור...:cry:

חתמתי על העצומה אם זה ישנה משהו...

פורסם
מדינה מוציאה הורג עשרות אלפי אנשים להורג בשנה.

ואחרי זה מוכרת את האברים שלהם.

לפי האולימפידה הם פינו מאות אלפי אנשים מהבתים שלהם בשביל לבנות את המתחם האולימפי.

המדינה גרמה לפשיטת רגל של כל העולם.

ומה שמפריע לך זה היחס שלהם לחיות.

כן. זה יחס ברוטלי ולא אנושי לגמרי. עצוב שפינו אנשים מבתיהם וכו', אבל אלו חיות שלא יכולות להתגונן.

חוץ מזה את האנשים שפינו מבתיהם לא הרגו בצורה ברוטלית, לא בישלו אותם בהיותם חיים ולא הפשיטו אותם מעורם בהיותם חיים. אז כן. היחס שלהם לחיות זה מה שמפריע לי.

פורסם

אני קורב מאוד לכלבים וחתולים, ואני אוהב אותם. בשבילי הם לא פחות מבני משפחתי. חתמתי, ואני אף פעיל בתנו לחיות לחיות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
...חוץ מזה את האנשים שפינו מבתיהם לא הרגו בצורה ברוטלית, לא בישלו אותם בהיותם חיים ולא הפשיטו אותם מעורם בהיותם חיים. .

-9 למארס 2006 חשף העד הראשון את המידע המצמרר: המפלגה הקומוניסטית הסינית (המק"ס) קוצרת את איבריהם של מתרגלי פאלון גונג בעודם חיים במחנות ריכוז ובמחנות לעבודת כפייה ומוכרת את האיברים הללו תמורת בצע כסף

הרופא הטיוואני הסביר כי הנידון למוות היה מורדם בטרם הוצאתו להורג. פתח הנשמה הותקן בקנה הנשימה שלו והוא חובר לעירוי. האסיר הוצא להורג ביריה ומיד לאחר מכן היה ניגש אליו הרופא, חוסם את הדימום ונותן לו תרופות להעלאת לחץ הדם ותפוקת הלב על מנת למנוע נזק לאיברים שצריכים להילקח להשתלה.

והרופא ענה: "בכל רגע נתון יש בסין 3000 איש שמיועדים להוצאה להורג, וכשיש לי נפגע כוויות שצריך להציל, אני מוסר לרשויות את גודל האדם והם מוצאים אדם באותו הגודל ומוציאים אותו להורג.

שנשאלה האם האיברים המושתלים נלקחים מגוויות נידונים למוות, ענתה: "כן, בעיקר". וכשנשאלה האם האיברים נלקחים מהנידונים עוד טרם מותם, ענתה: "בוודאי, אלה הם איברים חיים ובריאים ביותר".

כיף להיות כלב בסין.

הם חיים הרבה יותר טוב מהאנשים שם.

אייל

פורסם

עוד נתון מעניין בקשר להוצאות להורג בסין (מסתבר שהם מקום 1 בזה) http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/870/174.html?hp=1&loc=3&tmp=8732

לא שאני אומר שפחות איכפת לי מבני אדם אבל , בני אדם יכולים להתנגד (אפילו ששם זה כמעט בלתי אפשרי) כלבים לא יכולים לעשות הפגנות. ואם הייתה עצומה נגד טבח בבני אדם בסין אז גם עליה הייתי חותם.

כבר קרו מקרים שלחץ ממדינות מערביות עשה שינוי במקומות שהערך לחיים לא ממש קיים. אל תשכחו שאסור להעלים עין מדברים כאלה (גם לבני אדם וגם לבעלי חיים) , גם על השואה ידעו ופשוט העדיפו לא להסתכל.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני יודע למה זקוק הסיני הזה שבסרטון.

לזה:

245689~Iroquois-Warrior-Scalping-a-White-Victim-Posters.jpg

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא צריך ללכת רחוק בשביל לראות תמונות קשות:

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-194873-00.html?tag=08-56-32

פיצוץ יונה לבנה ע"י נפץ - והכל MADE IN ISRAEL

הסרטון עצמו הועף מיוטיוב וחבל שכך, סרטונים כאלה צריכים להראות לפעמים מי החיות הכי דוחות בעולם

אתמול הוקרן בערוץ אחד.

• תוכן חדש...