Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי במוסך עקב תקיעתו של הרכב לפני כשבוע.

הרכב הפסיק להפעיל 2 בוכנות שלמות ובמוסך אחרי בדיקה אמרו שהאינ'גקטורים לא מקבלים פקודה מהמחשב.

אחרי שבאתי לקחת את הרכב (יומיים) הם אמרו לי שהם שלחו את המחשב למומחה שחיזק מגעים במחשב עצמו (דיודוט וכו')

ועל כל הטיפול אני צריך לשלם 500 ש"ח.

האם המחיר צודק?

איך אני ידע שבאמת חיזקו לי את המגעים במחשב וזו לא הייתה תקלה אחרת? יש מצב לפתוח אותו ולראות סימנים של עבודה עליו כי ראיתי אותו לפנ במצב פתוח, אני חושב שאם יש שינויים אוכל לראות אותם.

המוסך זה לא מוסך מורשה, הרכב זה סיוויק 93

תודה לעונים

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

ברמת העיקרון מה שנעשה זה חיזוק ההלחמות ז"א היכן שההלחמות התרופפו טכנאי עבר עם מלחם ובדיל וחיזק אותם.

לא עבודה קשה או משהו ,לדעתי תיקון כזה צריך לעלות 300-350 גג.

מה שכן,ישנו תשלום למוסך על הבדיקות ועל הדיאגנוזה שזה גם לוקח זמן לפעמים

בגדול המחיר הוגן

פורסם

לפי דעתי סתם סיפור מצוץ מאצבע.

לא מומלץ לפתוח את מחשב הרכב לשם בדיקה האם בוצעה עבודה כולשהי על מחשב הרכב.

במידה ופותחים את מחשב הרכב ניתן בקלות לזהות הלחמות חדשות או הלחמות מחודשות לפי צבע הבדיל במקומות שחידשו את ההלחמות הבדיל מבריק יותר ובדרך כלל בגלל שהלחמה היא ידנית ניתן לזהות את ההלחמה שחידשו.

כמו כן ייצרן הרכב מנקה את המעגל המודפס ושאר הרכיבים ממשחת הלחמה ושאריות ולאחר מכן מצפה את המעגל בלכה (מה שלא מבצעים בדרך כלל טכנאים למיניהם).

המלצתי היא לנסות לזהות מבחינה חיצונית האם פתחו את מחשב הרכב או את הברגים שמחזקים את המחשב למקומו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אוקי תודה לעונים

המחשב כן נפתח כבר כמה פעמים לצורך בדיקה לכן זה שאסתכל על בראגים לא יתן לי הרבה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

לא יודע אם זה מרגיע אותך- היתה לי אותה תקלה לפני שלוש שנים בהונדה שבחתימה, אותו פתרון מחיר קצת יותר יקר, מוסך מורשה של הונדה. זו היתה הפעם היחידה (אני מחזיק את הרכב כבר 14 שנה) שהרכב שהה במוסך יותר מיום. והפעם היחידה שהגיע על גרר, לאחר שנורת בקרת מנוע נדלקה קבוע והרכב לא הניע כלל. (נתקעתי באזה"ת סגולה בשעת לילה, תענוג!)

אורי, הבוחן של מוסך ת"א סנטר מרט את מעט השערות שנותרו לו, לאחר שהסקאנר לא הוציא שום תקלה. המחשב פורק, נבדק, נמצא תקין, הורכב, חיפשו תקלות אחרות, לא נמצאו, פורק שוב המחשב, נשלח לאלקטרונאי, חיזק הלחמות ואני נוסע עד היום (טפוו,טפו,טפו).

ועכשיו, נשאלת השאלה-הטמבלים מהונדה לא יודעים להלחים???

:-Dנתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא יודע מה הקשר בין מה שאמרו לך לבין מה שנעשה בפועל. לאוב האלקטרונאים והמוסכניקים לא מדברים באותה שפה ולכן מה שאתה שומע מהמוסך לעיתים רחוק ממה שהאלקטרונאי עשה.

בשורה התחתונה- הייתה בעיה, היא נפתרה כנראה ע"י פתיחת המחשב ותיקון כלשהו- 500 ש"ח מחיר סביר מאד יחסית למחירים בשוק הזה.

ישנן מעבדות שלוקחות 1500 ש"ח על פתיחת מחשב.

• תוכן חדש...