Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לבנות תיבת תהודה לרמקול 6*9 יש לי את כל מה שצריך מלבד המידות..

מי שמבין ויודע או יכול להפנות אותי לאיזה אתר שאפשר לדעת את המידות?

תודה לעונים :-)

פורסם

מרבית ה 6X9 בשוק מיועדים לשבת במגש האחורי ולהשתמש בנפח הבגאז' כתיבת תהודה. מסופקני אם תמצא נתונים לנפח תיבה מומלץ באינטרנט.

עםזאת, לא מסובך לתכנן נפח תיבה מומלץ, אך אתה חייב לספק את כלהפרטים והפרמטרים המלאים של הרמקולים שברשותך. אם תמצא אותם, נוכל לעזור לך לתכנן תיבה מתאימה.

סביר להניח שזאת תהיה תיבה גדולה מאוד, ככה שאני לא יודע עד כמה זה כדאי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני עובד בעסק משפחתי(נגרייה) אז לא צריכה להיות בעיה של חומרים והוצאות.. זה רק עיניין של זמן..

אני לא מסתדר עם המגש האחורי . אני חושב לוותר עליו ופשוט לעשות לרמקולים שלי תיבת תהודה..

אני אברר בכל מקרה איזה רמקולים יש לי..ואני אעדכן..

תודה

• תוכן חדש...