Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים!

אתמול בערב נסעתי מכיוון כביש 5,צ. ירקון לכיוון צומת מורשה. נסעתי ברמזור שפונה שמאלה לכיוון צ. גהה. כשהתקרבתי,ראיתי מרחוק שהירוק מהבהב אבל הספקתי לעבור את הפס של הצומת בדיוק כשהתחיל להיות כתום.ודאי.

איך שאני מסיים את הפניה שמאלה,כבר כשהתיישרתי,אני שם לב להבזק מאחורי. היה נדמה לי שצילמו אותי וכנראה שכך...

אבל על מה???

אח"כ כשחזרתי לצומת שוב מאותו הכיוון הסתכלתי שוב וראיתי שיש מצלמה רק מכיוון צ. רעננה לכיוון מורשה ואילו מהכיוון שהגעתי אני,לא היתה מצלמה. אז ההבזק היחידי ההגיוני הגיע מהמצלמה שמכיוון צ. רעננה.

אז צולמתי או לא? ועל סמך מה אם חציתי רק בכתום את הפס?

תודה לכולם!!!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

אז מאיפה היה יכול להיות הפלאש אם הרמזור שלי הוא היחידי שפעל באותו הרגע? אלא אם כן,מישהו נסע ממש ישר אחרי ואז הוא עבר. אבל עד כמה שזכור לי לא ראיתי מישהו נוסע לידי אח"כ. או שהוא רק חצה את הקו?

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

בצומת מורשה יש 2 מצלמות רמזור אדום.

אחת מכיוןן דרום לצפון, והשניה מכיוון צפון לדרום.

מהכיוון שאתה הגעת בנסיעה אין מצלמה, ומה שראית היה כנראה פלאש של המצלמה שצלמה את מי שעבר עם הגלגלים שלו את הצומת באדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סביר להניח, אם ראית באמת פלאש של מצלמה, זו היתה המצלמה שצילמה את מי שיצא באדום, עוד בטרם התחלף הרמזור לירוק.

(מהכיוון של צפון לדרום).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בצילום יראו את כיוון הנסיעה שלך, שלא תואם את מיקום המצלמה.

ל'

• תוכן חדש...