Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hustler Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלעד,

אם הייתי אומר לך שיש רכב ספורט שעושה 0-100 ב2.5 שניות,בעל מהירות מקסימולית של 600 קמ"ש.

כל זה בשעה שהוא שוקל 2 טון ובעל סלון פנימי יותר מפנק ומאובזר ממייבאך כולל כל התוספות האפשריות.

וכל זה יעלה לך רק 25000 ש"ח, היית מאמין לי?

עוד דבר,

אתה מאמין לזה:

emt229_large.jpg

http://shopping.zeenews.com/v1/indian/featured_product.php?brand_id=334&code=EMT229

6000 וואט ב78 דולר!!

:idea:כנראה שאתה לא מאמין לדברים הללו נכון? אז איך אתה יכול להרשות לעצמך לקטול משהו שאתה לא מכיר ולא שמעת?:idea:

under construction..

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניר,

עדיין זה לא סיבה לפסול , אתה מדבר פה בהגזמה.

זה לא שהסט זול מידי.

ושוב , זה סחורה ראשונה ומחירי הכרות.

בקיצור , אין פה עניין להתווכח לפסול או להעריך את הסט , עד שלא נשמע לא נדע.

אלי,

לפי טעם אישי יהיה קצת קשה להעריך את הסט ולהשוותו.

אני בעיקר מחפש באס חזק יותר,פאנצ'יות, עם האיכות והווקאליות של מורל.

מה בעצם אנחנו מחפשים מסט טוב? .

שיכיל בעצמו יתרונות של סטים שונים , אם זה הסגנון,באס,ווקאליות,דיוק ,צליל אמיתי או אלקטרוני יותר, ועוד מלא פרמטרים שונים.

קשה מאוד להסביר את זה.

שוב,נצטרך לשמוע ולהבין לאן זה ילך.

פורסם

סטס, תתחדש

אני מכווה שזה נשמע בדיוק כמו שאתה מצפה.

אני אישית מעריך את מבחן/ניסוי של סטס, למה לא, אולי זה עונה לציפיות של אנשים, לא תמיד נכון לקבל החלטה ממבט ראשון.

נשמע ונחליט, כול אחד לפי הטעם שלו.

משה כן, המחיר שלו ממש מפתיע.

פורסם

אני לא מצפה למשהו וואו, אך חייב להיות שם משהו אם החברה חדשה והסטים האלו זכו כבר במס' תחרויות SQ ברחבי העולם.

טווח התדרים שם המיד הנ"ל הוא : 160HZ-20KHZ

טווח התדרים של המידבאס : 40-4KHZ

פורסם
איזה אלמנטים בדיוק אלו?

יש להם מיד שתווך תדרים שלו 90 Hz -30,000 Hz, מתורף :shock:

לא צריך טוויטרים

אדגר, לא כל הנוצץ זהב

ולא כל מה שכתוב אמת

זה שהמיד שלהם משמיע רעש כלשהו ב30 אלף הרץ אפילו אם אף בן אנוש לא שומע את הרעש הזה לא אומר דבר וחצי דבר לגבי היכולות שלו,

השאלה היא איפה גבולות השחזור היעיל שלו בלי רול אוף בלי רול אין ובלי כל מיני הפתעות

פורסם

סטס אני מבין שהמידבאס עובד בחלל הדלת ולא בתיבה?

אשמח להשמעה של אלמנט המידבאס בהחלט מעניין איך הוא נשמע.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני מוכן להתנדב לניסוי ולתת להם 140RMS אוהבים מהאודיוסיסטם שלי:)

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ומה עם זה:

V15_large.jpg

אתם באמת מאמינים שהמגבר הזה מספק 1500 וואט?

לא?~!

איך אתם שוללים אותו? הרי כתוב עליו!.:shock:.

רבותיי, לא צריך להיות גאון או פיזיקאי שמתמחה באקוסטיקה בכדי להבין שאין שום אלמנט בעולם בקוטר 2/3 אינטש שיודע לנגן בצורה ליניארית 90HZ-35000HZ.

ובטח ובטח שלא ב60 דולר לזוג.

כי אם היה כזה, חברות ענק כמו ויפה,פירלס,סיז,סקאן-ספיק,אקוטון,אודקס,פוסטקס וכו' היו פושטות את הרגל מזמן.

אני מצטער אם אני פוגע למישהו כאן במיתוס, כי ב110% מהמקרים אני כותב לאחר בדיקה של הדברים ולאחר נסיון וידע עם מוצרים עליהם אנו "מתווכחים".

אבל במקרה זה, אני מרשה לעצמי מנסיוני לשלול את הקשקשת הזאת כי זה פשוט הזוי ומנותק מהמציאות.

זה מזכיר לי את הסופרימו של מורל, טוויטר שיצא לאחר 30 שנות נסיון בייצור רמקולים בתחום ההיי-אנד לבית ולרכב.

ההצהרה של הטוויטר היא 1400HZ-25000HZ שזה הגיוני ולגיטימי לטוויטר WIDE-RANGE כזה.

