Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני חושב שהחלטתי (בלב) ללכת על הקופה (מהדיון הקודם שלי, לא משנה :p).

ההתלבטות היחידה היא על אמינות הרכב. אני ממש לא מצפה למשפחתומטית, ואני כמובן מוכן להשקיע בתחזוקה שוטפת כמה שצריך\אפשר. השאלה, אם כן, היא בנוגע לתקלות. נניח אקזמפלר בעל 170K ק"מ, עם מנוע וגיר מקוריים. כמה הם קרובים לשיפוץ?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אם המנוע והגיר במצב טוב, ברכב מתוחזק - הם כנראה לא קרובים לשיפוץ.

אם המנוע והגיר במצב גרוע, ברכב מוזנח - ייתכן והם כן קרובים לשיפוץ.

בדוק גם את הטורבו, ושאר מכלולים, המנוע והגיר הם לא המרכיבים היקרים היחידים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סלח לי אבל זה ממש כללי, במיוחד עם הכנראה והייתכן. אני מחפש סטטיסטיקה :) נכון שאי אפשר לדעת בדיוק, אבל מה כן אפשר? כל מה שאפשר לעשות זה לחזות. ישנה קופה אחת של חבר פורום (eyoni) שנשמעת מתוזחקת ומושקעת, אם כי משופרת עם טורבו חדש וגדול יותר, אך ללא שינויים במנוע אם אני זוכר נכון. דווקא בגלל הטורבו החדש אני נוטה לכיוונה, למרות שהמגדש שונה מהמקורי. אני לא מעריץ גדול של שיפורים אבל אם נעשו בטעם אני מוכן לשקול, במיוחד ברכב כמו הקופה, שאין לה מבחר, ועוד פחות לרכב "שמור".

פורסם
סלח לי אבל זה ממש כללי

שאל שאלות ענייניות, תקבל תשובות ענייניות.

כל מה שאפשר לעשות זה לחזות.

אתה באמת מצפה לקבל תשובה מדעית, דרך פורום באינטרנט, מאנשים שלא בדקו את המנוע ? אתה מחפש ניחושים ? הימורים ? זה פורום רכב, לא פורום נביאים.

רק בעל מקצוע, שיראה ויבדוק את אופן פעולת המנוע והגיר ידע להגיד מה מצבם, וגם אז, אף אחד לא מבטיח שלא תהיינה הפתעות.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

נתתי דגם וק"מ, כל מה שביקשתי זה תגובה ממישהו עם ידע על מקרים ספציפיים על הרכב. אולי הייתי צריך לנסח את השאלה אחרת אבל התשובה שלך חסרת תועלת בכל מצב. השאלה שלי היא כדי להחליט האם כדאי בכלל להיכנס לבדיקות עם בעלי מקצוע. לא ביקשתי תשובה מדעית, ביקשתי תגובה ממישהו עם נסיון, מה שאתה בברור לא. אני מעריך את הנסיון שלך לעזור אבל התגובות הציניות האלה ממש לא עוזרות.

פורסם

אם אתה חושב שכל הפיאט קופה שהגיעו ל-170 אלף ק"מ - כולן בדיוק באותו מצב, וכל אבחנה לפי הק"מ הנ"ל תשקף את מצבן של כל המכוניות, כולל זו שראית - אתה צפוי להפתעות.

לפני כשנה חיפשתי פיאט קופה לעצמי, ישנן מכוניות שמורות ומתוחזקות ברמת תצוגה, וישנן מכוניות שאני מתפלא שעוד זזות, ואין קשר למס' הק"מ שעברו, אלא לאופן שבו עברו אותן.

למרות שאתה מתעקש להמשיך לשאול - אל תקשיב לתשובות של מישהו שפוסק לגבי רכב רק על סמך זה שיש לו 170 אלף ק"מ, ואפילו לא ראה אותו.

כדי לדעת מה מצבו של רכב צריך לבדוק אותו בפועל. לקרוא באינטרנט שהוא עבר 170K זה לא מספיק.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

ברור שזה לא מספיק, אני לא אמרתי שעל בסיס זה אני אבצע החלטה. אני מחפש מידע לפני שאני מפנה זמן לנסיעות לראות רכבים. תודה בכל מקרה, אני אנסה לבדוק כמה קופות בעצמי בשבוע הקרוב.

• ספונסר פורום
פורסם

בוא אני אתן לך טיפ,אם הפרוטה לא מצויה בכיסך,זה לא האוטו בשבילך

זה אוטו שמספר המון המון הנאה,יש לו את אחת מיחידות הכוח הטובות בעולם,ועם שוק שיפור עצום,אך הטיפולים יקרים,וב170 אלף ק"מ,שיפוץ המנוע לא רחוק,והמחיר הוא בעל 5 ספרות ולא בהכרח מתחיל ב1.

אורן

פורסם

זה אוטו שמספר המון המון הנאה,יש לו את אחת מיחידות הכוח הטובות בעולם,ועם שוק שיפור עצום,אך הטיפולים יקרים,וב170 אלף ק"מ,שיפוץ המנוע לא רחוק,והמחיר הוא בעל 5 ספרות ולא בהכרח מתחיל ב1.

אורן

אני מוכן להשקיע...

אני קצת חושש אבל אני יודע למה אני נכנס.

פורסם

אורן

אורן, מחירו של מנוע 16V או 20V לפיאט קופה מתחיל ב 20K?

נשמע לי קצת יקר.

פורסם

מה הכדאיות של קניית קופה ללא מנוע והשתלה של מנוע חדש (ככל האפשר...)? בחיפושים עלתה קופה אדומה עם מנוע 16V תקול, ב40K. אני לא לחוץ למכור את הרכב הנוכחי שלי, ואם זה יוצא יותר כלכלי, ובנוסף אני מקבל מנוע רענן.

• ספונסר פורום
פורסם
אורן, מחירו של מנוע 16V או 20V לפיאט קופה מתחיל ב 20K?

נשמע לי קצת יקר.

המחיר לא מתחיל ב20K

אלא שיפוץ יכול להסתיים ב20K אם מדובר בשיפותץ מקצועי,כולל החלפת בוכנות,משאבת שמן,גלי איזון וכל מה שמסביב,זה בהחלט יכלו להגיע לשם.

אורן

• תוכן חדש...