Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A4 -07\08

omer-T
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת כמה פרטים לגבי האודי A4 הצורה הקודמת בשנתון 07 08 בנועים 1.8T ו2.0T.

1. איך היא מבחינת איכות, נוחות ודינאמיות?

2. הגיר הוא DSG ?

3. איך הצריכת דלק של שני המנועים בנסיעה רגילה ובקצת מאמץ.

שאלה אחרונה.... איך הרכב מבחינת אמינות, אחזקה וטיפולים?

תודה רבה, עומר.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אל תחשוב בכלל על A4 הקודמת מהשנתון הזה כשהאקסאו של סיאט בדרך לארץ, האקסאו היא פשוט הA4 הקודמת עם סמל של סיאט ומחיר הרבה יותר טוב, ממליץ לך לחכות ואולי תקבל את אותה מכונית אבל חדשה ואולי יותר זולה. וכל בעלי הA4 הקודמת אני ממליץ לכם למכור אותה לפני שהאקסאו תגיע לארץ כי אנשים פשוט יפסיקו להעדיף אותה על הסיאט כי זה לא ישתלם להם.

http://www.telegraph.co.uk/motoring/4045237/Seat-Exeo-prices-announced.html

:turn-l: יש לי סחרחורת.
Guest ספורטמוטורי
פורסם
אל תחשוב בכלל על A4 הקודמת מהשנתון הזה כשהאקסאו של סיאט בדרך לארץ, האקסאו היא פשוט הA4 הקודמת עם סמל של סיאט ומחיר הרבה יותר טוב, ממליץ לך לחכות ואולי תקבל את אותה מכונית אבל חדשה ואולי יותר זולה. וכל בעלי הA4 הקודמת אני ממליץ לכם למכור אותה לפני שהאקסאו תגיע לארץ כי אנשים פשוט יפסיקו להעדיף אותה על הסיאט כי זה לא ישתלם להם.

http://www.telegraph.co.uk/motoring/4045237/Seat-Exeo-prices-announced.html

תזהר במה שאתה אומר,כי נראה לי כל אלה שיקשיבו לך ויקנו את הסיאט הזאת אחרי שימכרו את האודי שלהם,פשוט יבינו שהסיאט אכן מצויינת אבל היא לא אודי,ואז אני בטוח שכמה מהם יהרגו אותך,בציניות :lol:

תבין משהו,הסיאט הזאת היא קנקן שנראה כמו אודי אבל היא בחיים לא תהיה כמו אודי מבפנים,אין כזה דבר תקנה אודי עם במל סיאט בזול,זה בדיוק שתבוא ותגיד עכשיו לכל אלה שיש להם אודי A8 תמכו אותם ותקנו פולקסווגן פייטון,עם כל הכבוד לפייטון,היא עדיין לא A8,ותאמין לי שאני יכול להביא לך עכשיו אין סוף דוגמאות כאלה,וכו...

• תוכן חדש...