Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,לאחר כחודש וחצי שהחלפתי טרמוסטט חדש ונוזל קירור חדש

הייתי בטוח שנפתרה בעיית הצילצולים,אבל הבעיה לא נפתרה והצילצולים מורגשים במנוע חם.

בשעות הבוקר או ביום קריר יש שיפור קל אבל ביום חם ובמיוחד אים הפעלת מזגן הצילצול גובר

עד כי כך שאני מפחד לנסוע אים האוטו.

מה עושים עכשיו?

האים תוסף דלק אמור לעזור?

האוט עשה 205000 ומטופל ברמה הגבוהה ביותר.

אשמח לעצות לטיפול הבעיה יום טוב לכולם.

imprza new age

פורסם

חגי שלום רב !

בעייתך קרוב לוודאי, קשורה בפיח רב בשסתומים ובתא השריפה, הפתרון נקוי והמסת הפיח בעזרת אינפוזייה.

יש לשקול ולבדוק לחצי דלק ואפשרות של מזרקים סתומים, ומצוקת דלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדוק התנגדות חוטי הצתה, יכול להיות שהם מתחממים וההתנגדות עולה והמוליכות שלהם פוחתת ,

מה שגורם לניצוץ חלש.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

צביקה ושברולט תודה על העזרה אנסה לשים אולי תוסף דלק

k 44 אולי זה יעזור.

האים נסיעות של 5 דקות ביום יכולות לגרום לפיח בראשי מנוע?

תודה.

imprza new age

פורסם

החלטת לא למכור בסוף?

ולשאלתך:

בעיקרון כן. נסיעות קצרות כשהמנוע קר גורמת להצטברות פיח כתוצאה מתערובת עשירה.

בכל מקרה אין מה לנסות K44 דרך המיכל כי זה לא מספיק חזק במקרה שלך (אם אכן הבעייה היא פיח).

יש לגשת לבעל מקצוע לפירוק הסעפת לניקוי או לביצוע אינפוזיה לפי החלטתו.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

היי גלעד מה שלומך? תודה על העזרה אנסה להיתייעץ אים בעל מיקצוע

לאבחון הבעיה הזאת אני מקווה שזה לא בעיה שמצריכה פירוק של ראשי המנוע.

imprza new age

פורסם

טוב לאחר עיון קל אני רואה שאתה עם אותה בעייה מאז ספטמבר 08.

בזמן הזה הנזק שאולי נגרם יותר גרוע מכל הכסף שכנראה ניסית לחסוך.

היית אצל משה זר שנחשב לבעל מקצוע מעולה לפי מה שכותבים עליו פה בפורום.

בזמנו הוא כתב לאחר בדיקת גזים, שהמנוע שלך סובל ממצוקת דלק ושצריך להתחיל לבדוק מהיכן זה מגיע ואפילו נתן לך הצעת מחיר לתחילת עבודה.

לפי דעתי כל דבר אחר, חוץ מלפנות אליו, הוא בבחינת ביזבוז זמן, כסף וגרימת נזק לרכב.

במיוחד שאין לך את הידע המתאים.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

גלעד שוב תודה, אבל כשההייתי אצל משה זר התשובה שלו הייתה

שיכול להיות שנעשה אינפוזיה וזה לא יעזור,יכול להיות שבעבר לדבריו החליפו מחשב רכב

במקום של אימפרזה שמו של לגאסי,לבריו הרכב סובל ''ממצוקת דלק'' מה זה לעזאזל מצוקת דלק?

אים אני אתחיל בלתקן כל דבר אני לא יודע באיזה נזק לכיס אני אצא,בגלל זה אני מיתייעץ בפורום

הסיבה שאני חושש להוציא הרבה כסף ללא פיתרון הבעיה,לכן היה עוזר לי אים מישהו אים בעיה דומה היה מסביר איך נפתרה הבעיה של הצילצולים.

שוב אין לי בעיה לגשת לחיים יוד שהוא אחד הטובים לדעתי בתחום הזה אבל רק אים יובטח שאכן אינפוזיה וטיפול

יסודי למערכת ההזרקה תיפתור את בעיית הצילצולים.

imprza new age

פורסם

גילעד שלום רב !