אבל, אם זאת מורל מציינים טווח שהוא מוגבל שאומר בעצם 300HZ-50000HZ.

הם יודעים שזה הרי לא ריאלי ולא הגיוני ולמעשה זה סתם תרגום פשטני לעובדה שהטוויטר יכול להשמיע ציוץ גם ב50000HZ, אבל 1. זה לא מעניין אותנו כי אנחנו עדיין לא עטלפים.

2.גם אם הוא יצליח להפיק איזה קשקוש, זה הרי בגדר בדיחה.

כנ"ל גם בתדרים הנמוכים יותר מ1400HZ.

לכן, מכיוון שהם חברה מכובדת שצריכה לשמור על שמם הטוב, הם מציינים 1400HZ-25000HZ, פשוט וקל.

under construction..

פורסם
אדגר, לא כל הנוצץ זהב

ולא כל מה שכתוב אמת

זה שהמיד שלהם משמיע רעש כלשהו ב30 אלף הרץ אפילו אם אף בן אנוש לא שומע את הרעש הזה לא אומר דבר וחצי דבר לגבי היכולות שלו,

השאלה היא איפה גבולות השחזור היעיל שלו בלי רול אוף בלי רול אין ובלי כל מיני הפתעות

תשמע, אני לא אומר שבגלל נתון הזה הם נשמעים מעולה, ברור שצריך לבחון אותם, אבל אם הנתון הזה לא שגוי זה אומר שאין צורך בטוויטר.

מאז שדיברנו,אמרתה שב-4WAY טוויטר הוא לא כזה משמעותי, כי L4 יכול לעשות את עבודה, לכן ניתן להסתדר בלי טוויטר, וכן אפשר לשמע מוזיקה מסוימת בלי טווירים, ושמענו את זה. לרב עובדה אין אחד שהתקין L4 ולא התקין טוויטרים. חוץ מזה עוד מדברים על טוויטר משי או סוג אחר.

ברור שהכול תלוי בחיתוך וכול שער רכיבים, אבל יש מקרים שכן ניתן להסתדר ללא טוויטר.

פורסם

ניר - את כל ה"קשקושים" וה"בדיחות" שנאמרות כאן על האסטלר אודיו היה אפשר גם בקלות לאמר על HAT

L4 תווח תדרים 160הרץ עד 17 קילוהרץ - קשקוש, בדיחה. נכון?

מה ששונה בפועל זה שהרכיבים האלה זכו בהרבה תחרויות (אני מדבר על HAT) יש להם יבואן סדיר בארץ שנותן להם מחירים תחרותיים בהחלט וגם רובנו שמענו את הרכיבים ורכשנו אותם בגלל שהם עמדו במבחן המציאות נהדר.

חברה כמו דיימנשן אודיו שמוכרת בעיקר מוצרי היי אנד באתר שלה, לא נראה לי שהיא תבוא ותגיד - או קיי, זה הליין של הזבל הסיני שלנו.

חברה שייצרה בעבר מגברי נורות - משום מה הייתי נוטה להאמין שהם גם ידעו לייצר רמקולים.

במקרה הזה - אני ממש לא ממהר לאמר קשקוש ובדיחה על הרמקולים האלה לפני ששמעתי אותם - להזכירך, לא אני, לא אתה ולא אף חבר פורום אחר חוץ מסטס ככל הנראה הזדמן לו לשמוע את הרמקולים האלה עובדים בפועל.

סטס גם ציין שמדובר במחירי היכרות, ולפי מה שהבנתי מאליקו המחירים הריאליים של הרכיבים האלו שלא במחירי היכרות הולך להיות יקר בצורה שהיא לא משתלמת לייבוא, אני לא מדבר אפילו על מכירה לצרכן הפרטי.

אני לא דורך על הרכיב ואני גם לא משבח אותו - אבל אני חושב שהוא שווה בדיקה - ואם יש מישהו שבא ועושה את זה - אולי כדאי לתת לו את הפלאטפורמה של תגובה ע"פי שמיעה לפני שאנחנו נותנים כלשהיא חוות דעת חורצת על המוצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, יש הבדל ואין בכלל מה להשוות בין HAT לבין האלמנטים המדוברים.

כמעט כל מידריינג יודע להגיע לגבולות של 12-15-17KHZ.

תחום של 170-17000HZ זה לא כמו הצהרה סופר מנופחת ולא מציאותית כמו 90-35000HZ.

וחוצמזה, זה שהL4 יודע לעלות מאוד גבוה לא אומר שהוא גם נשמע טוב בתדרים הללו.

בפועל מעל 6-7KHZ ומתחת ל250-300HZ הוא לא נשמע כלכך טוב וזה תחום שהוא מתקשה בו ביחס לעבודה בנקודות חיתוך הגיוניות כמו אלו(250-300/6-7).

