Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו למישהו יש מושג כלשהו על החנות הזאת ולמה המחירים שלה כל כך זולים?

היא נקראת lil sound

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=1&Title=&fromPrice=&untilPrice=

אני מעוניין לקנות רמקולים ומגבר והמחירים אצלהם זולים לפחות בחצי(ברוב הפריטים) משאר המקומות שחיפשתי בהם...

אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות....

תודה...

אהה וממש אין מה לדאוג אני לא מפרסם את החנות או משהו כזה זה פשוט נראה לי תמוה ואני קצת חושש שהסחורה לא חדשה/תקינה ב100%

פורסם

הם לא מפתח תקווה הם מאזור. הציוד שלהם תקין/חדש ואתה מקבל אחריות גם. זה פשוט ציוד סיני מעפן והם עושים רווח של 50 שקל או 100 שקל על כל חלק ולא כמו החנויות הגדולות שרוצות 200%

פורסם

מה ז'תומרת ציוד סיני מעפן???

רמקול של מורל אצלהם זה לא אותו רמקול כמו בחנויות רגילות(ויקרות יותר)???

אני באמת שואל כי אני לא יודע...

פורסם

אני מדבר על המגברים V15 V12 וכו'. רמקול של מורל זה אותו רמקול של מורל. אתה מקבל אחריות לשנה אם אני לא טועה על הציוד. הם פשוט מרוויחים קצת על כל ציוד ולא כמו חנויות יקרות יותר.

פורסם

החנות היא באזור ולא פתח תקווה, זה לא בידיוק חנות. זה אלה איש פרטי, שבבית שלו יש מחסן ובתוכו הוא מאחסן כל מני רכיבים.

קניתי ממנו קומפוננט ורדיו דיסק בעבר.

למכירה מסך Dell 2007WFP, למעוניינים בה"פ.

פורסם

ליל סאונד זה גם רדיו דיל אתה תגיע לאותו בן אדם באזור, כשתגיע ל"מחסן" תראה אם עדיין שווה לך לקנות שם..

עצה שלי תשקיע עוד כמה שקלים ,לפחות תדע שמה שקנית לא גנוב\פגום\יד שניה...

גם אני הסתנוורתי מהמחירים, איך שהגעתי עשיתי אחורה פנה.

(אולי יש מי שמרוצה מהמקום גם יכול להיות כמובן שזאת דעתי האישית!)

לשיקולך.

פורסם

ניגש לעיקר... מומלץ לקנות משם רמקול ומגבר מחברות מוכרות(MOREL, JBL, ROCKFORD)???

וNIKO יצאת מרוצה מהרמקולים והמערכת שקנית?

פורסם

מצטער להגיד לכם אבל מה שאני יודע רדיו דיל (תמיר) זה לא אותו בחור מליל סאונד (ניקו) אכן הוא צודק שמדובר במחסן קטן אצל ניקו. ואצל תמיר יש חנות קטנה במרכז מסחרי ליד הפיצה. שנראה גם כמו מחסן :-D

אני לא רואה בעייה כלשהי לקנות שם, השאלה היא אם אתה קונה כמה רכיבים פשוטים יחסית או הולך להשקיע על האוטו באיזור ה5000 שקל אז כבר לא הייתי אומר לך ללכת לקנות שם, כי זה כבר השקעה יותר רצינית ועדיף להשקיע עוד כמה שקלים וגם ההתקנה וגם הציוד יגיעו מאותו מקום.

פורסם

לא... אני התכוונתי להשקיע בסביבות ה2000 שקל על מגבר וקומפוננט ואצלו זה יעלה בסביבות ה1200 אולי קצת יותר...

קיצור אני חושב שאני יבדוק את המקום ואז יחליט...

תודה לכל מי שהגיב, עזרתם מאוד...

פורסם

[Katmandu;

מה הקשר בין התקנה לבין רכיבים?

בקשר למי ששאל אם אני מרוצה מהרכיבים, רכשתי בערך לפני חודשיים או שלוש ממנו רכיבים, עד עכשיו לא צצה שום בעייה ואני לא צופה שגם יהיו בעיות.

אגב, גם לי קוראים ניקו, ואני לא הניקו שהוא המוכר.

בעיקרון אני לא חושב שממש תתרשם מהמקום, זה מחסן של ביניין כלשהו, שיש לו שמה דיי הרבה רכיבים, אם אתה ממש לחוץ, אני יודע הוא מפיק קבלות וכל זה...

פורסם

לא גנוב ולא נעליים פשוט שאין שכירות יקרה על מקום ועוד כל מיני הוצאות מסביב אז אפשר להוריד מחירים לריצפה במיוחד גם אותו בחור {ניקו }מייבא דברים

מי שמחפש ציוד יחסית בזול זה מקום מומלץ {לפי דעתי}

והמוכר שם ניקו באמת בחור נחמד וסבבה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
לא גנוב ולא נעליים פשוט שאין שכירות יקרה על מקום ועוד כל מיני הוצאות מסביב אז אפשר להוריד מחירים לריצפה במיוחד גם אותו בחור {ניקו }מייבא דברים

מי שמחפש ציוד יחסית בזול זה מקום מומלץ {לפי דעתי}

והמוכר שם ניקו באמת בחור נחמד וסבבה

+1, רק מדבר הרבה, הא? :loco::loco:

פורסם
אני מאד מקווה שדבריך מבוססים.

מבוססים מאוד, במו עיניי כשהייתי שם ראיתי בחור שבא עם רדיודיסק פיוניר ועשה עליו טרייד (אח"כ הוא אמר לי שיש בעיה עם ההוצאה של הדיסק) לא עברו 5 דקות ואותו מוכר מכר את אותו רדיו דיסק לילד מסכן אחר.

זאת הסיבה שהמלצתי לפותח השרשור לא לקנות משם וכמו שהמקום נראה זו זכותי לחשוב שיש שם מוצרים גנובים,המרחק בין זה להוצאת דיבה רחוקה שנות אור!!! (אל תשכח שגם אני באתי לשם על מנת לקנות).

לפותח השרשור כמו שאמרו לך פה אם אתה לא מתכוון להוציא הרבה כסף אולי שווה לך ככה לא תתבאס אם יקרה משהו או שתגלה משהו שלא נראה לך.

שוב פעם לכל מי "שנפגע" מזה שאני אומר מה אני חושב על המקום אז סליחה מראש, סה"כ בשביל זה יש פורום לייעץ לאנשים ואני חושב שמה שראיתי דיי משקף

את הלך הדברים שם...

שוב סליחה למי שנפגע.

• תוכן חדש...