אני חייב לחזור ולציין בפני כל עם ישראל ואשתו, וכל חברי הפורום, שאני מעריך אותך מאד, בשל התשובות המקצועיות המחכימות

והעינינייות, ובשל העבודה, שאתה נוהג כמוני, לעיין בהיסטורית השאלות של השואל, ומכאן אתה למד, כיצד לבסס את תגובתך.

לעצם השאלה, חגי מתייעץ איתי רבות, ויודע את דעתי בנוגע לשימוש , ללא צורך מעשי בתוספי דלק, מכל סוג כלשהו, והשפעתם לטווח הקצר בלבד.

מכיוון שאני מודע לכך שנסיעותיו קצרות, ובעלי הרכב הקודמים, גם נהגו לנסוע נסיעות קצרות, הצטברות הפיח, היא צעד בלתי נמנע, ושימוש בתוספי דלק, הוא מבחינת כוסות רוח, וניסיון לסלק סרטן בעזרת אקמול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
אין לי בעיה לגשת לחיים יוד שהוא אחד הטובים לדעתי בתחום הזה אבל רק אים יובטח שאכן אינפוזיה וטיפול

יסודי למערכת ההזרקה תיפתור את בעיית הצילצולים.

שום דבר לא בטוח, רק המוות בטוח, אף אחד לא יכול להבטיח לך שום דבר, צילצולים יכולים לנבוע מהמון סיבות, אם חיים חושב שאינפוזיה וניקוי המערכת דלק תעזור אתה צריך לסמוך עליו, כמובן שלחאן הטיפול יכול להיות שלא תהיה השפעה ועדיין יהיו צילצולים ןזה ביגלל שאף אחד לא קוסם שיכול לדעת בדיוק מה הגורם לצילצולים, צריך לאבחן טוב את הבעיה אצל בעל מקצוע ואני סומך על חיים ב 100%.

לגבי הצעת מחיר אני מציע שתנה אליו שיבדוק בדיוק מה צריך לעשות וכמה זה עולה דרך המסך של המחשב לא ניתן לבדוק את הרכב ולתת הצעת מחיר.

כשבנאדם חולה הוא אומר מה כואב לו והרופא נותן לו טיפול מתאים, אבל כשרכב לא תקין הוא לא אומר מה כואב לו לכן אי אפשר לדעת מהי הבעיה צריך לבדוק טוב.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום חגי.

אני רואה שהשרשור מתחיל להתרכז בי למרות שאין לי צד בעניין.

אינני רופא שיניים למרות שביקור \טיפול אצלי (אצל משה) עולה כמה לירות ולעטים זה לא נעים :twisted: ,אך נמנעת עד כה מלטפל אצלי מסיבותך שלך.

את אבחנתי ההתחלתית והדרכים לפתרון הבעייה ברכבך נתתי לך כבר אז איפשהוא בספטמבר כשההית אצלי וקבלת ממני הצעת מחיר .

לא הבטחתי בעבר ש"אינפוזייה" תפתור את בעייתך - אינני עושה אינפוזיות (אני משאיר זאת לאחרים), מה גם שאינני חושב שבעייתך נעוצה מפיח בחלל השריפה משני טעמים -

- מע הזרקה תקינות לא מייצרות פיח ( כמעט).

- הרכב שלך במצוקת דלק - אין אפשרות לייצירת פיח.

תהליך השריפה ברכבך לא תקין וצריך לאבחן מדוע ואת האפשרויות נתתי לך על מגש של כסף בחינם כבר אז, וגם ציינתי זאת בשרשור מה= 9\24 .

איבחון הסיבה לסימפתום יכול להיות מהיר ולעיטים גם מעט ארוך יותר עקב שלל סיבות שתוצאותהם דומה וצריך לבדוק מה זה לא.

אינני מבטיח דבר אך אני מבטיחך שבמידה והרכב יגיע אלי לטיפול\אבחון אני אתייחס ברצינות ואשתמש בכול הידע, הציוד, והניסיון העומדים לרשותי כדי לפתור את בעייתך.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

חיים יוד היקר שיחקת אותה על תגובתך הרצינית והעיניינית

אני ביום חמישי פנוי ואגיע אליך לבדיקה כמובן בתיאום מראש אצור איתך קשר כבר מחר על הבוקר.

לחברי הפורום הנהדר הזה תודה לכולכם אני מבטיח לעדכן אחרי הביקור שלי אצל חיים יוד.

המשך שבוע טוב לכולם.

imprza new age

• תוכן חדש...