Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אחרי די הרבה זמן :)

לאחרונה אני חושב על לבנות (להרכיב) מערכת סטריאו ביתית. וברצוני ובנות מאפס את הרמקולים (שלושה חלקים). רציתי לשאול האם המחיר במדי סאונד מתייחס לזוג אלמנטים, או לאלמנט יחיד? זהמשנה באופן מהוי את הגישה שלי לאיזה אלמנטים אני ארכוש.

בקשר לקשיים הכרוכים בבניית רמקול ביתי, כן אני מודע לבעיות, קשיים וכו'. אני מתכונן לרכוש ספר על בניית רמקולים לפני כל התהליך, ואת הקרוסים אני כנראה אשאיר לאיש מקצוע (או חובב מקצוע).

בתדוה מראש לעונים,

urban.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תדבר עם אדם ממדיסאונד - [email protected] אתה יכול להתייעץ איתו בחופשיות.

באנגלית כמובן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

משלוח תלוי במהירות משלוח, חברה , גודל והכי חשוב משקל

ככה שלא נראה לי שיש תשובה לשאלה שלך..

כל מוצר ועלות המשלוח שלו

לא ניסיתי להזמין מהאתר אבל תנסה לעשות checkout למוצר כלשהו לרוב בשלבים הבאים יופיע מחיר המשלוח..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

alexander, הייתי בחו"ל, חזרתי, עכשיו עובד ולומד. אין ממש זמן אפילו להתעסק במערכת באוטו S: התחלתי פודים ללטוויטרים שעדיין עוטים שכבת פריימר שלא שייפתי (כבר חודשיים). שלא לדבר על זה שהוופרים מחוברים עדיין לפאנל המעפאן, אגב, ראיתי את ההודעה, אומנם מלפני god knows when, פשוט הנחתי שזה כבר לא מי יודע מה רלוונטי.

Stay tuned

פורסם

alexander, הייתי בחו"ל, חזרתי, עכשיו עובד ולומד. אין ממש זמן אפילו להתעסק במערכת באוטו S: התחלתי פודים ללטוויטרים שעדיין עוטים שכבת פריימר שלא שייפתי (כבר חודשיים). שלא לדבר על זה שהוופרים מחוברים עדיין לפאנל המעפאן, אגב, ראיתי את ההודעה, אומנם מלפני god knows when, פשוט הנחתי שזה כבר לא מי יודע מה רלוונטי.

GTI, אתה צודק, יש פורומים שמדברים די הרבה על DIY home stereo, פשוט אני יודע שגם כאן מתעסקים עם מדיסאונד, ופה אני כבר רשום.

lanosforce, דבר ראשון ,אין לי מושג אם קבלת בסוף את הספר. אם כן, אני מקווה שעזר, אם לא הוא עדיין אצל אליקו (נדמה לי). תודה, אני באמת אצור איתו קשר, הזמנתי שני ספרים היום על כל עניין בניית הרמקולים ממדיסאונד. אני באמת אדבר עם אדם, תודה!

romek, הזמנה ממדיסאונד כמוה הזמנה מEBAY דרך USPS, החישוב הוא עפ"י משקל, וניתן לחשב באתר של USPS, להלן לינק: http://ircalc.usps.gov/

Stay tuned

• תוכן חדש...