Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור מגורי, התקבצו חבורת משוגעים והחליטו להקים קנטרי קלב.

לא סתם קנטרי-קלב, AUTOBAHN COUNTRY CLUB.

מועדון חברים, מגיסים כספים להקמת הקנטרי, 40 חברים מועדפים שילמו 100,000 $ כל אחד, ועכשיו נמכר חברות במחיר חד פעמי של 10,000 $ ודמי מנוי שנתים של 3000$.

לחברים זמן מסלול כמעט בלתי מוגבל, והמועדון ימכור זמן מסלול לאירגוני מרוצים קיימים.

העבודות רק החלו לפני שבועים, וNESBA שהוא ארגון רכיבה , כבר מוכר זמן למסלול לספטמבר 2004 170$ לחברים או 235$ ליום ללא חבר בNESBA.

כתובת הקנטרי (למי שרוצה להרשם :p )

http://www.autobahncountryclub.net/index.html

שימו לב למבנה המסלול מזכיר את המנחת, לא?

map.jpg

פורסם
היום..בידיעות אחרונות במוסף ממון..

במהרה בימינו יבוא משיח צדקנו.

ונאמר אמן.

Super Max

אההה...אז פתאום "כמה מאות אלפי שקלים" כ-ן מספיקים להקמת מסלול מרוצים....אה סופרמקס? :wink:

ראשית, אסייג את דברי בכך שאני מאמין קטן מאוד למה שכתוב בצהובונים היומיים ידיעות ומעריב, למרות שכולי תקווה שהפעם לא נתבדה.

כרובי, בחיים שלי לא ראיתי כזה "הוצא מהקשרו" חלש. :?

ציטוט: "בהשקעה של מאות אלפי שקלים בלבד, כבר אפשר יהיה לפתוח במתחם המנחת מסלול לאופנועים ומסלול קרטינג".

שים לב כרובי, יש מנחת, יש אספלט, הכל מוכן ומסודר ועדיין נדרשת השקעה של מאות אלפי שקלים כדי להפוך את התשתית הקיימת למשהו שניתן יהיה לקיים עליו מירוצים בסיסיים בלבד (בכבוד רב! כן?).

בוא נמשיך את הציטוט:

"מסלול מירוצי מכוניות יגיע כמה (עשרות או מאות) מליוני שקלים אח"כ"

וזה, שוב, כשכבר יש ישורת ארוכה ואיכותית (שניתן לפצל אותה לשתי ישורות קצרות יותר, אגב).

אז עם כל הכבוד וההדר, הכתבה הזאת (שמראש אמרתי שאני לוקח אותה בערבון מוגבל) רק מחזקת את הערכותי לגבי העלויות.

עם זאת - אדרבה ואדרבה!

יאללה גזים! יש לכם מקום לאיזה XR מיותר על הסקודה?

Super Max[/b]

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם

בצורה גסה, כן ?

אחרי כל הדיעות שהצגת בפורום הזה בענייני מרוצים, אתה עוד רוצה מקום (?!) על הסקודה ("סופר מוטו מוביל") שלנו ??

פחחחחח...רישמי, כן ?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
בצורה גסה, כן ?

אחרי כל הדיעות שהצגת בפורום הזה בענייני מרוצים, אתה עוד רוצה מקום (?!) על הסקודה ("סופר מוטו מוביל") שלנו ??

פחחחחח...רישמי, כן ?

ותשובה עניינית, יש?

"!Take him away, and c-ucify him well"

פורסם

אני עדיין לא מבין למה כל פעם שניתנת אפשרות דמיונית כזו או אחרת,

למסלול מעפן שהינו רצועת אספלט/בטון/בטיח בקו ישר,

כולם מתלהבים כאילו שפריצני בריט מביטה אליהם מבין הברכיים בפה מלא.

זה רק ישורת רבותי.

ישורת :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

זה רק ישורת רבותי.

פשוט מאוד: לא מדובר על אפשרות דימיונית בכלל.

מסלול דונינגטון הבריטי התחיל בדיוק כך לפני כמה עשרות שנים (בדיוק כמו עשרות מסלולים אירופאיים אחרים). רק שהפעם, יש ראש עיר שתומך ודוחף את הנושא, לא רק איזה מפיק שאפתן...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

זה רק ישורת רבותי.

בשבילך זאת ישורת, בשביל סופרמוטו זה יכול להיות אחלה של מסלול אם רק יש מספיק מקום וכמה צמיגים.

ובאופן כללי, לו היה לי רכב להגיע הייתי יורד לשם בסוף שבוע רק בשביל לראות איך המקום.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
המסלול מספיק רחב עבור סופרמוטו, כדי לקיים מרוץ לרוחבו...

8)

טוב אז אם סופרמקס אינו עולה על הסופרמוטו מוביל הרישמי לשנת 2004,

אולי יש מקום לאיזה חתיכת נוסטלגיה?

:p

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אבל עדיין חסרים איזה 2 ק"מ (לפחות) של סיבובים... ולא נראה לי שמדובר ב"כמה מאות אלפי שקלים" כי מסלול צריך גם מנהלות ומנהלות צריכות משרד לשבת בו.

אבל מי יתן.

בכל אופן השוס האמיתי הוא לשלב את כביש ערד במרוץ ?!?! ימות המשיח אכן.

לאנגלים יש את ה"אי מאן" ולנו יהיה את ה"עיר ערד"... אני כבר ניגש למ. הפנים להחליף את השם לדאנלופ.

פורסם

ששת... :)

קרא את אשכול ההודעות הזה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=26247&postdays=0&postorder=asc&start=0

האשכול הנוכחי, ממשיך, במובנים רבים את הדיון שהתחיל עוד אז.

(כדי לסכם את הודעתי מ"שם, עבורך "כאן" : אני חושב שאתה טועה...אומנם "כמה מאות אלפי שקלים" גם לא מספיקים לדעתי...אבל אני טוען שאפשר להסתפק יחסית במעט)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם
אבל עדיין חסרים איזה 2 ק"מ (לפחות) של סיבובים... ולא נראה לי שמדובר ב"כמה מאות אלפי שקלים" כי מסלול צריך גם מנהלות ומנהלות צריכות משרד לשבת בו.

אבל מי יתן.

לאנגלים יש את ה"אי מאן" ולנו יהיה את ה"עיר ערד"... אני כבר ניגש למ. הפנים להחליף את השם לדאנלופ.

לאור החדשות של דאנלופ בארה"ב ובשל הגורלו של האחרון בעל השם הזה, אולי כדי שתשקול שם פחות בעייתי?

אליאנס למשל?

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אבל מי יתן.

לאור החדשות של דאנלופ בארה"ב ובשל הגורלו של האחרון בעל השם הזה, אולי כדי שתשקול שם פחות בעייתי?

אליאנס למשל?

או למשל חנניה :lol:

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

אבל מי יתן.

אליאנס למשל?

אתה רואה,

כבר יש מבחר שלם.

אפשרי בהחלט לבחור מהשמות.

נצבע לו קסדה בצבע ירוק דשא להתאים לשוליים...

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אבל מי יתן.

אליאנס למשל?

אתה רואה,

כבר יש מבחר שלם.

אפשרי בהחלט לבחור מהשמות.

נצבע לו קסדה בצבע ירוק דשא להתאים לשוליים...

זכיתם !

חנניה It is

למי לשלם על הזכויות ?

• תוכן חדש...