Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Honda Civic 91 HATCHBACK

juvaliko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני אפתח בבוקר מעולה לכולם! =]

מאז לפני שנתיים, כשאבא שלי רכש הונדה סיוויק EX 91 אוטמט (לצערי), הידועה בכינוייה "שפיץ!" ככן שמה היא [כשמה כן היא], אני חייב לציין שפשוט התאהבתי באוטו הזה, התחלתי להתעמק, לקרוא, ללמוד על האוטו.

עד שמצאתי את שני הדגמים שלדעתי הם הכי יפים שהונדה ייצרה אי פעם!

Honda CRX - http://www.designercars.dk/biler/Honda-CRX-1.jpg

HONDA Civic 91 HATCHBACK - http://ctyconnections.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/civic91.jpeg

שני הדגמים האלה לא מיובאים ולא יובאו לארץ וזה מה שכ"כ מעציב אותי.

אבל, שמועות מסתובבות שבחולון יש בן אדם שבבעלותו Honda CRX שלא מוכן לדבר/למכור את/על האוטו בשום פנים ואופן!

נשמע מטורף אבל אם מישהו מכיר את הבן אדם או יודע איך אפשר לדבר איתו אני מתחנן תזינו לי מידע : )

ביצועים : בעלת מנוע 1.6 המפיק 130 כ"ס, 7.5 ש', 212 קמ"ש.

מתחרה רצינית בקבוצת ההוט האץ' המואצת.

נעבור לדגם HONDA Civic 91 HATCHBACK, נשמע מטורף ? תתארו לכם הונדה שפיץ אבל פשוט קצרה.

מדהימה ביופייה ומדהימה עוד יותר בביצועים, חבר סיפר לי שהוא ראה את הדגם הזה מסתובב פה בארץ ושלא מזמן הוצע למכירה ביד 2 באזור רמלה-לוד.

מטרת הנושא הוא פשוט לדבר. תציפו את כל מה ששמעתם או כל מה שאתם חושבים על שני הדגמים האלה.

אם אתה מכירים/יודעים מי בעלי המכוניות הברי מזל האלה בארץ, בבקשה תפנו אותי אליהם =]

תודה רבה והמשך יום נעים!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מציע שתדבר עם VOLK , תזמין אותו לקומזיץ והוא ישיר לך סרנדות על הונדה

:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ההונדה האדומה המדוברת נקראת DEL SOL ולא CRX

ובמקרה זה היה הרכב שלי אחי,

הוא נמכר ונמצא בכרמיאל כרגע ועובר שידורגים אין סופיים.

ובקשר ל CRX הייתה אחת כסופה כזו בכרמיאל. אין לי מושג מה קורה איתה היום.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני מדבר על הDEL SOL זה רכב קופה קבריולט.

הבחור שרכש את הרכב מאחי פירסם אותה למכירה ביד 2 במידה ואני לא טועה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם
ההונדה האדומה המדוברת נקראת DEL SOL ולא CRX

ובמקרה זה היה הרכב שלי אחי

אל תקבע עובדות. אולי יש לאחיך DEL-SOL אדומה, אבל ישנה בארץ גם CRX אדומה.

פורסם

מידי פעם יוצא לי להיות בחצור הגלילית שם באחד הרחובות הפנימים חונה הונדה האצ'בק שפיץ כמו שאתם9 קוראים לה, בצבע אפור תכלת מקורית לגמריי, חוץ מג'אנטים 17 אינ'ץ שממש יושבים עליה בהתאם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ההונדה הכסופה כבר הסתיימה עלייה הבנייה, והספיקו לפרק את המנוע ממנה, היא היו יושבת במוסך ומחכה שישימו בה מנוע אחר או שמישהו יקנה אותה, עם או בלי מנוע.

הבחור ניגש אל אחי כי הוא נסע בסיוויק שבבעלותינו שעלייה יש מדבקה של מועדון הונדה, ושאל אם אנו רוצים את הרכב בנ"ל , אם היה לי את הכסף הייתי לוקח אותה, אבל כחייל משוחרר, אין לי כרגע.

כחובב הונדה במשך תקופה מאוד ארוכה ואחד שרוב הרכבים במשפחה היו מתוצרת הונדה ובעיקר הסיוויק ממודל 91, אכן אם היה לי את האפשרות הייתי קונה את הרכב הזה.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...