Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן,

אמנם קניתי לפני מספר חודשים את הסמסונג s760, ואני חייב להגיד שיחסית למחיר שלה היא מפיקה תמונות לא רעות (פרט למאקרו) ולדעתי מצויינת למתחילים, אבל הגיע הזמן להתקדם.

אני עדיין רוצה קומפקטית, אבל מעוניין להגדיל את הזום (X6 -X10 דרוש), את איכות תמונה הכללית, ואת צילום המאקרו בפרט (גם וידאו של יותר מ-640 על 480 יהיה נחמד אבל לא הכרחי). אהה, אופציה של פוקוס ידני גם יכולה להיות בונוס נחמד.

חשבתי למשל על :

canon a2000

canon a720

למישהו יש חוות דעת עליהן או המלצה על משהו בסגנון?

תודה לכולם, וברכות מאוסטרליה :)

פורסם

ידידי, כמעת כל שבוע מישהו פותח פוסט כזה

בכל אופן אל תסתמך על וידאו של דיגיטליות קומפקטיות, זה באיכות בערך כמו תמונה ממצלמת פלאפון.

לי היתה ה KODAK M1033 שהיא HD 1080@720 ואני יכול לאמר שהוידאו איכותי יחסית לוידאו שאתה רואה ביוטיוב לא יותר מזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קניתי a2000 לפני חודשיים והיא קצת מאכזבת.

לא בדקתי את איכות התמונות במקרו, אבל במצב רגיל היא מצלמת לא רע. חוץ מזה, המסך הגדול שלה לא מספיק חד והיא לא מרגישה איכותית כמו הקאנונים של פעם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני דווקא יכול להגיד רק דברים טובים על הA2000. קניתי כזו לאחותי ליום ההולדת האחרון.

מאז יצא לי להשתמש בה לא מעט (הS3 לפעמים סתם גדולה), והופתעתי לטובה. התמונות יצאו מצויין, חדות ובבהירות הרצויה (על מצב AUTO).

עם תג מחיר של פחות מ800 ש"ח, לדעתי שווה בהחלט. מקבלים זום אופטי מכובד, מסך גדול ומייצב תמונה. בנוסף, את הממשק של קנון שאני אישית מאוד אוהב.

!AWDSOME

פורסם

לפי מה שהבנתי, ה-a2000 וה-a1000 הן הממשיכות של a720 ו-a590.

האם יש תאכלס הבדלים בין הדור הישן יותר לחדש? הדבר היחיד ששמתי לב אליו ממבט ראשון הוא של-a2000 אין viewfinder.

ראיתי גם sx100 במחיר מפתה (260 דולר אוסטרלי). היא אמנם קצת גדולה יותר ממה שאני רוצה (וגם מסדרה קצת ישנה), אבל האם היא שווה את ההתפשרות על הגודל לעומת שאר האופציות שהצגתי?

פורסם

לפי דעתי ומסקירה של רוב הדגמים הפנסוניק tz5/tz4 עונות על רוב הדרישות כאשר לtz5 יש וידאו באכות HD

שני הדגמים כוללים זום אופטי x10 עדשה רחבת זוית 28-280 עדשת לייקה וצג אחורי אכותי מאוד

באתר dpreview זכו לציון גבוה ובהחלט מומלצות.

פורסם

אם אתה זוכר לפני כחצי שנה גם אני שאלתי שאלה דומה. מאז רכשתי את הדבר הזה:

http://www.cameras.co.uk/reviews/panasonic-dmc-tz5.cfm

מה אני יגיד לך, 10 מתוך 10! נכון, יש יותר קומפקטיות אבל בחיי, איזו איכות תמונה נהדרת.

קלה, מהנה לשימוש והולכת איתי לכל מקום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...