בנוסף הנה דוגמא למיד מאוד מוצלח ומוכר שמשתמשים בו בהרבה סטים של חברות מכובודת המשייכות אותו להיי-אנד, כמו הסקאן-ספיק 12M4531:

http://www.madisound.com/catalog/PDF/scanspeak/12m_4631g00e.pdf

שים לב לגרף ההעונת ותראה גם פה, שהמיד יודע לעבוד מאיזור ה200HZ-5-6-7KHZ בדיוק כמו כל מיד בגודל הזה עם סליל כזה.

אבל תכלס' הוא גם מראה גרף מ20HZ ועד 20KHZ? אז מה זה אומר? שאפשר לרשום עליו 20-20000HZ?.

כנראה שלא..

דבר נוסף,

בניגוד לHUSTLER AUDIO.

מי שאחראי על עיצוב ותכנון המוצרים של HAT, זה אלוף העולם בIASCA רצוף במשך כמה שנים טובות.

והסטים הללו למרות הזמן הקצר שהחברה קיימת, הוכיחו את עצמם גם בתחרויות וגם במבחן התוצאה ברכבים פרטיים חובבניים.

עם כל הכבוד לדיימנשן אודיו, הם לא מוכרים את המוצרים של HUSTLER AUDIO אלא רק את המגבר שלהם , שכבר בכלל לא מיוצר וזה הAR75.2.

שהוא גם לא איזה פלא עולם שמיני..

ואגב, הוא לא זול ועלה אז 680 דולר, שזה בערך באותו המחיר של BUTLER AUDIO.

עכשיו החברה(הסלר) כבר לא קיימת ועברה לבעלים אחרים בכלל לא מייצר מגברים.

נשאר לוגו ושם של חברה שיצרה 2 דגמים של הגברת הייבריד, והפכתם אותה ליצרן היי-אנד תחרותי של רמקולים לרכב תוך כדי אמונה בלב שלם על הצהרות בלתי הגיוניות בעליל.

בטח ובטח שלא עם רמת גימור זוועתית שאפילו לא מגיעה ברמקולים 9*6 של פיוניר ב200ש"ח.

מצטער, אני לא קונה את זה, ואני גם מתפלא עלייך אדי שאתה בכלל מאמין לקשקוש הזה של 90-35000HZ.

under construction..

פורסם

+1 לכל מה שנאמר ע"י ניר green monster.

מדובר פה בגימיק שיווקי ותו לא.

העובדה המצחיקה היא שזה גימיק שיווקי שעובד, אם סטס קנה אני בטוח שיש עוד כמה אנשים שנפלו בפח וקנו, אז כנראה שיש להם אחלה של מחלקת שיווק פה זה פחות או יותר נגמר, כי אלמנטים לייצר הם לא יודעים.

דני.

פורסם

א. בשום מקום לא אמרתי שאני מאמין לנתונים האלו.

ב. אם דיימנשן שומרים על השם של אודיו כמותג - זה גם לא משהו שידעתי עליו אבל הנסיבות מושכות את העניין וגורמות לעניין רב.

ג. אני מוודא טיב של רמקולים רק ע"פ שמיעה נתונים על הנייר לא ממש מעניינים אותי, אחרי ששמעתי את הרמקולים.

סטס - בהמשך לכל מה שקורה עם הת'רד הזה - בבקשה תפנה להסטלר אודיו ותשאל אותם את השאלות הרציניות הבאות:

1. מה תחומי התדר המומלצים על ידם לחיתוך של האלמנטים האלה בכדי שהם ישמעו טוב, נקודות חיתוך ומתלול (סלופ).

2. אם הם זכו בתחרויות אם הרכיבים האלו - באיזה רכבים, מה היה הסט-אפ של המערכת.

תודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תשמע, אני לא אומר שבגלל נתון הזה הם נשמעים מעולה, ברור שצריך לבחון אותם, אבל אם הנתון הזה לא שגוי זה אומר שאין צורך בטוויטר.

מאז שדיברנו,אמרתה שב-4WAY טוויטר הוא לא כזה משמעותי, כי L4 יכול לעשות את עבודה, לכן ניתן להסתדר בלי טוויטר, וכן אפשר לשמע מוזיקה מסוימת בלי טווירים, ושמענו את זה. לרב עובדה אין אחד שהתקין L4 ולא התקין טוויטרים. חוץ מזה עוד מדברים על טוויטר משי או סוג אחר.

ברור שהכול תלוי בחיתוך וכול שער רכיבים, אבל יש מקרים שכן ניתן להסתדר ללא טוויטר.

לא נכון, אמרתי שאפשר לכבות את הטוויטר אם יש לך L4 (וזה כבר נוסה) והשינוי לא דרמטי כמו בסטאפים אחרים בגלל היכולות של L4 לעלות גבוה, זה שאין צורך בטוויטר זה חרטא

כי גם L4 שעולה מאוד גבוה לא עולה לשם באיכות של טוויטר, וטוויטר ישמע הרבה יותר טוב ממנו ב9K 10K וכו' וכו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...