Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2006 - יתרונות ומחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה כריות אוויר יש בפוקוס 2006, ועד כמה היא בטיחותית יותר ממאזדה 3 שנת 2006 (שיש בה 2 כריות אוויר) ?

האם יש הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין שתי המכוניות הנ"ל (נהיגה ממוצעת) ?

ראיתי שהפוקוס זולה מהמאזדה (מחירון ליסינג) בכ 5,000 ש"ח, מי עדיפה (מבחינת נוחות/הנאה/בטיחות וכו')

(האם כדאי להוסיף 5,000 ש"ח ולרכוש את המאזדה ?)

פורסם

נתחיל בבטיחות, להלן מבחני הריסוק:

מאזדה3

פוקוס

לדעתי, פוקוס יותר נוחה, מאזדה יותר מהנה לנהיגה.

פוקוס יותר מרווחת, מרגישים את זה במיוחד במושב האחורי.

אין הבדלים משמעותיים בצריכת הדלק בין שני הרכבים, שניהם לא במיוחד מצטיינים בחיסכון.

מה שווה יותר? תחליטו אתם .

אם ישנם 5 נוסעים -פוקוס ללא ספק.

אם צריכים לעשות ביטוח מקיף לנהג חדש\צעיר - לפוקוס יהיה יותר זול.

אם העדפה היא לזריזות - מאזדה, ללא ספק.

אם הבטיחות בראש סדר העדיפות - פוקוס מובילה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נתחיל בבטיחות, להלן מבחני הריסוק:

מאזדה3

פוקוס

לדעתי, פוקוס יותר נוחה, מאזדה יותר מהנה לנהיגה.

פוקוס יותר מרווחת, מרגישים את זה במיוחד במושב האחורי.

אין הבדלים משמעותיים בצריכת הדלק בין שני הרכבים, שניהם לא במיוחד מצטיינים בחיסכון.

מה שווה יותר? תחליטו אתם .

אם ישנם 5 נוסעים -פוקוס ללא ספק.

אם צריכים לעשות ביטוח מקיף לנהג חדש\צעיר - לפוקוס יהיה יותר זול.

אם העדפה היא לזריזות - מאזדה, ללא ספק.

אם הבטיחות בראש סדר העדיפות - פוקוס מובילה.

תודה רבה לך !

הפרמטר היחיד שבאמת חשוב לי הוא הבטיחות,

נראה שלפורד יש 5 כוכבים לעומת 4 למאזדה,

אך האם המבחנים הללו רלוונטים כאשר אני משווה בין 2 דגמי ליסינג בישראך בעלי 2 כריות אוויר ?

פורסם

מבחני הריסוק תקפים גם עבור 2 כריות אוויר, צריך פשוט לא להתייחס למבחן הריסוק הצידי ולמבחן העמוד. גם במקרה זה הפוקוס בטוחה משמעותית מה-3, גם בריסוק קדמי (בו היא קיבלה את הציון המלא 16 לעומת 12 ל-3) ובעיקר בבטיחות ילדים (שם היא קיבלה 40 לעומת 32 למאזדה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הפרמטר החשוב והיחידי הוא הבטיחות,

הייתי בודק אפשרות של רנו מגאן (5 כוכבים במבחן הריסוק).

אם במחיר של פוקוס 2006 אפשר לרכוש מגאן 2007, תקבלו תוספת משמעותית לבטיחות - ESP (בקרת יציבות),

במגאן ESP מגיע כסטנדרט ממודל 2007 (אופצוינאלי, לא בדגמי הליסינג).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מבחני הריסוק תקפים גם עבור 2 כריות אוויר, צריך פשוט לא להתייחס למבחן הריסוק הצידי ולמבחן העמוד. גם במקרה זה הפוקוס בטוחה משמעותית מה-3, גם בריסוק קדמי (בו היא קיבלה את הציון המלא 16 לעומת 12 ל-3) ובעיקר בבטיחות ילדים (שם היא קיבלה 40 לעומת 32 למאזדה).

רוני

1. האם מבחינת בטיחות, כריות האוויר הן הדבר היחיד שיורדים ברכב ליסינג בארץ ?

2. ראיתי שבמבחנים בדקו את דגמי ה 5 דלתות, ואילו אני מתעניים ברכבי ה 4 דלתות - האם זה משנה ?

אם הפרמטר החשוב והיחידי הוא הבטיחות,

הייתי בודק אפשרות של רנו מגאן (5 כוכבים במבחן הריסוק).

אם במחיר של פוקוס 2006 אפשר לרכוש מגאן 2007, תקבלו תוספת משמעותית לבטיחות - ESP (בקרת יציבות),

במגאן ESP מגיע כסטנדרט ממודל 2007 (אופצוינאלי, לא בדגמי הליסינג).

מוזר, אבל במחירון אני לא רואה מגאן מעל שנת 2004..

כמה בערך אמורה לעלות מגאן 2006 מליסינג ? וכמה 2007 ? והאם יש בכלל היצע שלהן בליסינג ?

• תוכן חדש...