Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי ב120-150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי לאלפא, אין להם עדיין מיטו לנסיעות מבחן :(

נאמר לי גם שמתוך 40 רכבים שמגיעים ארצה במשלוח הקרוב, 20 כבר נמכרו, ויש רשימת המתנה של 200 איש לנסיעת המבחן... אולי אלפא (וסמל"ת) שיחקו אותה הפעם?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

200? :shock:

אם הנתונים על המכירות+רשימת המתנה שמסרו לך נכונים - אז עושה רושם שהפעם הם באמת שיחקו אותה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני הייתי בסוכנות בתל אביב, ביקשתי גם הזמנה לנסיעת מבחן והוא הראה לי במחשב שיש ביקוש אדיר לנסיעות מבחן על המיטו והראה לי כמה הזמנות כבר בוצעו ואכן מספר מכובד של הזמנות בוצעו יחסית לדגם חדש שאפילו אין עליו עוד נסיעת מבחן בארץ.

פורסם

ציפור קטנה לחשה לי שאם ממש ממש תלחץ על קרסו - תוכל להוציא את המגאן ספורט במחיר מאוד מאוד קרוב לתקרה שלך...:shock:

גם חדש מהחברה,גם טורבו 225 כ"ס,גם התנהגות מדהימה וגם בטיחות 5 כוכבים .

פורסם

אלפא מיטו בהחלט רכב מרשים אפילו מאוד מרשים,נקווה שהיבואן יבין מה יש לו ביד וישכיל כמו שאומרים להיתנהג בהתאם ולתת שרות ראוי.

פורסם

הייתי היום באלפא ושריינתי אחת לנסיעת מבחן (עוד שבועיים......................................).

היא נראית ממש טוב! למרות שהפרונט עדיין טיפה לא מסתדר, והיא הייתה בלבן... אבל הבפנים ממש מרגיש ונראה איכותי.

הבחור פה התלהב מהשירוקו ולמרות שהיא מחוץ לתקציב הוא לפחות רוצה לראות אותה. וגם אני אז אני אלך איתו אם יהיה לי זמן :x

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
ציפור קטנה לחשה לי שאם ממש ממש תלחץ על קרסו - תוכל להוציא את המגאן ספורט במחיר מאוד מאוד קרוב לתקרה שלך...:shock:

גם חדש מהחברה,גם טורבו 225 כ"ס,גם התנהגות מדהימה וגם בטיחות 5 כוכבים .

רוי, או שהתכוונת לקליאו ספורט או שאתה צריך בדיקת שמיעה 8)

נכון להיום שעה 1530 המקום אולם התצוגה

צ - צביקה מנהל אולם תצוגה קרסו

י- עבדכם הנאמן

י- מחיר לחברי "חבר" 150K לקליאו?

צ- בזכות המחיר שהצלחת להביא אותנו ברכישה שלך

י - מחיר פתיחה

צ- מחיר סגירה רות סוף

יוצאים החוצה לקבל את הקליאו החדשה נרכשה לפני כ 3 שבועות ב 150K מקסימה בצבע אפור כסף

בחוץ עומדת חדשה 0 קילומטר מלוקקת מגאן ספורט לשמוש כרכב מבחן ממש מטריפה

י - מחיר??

צ - 190K

י - מחיר פתיחה?

צ - כן

מי שיגמור ב 170K ואני מאמין שניתן, יעשה את אחת מהעסקות הטובות ביותר שיש היום בשוק

אבל במצב השוק היום ,ייתכן שמחר יהיה עוד יותר אטרקטיבי.

לדעתי, ובמיוחד במכוניות הספורט/טיביות למצוא יד שניה במצב חדש משימה לא קלה.

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה כבר יותר מדוייק :wink:

אז זהו, קנית ? תתחדש 8)

במקרה בדיוק היום (למעשה הרגע) יש בחור שכתב ב-psi שהתחדש בקליאו ספורט כסופה. יש קשר ? :-) בכל מקרה אתה מוזמן לכתוב שם וכמובן להצטרף למועדון רנו.

אני את הבחירה שלי כבר עשיתי ויכול רק להסכים לגבי הקליאו/מגאן ספורט החדשות.

התקופה של כמה חודשים שאני עם המגאן רק מחזקת שעשיתי את הבחירה הנכונה. הרכב פשוט תענוג.

ניר

פורסם

לא בריא לי לעו"ש השרשור הזה.

אני פורש בטרם אני מפרסם את הנינג'ה למכירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
זה כבר יותר מדוייק :wink:

אז זהו, קנית ? תתחדש 8)

במקרה בדיוק היום (למעשה הרגע) יש בחור שכתב ב-psi שהתחדש בקליאו ספורט כסופה. יש קשר ? :-) בכל מקרה אתה מוזמן לכתוב שם וכמובן להצטרף למועדון רנו.

אני את הבחירה שלי כבר עשיתי ויכול רק להסכים לגבי הקליאו/מגאן ספורט החדשות.

התקופה של כמה חודשים שאני עם המגאן רק מחזקת שעשיתי את הבחירה הנכונה. הרכב פשוט תענוג.

ניר

אכן כן .בת.ז שלי OFERH רשום כבני, כך שמדובר במכונית אחת, ושלא יחשבו אנשים טובים שרנו הצליחה למכור שתיים ביום אחד.

ותודה על העצות שקיבלנו הן כאן והן בPSI וביחוד לך ולאחיך , זנחנו את ענין השירוקו והמיטו כי הבחור לא רצה לחכות מספר חודשים ולקנות מבלי לבחון איך הישבן שלו מסתדר בתוך המכונית.

ודרך צלחה וניפגש רק בשמחות

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תתחדשו. :-)

בחירה מענינת ומאוד נדירה.

שיהיו נסיעות טובות וזהירות .

רק תן לנו סט צילומים מערד על הצד ולא מעוד חניון חשוך :wink:.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
תתחדשו. :-)

בחירה מענינת ומאוד נדירה. נדיר זה אדיר

שיהיו נסיעות טובות וזהירות . אמן ואמן

רק תן לנו סט צילומים מערד על הצד ולא מעוד חניון חשוך :wink:.

לצערי שלי ,לצערו של בני קצת פחות, "החמצתם " מכירה בגלל סיבה פרוזאית של מחסור במכונית מבחן ובגלל זמן המתנה.

ואני מציע לכם לשים לב למיטו, שאם יהיה לסמל"ת ביצים הם יכולים עם המיטו לחדש ימי אלפא כקדם.

תודה על הברכות

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם אתה מחפש פוזה אז קנה 207CC.רכב יפהפה! אמנם האוטו עגלה, ההגה לא מתקשר, הגיר מעצבן, אבל כולם מסתכלים עליך. (באחת המקרים איזה קטנוען לא שם לב שהתחלף הרמזור לירוק כי היה עסוק בלבהות בי [כלומר בה] :-D)

שלא לדבר על זה שכל הערסים באשקלון דאגו שאני אדע שהקבל קיק-דאון בסיוויק שלהם מכוון היטב :?

• תוכן חדש...