Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיקח את המארז הזה ותרסס אותו טוב טוב בשלוש שכבות של לקה צבע לקה שקוף בספריי שקונים בכל חנות עשה זאת בעצמך

ועוד אדגר טוען שלקה משפיעה לטובה על הצליל! :wink:

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבק חם לא הולך לשרוד יותר מיום קיצי אחד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המאווררים עוד לא חיברתי, אבל זה לא משנה כי מחליף "+" ו-"-" ויהיה סבבה

לא מדוייק, הכנפיים במאוורר מוטות בצורה כזאת שבה המאוורר יהיה הכי אפקטיבי, אם תהפוך את הקוטביות המאוורר אמנם יסתובב לכיוון האחר, אבל לא תפיק ממנו את המיטב.

פורסם

תהפוך את המאוורר :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדגר, מקרה שקרה לי :

אחותי קנתה דירה וכמו כל דירה חדשה צריך להדביק כל מיני דברים,

(מגני פינות לילדים וכו') שמח וטוב לב לקחתי את האקדח דבק חם שלי, נסעתי לאייס לקנות חבילה של סטיקים,

קניתי חבילה של 50 סטיקים זרקתי אותה בתא מטען והכל היה סבבה

באותו יום לא יכולתי לנגיע אליה אז הלכתי לעבודה - במקום העבודה שלי, אותו אתה מכיר :)

הרכב חנה בחוץ בשמש משעה 8 בבוקר, עד שעה 16:00 שחזרתי לרכב לאחר יום העבודה.

נסעתי אליה הביתה ושפתחתי את התא מטען

גיליתי שכל הסטיקים פשוט נהיו גוש אחד רך

הסטיקים פשוט נמסו ונדבקו אחד לשני ונהיו גוש

פורסם

עתיד אתה יודע מה הבעיה בדבק החם? , מסומן באדום!

אדגר, מקרה שקרה לי :

אחותי קנתה דירה וכמו כל דירה חדשה צריך להדביק כל מיני דברים,

(מגני פינות לילדים וכו') שמח וטוב לב לקחתי את האקדח דבק חם שלי, נסעתי לאייס לקנות חבילה של סטיקים,

קניתי חבילה של 50 סטיקים זרקתי אותה בתא מטען והכל היה סבבה

באותו יום לא יכולתי לנגיע אליה אז הלכתי לעבודה - במקום העבודה שלי, אותו אתה מכיר :)

הרכב חנה בחוץ בשמש משעה 8 בבוקר, עד שעה 16:00 שחזרתי לרכב לאחר יום העבודה.

נסעתי אליה הביתה ושפתחתי את התא מטען

גיליתי שכל הסטיקים פשוט נהיו גוש אחד רך

הסטיקים פשוט נמסו ונדבקו אחד לשני ונהיו גוש

אני פתחתי תרד לפני כשבוע בדיוק על השאלה על דבק חם ורכב, כי גם לי היה תכנון להשתמש בזה.

כולם אמרו שדבק חם לא יחזיק יום בחום של האוטו.

עשיתי ברור מעמיק ויש סוגים שונים של סטיקים, יש כאלו שאפשר לקנות שהם נמסים מטמפ' מסוים.

אין לי הרבה מידע כי ביררתי את זה דרך מכר....אבל יש אפשרות להשתמש בדבק חם באוטו השאלה היא איזה ומאיפה הסטיקים עצמם.

מקווה שעזרתי....:roll:

פורסם

תודה על מידע על הסטיקים ואני השבוע אבדוק את ההדבקה, ואני האתקן אותכם מה קורה.

לגבר מאבררים: תנו לי עצות לזרימת אוויר?

מאוורר הגדול ידחוף ומה עם הקטנים בצדדים?

מה לדעתכם?

פורסם

עם אקדח חום אפשר להמיס לא רק מקלות דבק.

אפשר גם להמיס מקלות ABS (פלסטיק) אפשר להמיס כל מיני סוגים של דבקים.

המקלות הסטנדרטיים שמוכרים ברשתות - ממש לא זקוקים לחום כזה רציני בשביל להנמס.

כנראה שאצלך בגג השתמשו בדבק שנמס בחום הרבה יותר גובה - האקדח הוא אותו אקדח בדרך כלל.

ואני חושב שהתכוונת לאמר שיש לך "סנפיר" סטייל אנטנה של BMW סדרה 7 בגג - אם יש לך כריש על הגג - אני מכיר פסיכולוגים טובים, אמנם הם לא ממש עזרו לי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתם פוסלים את הדבק חם סתם.

אני עובד עם דבק חם שמחזיק שנים , כן הדבק חם אינו פשוט , ולא נמכר לרוב ביחידות אלא בחבילות גדולות מאוד.

אך מחזיק בתנאים קשים ונדבק חזק מאוד.

הדבק הוא קשיח לאומת דבקים אחרים,פחות נוזלי ברגע שמחומם,ודורש חימום גבוהה יותר מהדבק הרגיל.

אדגר , האם אתה הולך לצפות את שני המארזים במשהו ?.

סטס.

• תוכן חדש...