Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברשותי פורד פוקוס 2006 עם 120000 ק"מ. הרכב נרכש לפני כחודש מליסינג.

אני מרגיש שיש בעייה בהורדת ההילוכים כאשר אני מאיט כמעט עד עצירה לפני סיבוב וכד',נראה כי ההילוך נשאר גבוה וכאשר אני מתחיל להאיץ אחרי הסיבוב אז יורד הילוך תוך כדי התחלת ההאצה(בדרך כלל הורדת הילוך משלישי לשני) וזאת כנראה כי לא אוטו אין כח במהירות הזו עם ההילוך השלישי.(הורדת ההילוך גם אינה חלקה ומלווה ב"מכה" קלה ולא נעימה מכיוון הגיר.

השאלה שלי אם ה"בעייה" מוכרת וידועה בעוד רכבים מדגם זה או שזה רק אצלי.

בבדיקת מחשב במוסך מורשה הכל נמצא תקין,אבל אני לא נתקלתי בתופעה כזאת עדיין וזה נראה לי לא תקין.

פורסם

האם קבלת אחריות מחברת הליסינג למנוע, גיר ועוד מכלולים עיקריים לרכב?

אם כן, דרוש מהם מימוש טיפול לבעייה בגיר.

לרוב , מחשב הגיר אינו יודע לזהות חבטות בגיר ולכן גם לא יהיה קוד תקלה בזמן חיבור לסורק.

פורסם

קיבלתי אחריות על מנוע וגיר.

זא' אם אני מבין נכון את דבריך רק בדיקה של הגיר עצמו תעלה על הבעייה אם ישנה.?

פורסם

כן.

יש להתחיל מפירוק הקרטר וזיהוי רמות וכמות של השבבים שנדבקו למגנט ולפי זה יהיה אפשר להמשיך הלאה.

מבחינתך זיהית בעייה בגיר , זכותך לדרוש מחברת הליסינג טיפול לבעייה.

אל תמתין ששנת האחריות שתחלוף.

פורסם

דני אשמח לקבל תשובה על שאלה שקשורה למה שהבחור מעליי אמר

ממה מכה קלה בגיר+שיהוי קל בעת הורדת הילוך, יכולה לנבוע?

תודה

פורסם

ערב טוב

אני לא מדבר על המודל הזה,אלא בכללי,בכל רכב שהוא בעל גיר אוטומטי (במקרה הספציפי זאתי גולף אוטטומטית).

תודה

• תוכן חדש...