Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם בעדויות הנהג של הרכב הראשון אומר (הכי קדמי) שהוא הרגיש\שמע רק "בום" אחד ברכבו, סימן שהנהג האחרון אשם. אם שמע 2 פגיעות, משמע האמצעי אשם. מניסיון (אפילו במשפט השופטת שאלה אותי על כך).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה חברים...

דיברתי אתמול ארוכות עם נציגת השירות בביטוח ישיר. הסברתי לה את השתלשלות המקרה

ומסרתי את פרטי הנהגים שהיו מעורבים בתאונה.. בגדול ממה שהבנתי, הביטוח שלי יתבע את הביטוח של הנהג שפגע

בי מאחור. נאמר לי שבמידה והנהג שפגע בי לא מודה שגרם לתאונת השרשרת, אני יכול להגיע איתו להליך משפטי

ולדרוש את הכסף דרך ביהמ"ש.

בכל מקרה אני ממש לא רוצה להוציא עכשיו סכום שמעל 1000 ש"ח על השתתפות עצמית. על אחת כמה וכמה שאני בטוח

שהאשמה מוטלת על הנהג האחרון שפגע בי.

זה לא נעים לפתוח את השבוע בריצות למוסכים,שמאים ולאבד ימי עבודה

שגם ככה לא אקבל עליהם החזר..

בכל מקרה הנציגה אמרה לי שמרגע שמסרתי לה את הפרטים, הם דואגים להכל

אני רק צריך לתאם עם השמאי, המוסך ולשמור קבלות להחזר...

פורסם

היה לי מקרה דומה לפני כמה שנים.הייתי הרכב השלישי מתוך 4.המשאית שנסעה לפני בלמה בפתאומיות (אחרי זה ראיתי שהיא נכנסה באוטו שלפניה)אני הצלחתי לבלום,אבל ברלינגו שהיה מאחורי העיף אותי על המשאית.

לפי התמונה אפשר לראות את הגודל של המכה שהאוטו שלי קיבל,שזו בדיוק ההשפעה של המכה מאחורה.כמובן שלמשאית לא נגרם נזק מאחור,אבל אם היה מדובר ברכב פרטי,השפעת המכה של הרכב הפוגע גדולה מאוד.

במקרה הזה חברת הביטוח שלי תבעה את נהג הרכב שפגע בי,גם על הנזק שנגרם מקדימה.הנהג שפגע בי יכל להגיד שאני נכנסתי במשאית,אבל במקרה הזה לא היו בעיות,וקיבלתי תשלום מלא על הנזק לאוטו מחברת הביטוח של הנהג שפגע בי.

ללא שם.JPG

תמונה 081.jpg

תמונה 082.jpg

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

עדכון:

נזק מוערך של שמאי, כ-3000 ש"ח. לפני פירוק כמובן, יכול להיות שיתגלה נזק גדול יותר

בינתיים מדובר רק על פגוש קדמי,גריל ופגוש אחורי.

הרכב ייכנס למוסך רק במהלך השבוע-שבוע הבא מפאת חוסר זמן..נקווה שהסיפור הזה ייגמר בלי הוצאות מיותרות והשתתפות עצמית :roll:

פורסם
אם בעדויות הנהג של הרכב הראשון אומר (הכי קדמי) שהוא הרגיש\שמע רק "בום" אחד ברכבו, סימן שהנהג האחרון אשם. אם שמע 2 פגיעות, משמע האמצעי אשם. מניסיון (אפילו במשפט השופטת שאלה אותי על כך).

למה זה נשמע לי מוכר ...?

אה, כי כתבתי בדיוק את הדברים הללו לפני מספר תגובות.

לא נורא, אולי זה יעזור לשכנע את מתן שהוא יכול להיות רגוע.

דני G.

פורסם

דני, מצטער, לא ראיתי את ההודעה שלך. לא הייתה כל כוונה של זילזול בהודעה שלך. ואם לקחת את התגובה שלי בתור חיזוק, מה טוב :-P

בכל אופן, בשביל 3 אלף שקל שבית המשפט החליט (הנזק לרכב שלי היה גדול יותר) רדפנו אחרי הבנאדם במשך המון זמן (שנה וחצי אם לא יותר). בסוף התחילו לעקל לו פריטים מהבית, ואנחנו לא ראינו עד היום שקל.

וכל זה בגלל שהבחור פשוט ברח, לא רצה לשלם, אפילו לא בא עם מילה או שתיים למשפט (וגם איחר), ועשה מה שהוא רוצה גם אחרי פסק הדין. :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...