Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בנושא חברות סלולר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כרגע אני מנוי בחברת פלאפון ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת אז סתם חשבתי לעשות סקר כאן

ולשאול לאיזה חברה כל אחד מנוי ומה הפלוסים והמינוסים של כל חברה! אשמח לתשובות שיעזרו לי להחליט!

תודה וחג שמח !

פורסם

כל החברות אותו דבר. ההבדלים הם במסלול ובתכנית הספציפית.

ערוך את העסקה בטלפון, כדי שתוכל להתחרט. במרכז שירות לא תוכל לשנות את דעתך גם דקה אחרי שחתמת.

פורסם

כולם אותו חרא.

סליחה על ההתבטאות אם מישהו נפגע.

בסלקום פלאפון ואורנג' קיבלתי ועדיין מקבל חרא של שירות עם תחפושת של נוהל דיבור אדיב ומקצועי.

במירס לא התנסיתי.

GS300.

פורסם

אחרי שפלאפון נכנסו גם כן לשוק הGSM בעצם נמחקו הגבולות בין חברות הסלולאר.

בפועל אני לא יודע ולא מכיר מישהו יכול להעיד על איכות הרשת החדשה של פלאפון אבל אני מניח שהיא בסדר.

מי שמציע לך את ההצעה המשתלמת ביותר,תיגש אליו,היום גם ניתן לנייד את המספר ככה שבאמת קל יותר לבצע סקר שוק אמיתי.

פורסם

לפי דעתי איכות השמע באורנג' יותר טובה מסלקום.

העבירו את החברה שלנו מאורנג' לסלקום ומאז הרבה עובדים בחברה מתלוננים על ירידה באיכות השמע (המכשיר נשאר אותו מכשיר ולא מדובר על איזור גיאוגרפי מסויים)

אריאל

פורסם

עם הסוכנים של סלקום אפשר להשיג דילים ומסלולים הכי טובים.

נאמר לאחר סקר שוק בין 3 החברות הגדולות.

לפי דעות והמלצות כלליות

משפחה - אורנג'

עסק- סלקום

פלאפון- חיילים

פורסם

יש לי את שלושת החברות :

סלקום (עסקי\משפחתי) - שירות טוב,מכשירים לא רעים(N95\LG viewty\samsung touch),שמיעה טובה,קליטה בינונית,מחירים סבירים,את המכשירים קיבלנו מאוד בזול,הרבה הטבות.

אורנג' (משפחתי) - רוב הקווים הועברו לסלקום, אורנג' - שירות טוב,שמיעה טובה, יקר,מכשירים יקרים.

פלאפון (משפחתי) - שירות מסר*ח,שמיעה מעולה(לא יודע איך העברה לGSM השפיעה על כך),מכשירים ברמה נמוכה ביותר בעלי המון בעיות,מחירים זולים בהתחלה , עד לזמן שהם מתחילים לעבוד על לקוחותיהם בעיניים (ולא קרה רק לי , אלא לעוד מלא אנשים שאני מכיר)

מבין הסיפורים :

*לחשבון של חבר בפתאומיות נוסף עוד מס' טלפון עם 100 שקל חיוב.

*אינטרנט בעלות מטורפת

*חיוב אינטרנט ועוד שירותי פלאפון שלא היו בשימוש

ועוד.

בסופו של דבר, כרגע רוב המכשירים הועברו לסלקום.

ההתחייבות של פלאפון והקנסות במידה ונתנתק,לא מאפשרים ניתוק כרגע.

מקווה שעזרתי.

פורסם

בכל החברות חשוב לקחת סיכום כתוב של מלוא התנאים שמסרו לך.

כי אח"כ מחכים לך צרות עם החיובים.

תמיד - "אמרו לך", "ככה זה אצלנו" וכו'.

מבינים רק דרך בית משפט.

תתכונן ותהיה מוכן.

באופן אישי נאלצתי לתבוע את פלאפון ואת אורנג' (אני עדיין בהתחייבות אצל אורנג')

בסלקום לא הייתי מנוי

• תוכן חדש...