Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע חברים ?

אחרי המון המון התלבטויות התקנתי סוף סוף מערכת בשברולט שלי.

HU - Pioneer deh-p4050ub

קומפוננט - (לא בטוח שכולנו מכירים, אשמח להערות מהמכירים) - phoenix gold radial sd 120 RMS

רמקולים אחוריים - pioneer TSA6982S 80 RMS

שלושת אלו כולל התקנה חיסלו לי את התקציב.

עכשיו בהזדמנות הבאה שלי אקנה מגבר ויום יבוא ואוסיף סאב תיבה פתוחה (לטראנס) עם מונו לסגור את כל העסק.

השאלה שלי:

איזה מגבר לקנות ?

התקציב (שעדיין אפילו אין לי) לא יעבור בהרבה את ה500 שקל לא כולל את ההתקנה

ואני כמובן רוצה להוציא את המקסימום מהרמקולים שלי בלי הוצאות מיותרות כלומר אני מעדיף, מגבר איכותי פחות מוכר, מאשר מגבר מוכר פחות איכותי.

אגב אני זורם גם על יד שנייה אם שווה תכסף (כלומר את הכסף).

אשמח גם אם תגיבו על המערכת שכבר מותקנת לי.

תודה לכולם ! :)

פורסם

אם ככה אז ככרגע תמשיך לחסוך עוד קצת ותרכוש כבר מגבר יד2 מ1 מחברי הפורום ב כ1000 ש"ח שיעלה לך את הקומפוננט ואת הסאב בעתיד כראוי!

בהצלחה ותרגע תהנה ממה שיש :-)

:roll:

פורסם

אשמח בכל זאת לשמוע תגובות על המערכת שכרגע מותקנת לי.

וגם

אפילו אם אעבור את ה500 שקלים למגבר הצלחתם להפחיד אותי ממש על המוצרים הסינים למינהם למרות הרושם שדווקא יש להם הספק גבהה ומחירים נוחים.

פורסם

מוצרים סינים הם עם מחיר נוח והספק פיקטיבי, ככה שהם לא שווים הרבה.

אני ממליץ לך ללכת על יד שנייה.

יש כאן מישהו שמוכר מגבר רוקפורד P4004 + מונובלוק אלפיין + סאב סרווין וגה ב-1250 ש"ח הכל וזה ממש סוגר לך את כל הפינות עם רכיבים מאוד איכותיים.

אם אין לך מאיפה להביא עכשיו 1250 ש"ח (למרות שזה נראה לי ממש מציאה) אתה יכול למצוא מבחר מגברים משומשים סביב ה-600-700 כאן בפורום שהם איכותיים.

אם תקנה מגבר סיני פשוט, מה שיקרה שפשוט אחרי כמה זמן יימאס לך ותחליף אותו, אז במקום לבזבז כסף פעמיים פשוט תשקיע פעם אחת עוד קצת על יד שנייה וזהו.

פורסם

סוגר את המערכת בצורה מושלמת אבל יקח לי זמן שיהיה לי את הכסף להביא את הכל במכה...

באמת באמת נשמע מציאה טובה.

אפאחד לא הגיב לי על הקומפוננט בחנות המליצו לי עליהם בחום, מישהו מכיר את החברה האוסטרלית phoenix gold ?

הנה המפרט http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RSD65C&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

עזבו כרגע את המחיר בחנות, כמה הייתם משלמים עליהם אתם ? (הכוונה בתור חדש מהחנות כן..)

אשמח אם תתנו את דעתכם.

לדעתי זה אתר הבית http://www.rodinaudio.com

פה יש את הקומפוננט http://www.rodinaudio.com/pgMobile/pdf/radialSD/coaxial_component.pdf בעמוד 2 למטה בpdf

תודה :)

פורסם

סידרת ה RSD של פיניקס גולד היא סידרה שבנויה על תפיסה של המוצרים הטובים ביותר ביחס למחיר

ובמחירים של חו"ל זה באמת כך אצלינו בארץ המחיר מופרז לחלוטין {עם זאת עדיין מדובר בקומפוננטים טובים}

קח דוגמא באתר הנ"ל הקומפוננט הזה מתומחר 80$ עם משלוח ומיסים לארץ אתה מגיע למחיר של 780 שח.

ב-1300 שח בארץ אתה יכול לקנות קומפוננטים טובים יותר.

http://www.sonicelectronix.com/item_7294_Phoenix+Gold+RSd+65cs+-RSd65cs-.html

פורסם

תודה על התגובה והלינק!

אני מרוצה מהרמקולים, בהחלט יותר יקר בארץ אבל, חוץ מאולי זיתים הכל ככה לא ?

באמת כ"כ יקר המיסים ? זה כמעט חצי מהעלות.

רק עוד משהו שלא הבנתי, על הרמקולים רשום 120 RMS (גם בתמונות ניתן לראות זאת בבירור) חשבתי שזה ההספק שלהם.

אבל באתר שנתת רשום,

Power Handling:

• Peak: 240 watts per set / 120 watts each side
  • RMS: 120 watts per set / 60 watts each side

אז זה בעצם אומר שהם משחררים בדיוק חצי ממה שחשבתי ?

rsd65cs.jpg

פורסם
מוצרים סינים הם עם מחיר נוח והספק פיקטיבי, ככה שהם לא שווים הרבה.

אני ממליץ לך ללכת על יד שנייה.

יש כאן מישהו שמוכר מגבר רוקפורד P4004 + מונובלוק אלפיין + סאב סרווין וגה ב-1250 ש"ח הכל וזה ממש סוגר לך את כל הפינות עם רכיבים מאוד איכותיים.

אם אין לך מאיפה להביא עכשיו 1250 ש"ח (למרות שזה נראה לי ממש מציאה) אתה יכול למצוא מבחר מגברים משומשים סביב ה-600-700 כאן בפורום שהם איכותיים.

אם תקנה מגבר סיני פשוט, מה שיקרה שפשוט אחרי כמה זמן יימאס לך ותחליף אותו, אז במקום לבזבז כסף פעמיים פשוט תשקיע פעם אחת עוד קצת על יד שנייה וזהו.

איפה מצאתה דבר כזה?

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

על הרמקולים רשום 120 WATT PEAK כלומר העוצמה המקסימאלית

גם לפי האתר זה אותו דבר 240 WATT PEAK PER SEAT כלומר ל2 הרמקולים, תחלק ל-2 וזה בעצם אותו נתון.

אלי

• תוכן חדש...