Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטים טובים !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אמנם היה יותר קל משחשבתי, להוכיח שאין לך מושג על מה את מדבר, אבל באמת ציפיתי לפחות לנסיון לתשובה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
falou - זה אמנם היה יותר קל משחשבתי, להוכיח שאין לך מושג על מה את מדבר, אבל באמת ציפיתי לפחות לנסיון לתשובה

אז נכון - בישראל ודמוקרטיות דומות לא , אבל יש מדינות וישויות חשוכות סביבנו שכן - והן גם קהל יעד ומיקוד בלשון המדיה

הם רואים ומנתחים את הפשט - ככה זה נראה ( זה מראה הצבא הישראלי )

falou - אתה צודק בגדול - אבל למה לשאול שאלה מכשילה - בסדר הוא הגזים , אפשר להסביר ולגמור עניין .

אבל - אתה מנסה להבין את מה אומר הבחור הצעיר , נכון אין לו את כלי התגובה הרהוטה שלך :idea:

אפשר להסביר בצורה יפה על זכות הדיבור וחופש הביטוי גם בסרט ספר או פורום - ולא ישר להתקיל.

תשים את עצמך במקום הצבא,

זה אותו דבר שיעשו עליך סרט ויראו אותך בתור פדופיל לובש גרביונים שאוהב לז**ן סוסי פוני תוך כדי שאתה מעשן באנגים ואיזה ילד מוחא כפיים מאחורה.

ונכון - falou - ספר לי במה אתה עובד - אני אמצא הזוי אחד שעבד שבוע במקצוע שלך - ועליו אבנה תאוריית קשר מצחיקה והזוייה

אפרסם זאת בשם חופש הביטוי - איך תרגיש - לא נעים השקעתה ופתחתה את הידע , פתאום הכול נשכח

מה שזוכרים - איך אתה מפשל , גם אם לא היה לך יד בכך ( גם אם זה אחד ל 1100 ) ואיך עושים צחוק מעבודתך .

אפשר להתמודד עם כל דבר בחוכמה - לקבל בקורת או לשתף פעולה עם המצב , להקצין אפילו לטובתך - יש כלים חכמים לכל דבר

יש גם אפשרת להתעלם - וכמו שהדבר הגיע - הוא גם יעלם .

אבל כן זה מטריד קצת - עקרון ההלקאה העצמית , הכל דפוק אצלנו , כולנו הזויים .

ובשם המציאות הפשוטה - עד הטבח בסברה ושתילה ע"י הנוצרים - צה"ל בצע את המשימות בצורה נכונה וטובה

השבר החל אח"כ - הנוצרים רצחו כשם שהמוסלמים רצחו בהם - האשמים הישראלים .

אז נכון זכותו של כל אחד לצייר את המצב כרצונו - אני לא חייב למחות לו כפיים -

נחמד כי יוצר הסרט ההזוי זכה בפרסים ובפירסום - מעניין כמה ישראלים באמת יאהבו את הסרט ויעריכו אותו :wink:

( למעט הקליקה המגוייסת שלו )

ובשם חופש הידע והאומנות :lol: היתה גם כוכבת פורנו ישראלית בשנות ה80-90 , והיתה לה הצלחה די גדולה

סוף סוף רואים איך ישראל נותת ולא רק לוקחת :wink:

( ראיתי היא טובה - אני לא זוכר את שמה - אולי שמר יעזור :grin: - הוא אחד שמבין )

אז בואו נעזוב את ניתוח הסרט , ופשוט נהנה בכייף משעה של סרט - לא מתאים עוברים לסרט אחר

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ישראל צריכה לעשות סרטים כמו מבצע יונתן ולא ואלס עם בשיר.

הבמאי הזה, שראיתי מי הוא בכלל עוד יקבל את שלהם, ישברו לו את כל העצמות על מה שהוא עשה לצה"ל, שיחכה שיחכה.

פורסם

VOLK -תקרא לאט את התשובה הקודמת שלי - לא היתה רוצה לחיות במדינה שתעשה לך את מה שאתה מבקש לאחרים :lol:

זו הדמוקרטיה וזה היפה בחופש הדעה - לחשוב אחרת ולא להסתכל כולם כעדר לכיוון אחד .

( לכן גם ממציאים דברים שונים ומיוחדים - כי חושבים אחרת )

לא מתאים לי , אני עובר לסרט אחר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ברגע שלישראלים תהייה גאווה לאומית אז כל הבעיות יפתרו, אם בזמן הפצצת אבחזיה ברוסיה היו עושים תהלוכה עם דגלים של גרוזיה כל העיר וגם השוטרים היו שורפים את המפגינים האלה, אבל בישראל מותר בזמן מלחמה להפגין עם דגלי אויב בערים גדולות.

בסופו של דבר אנשים כמוני יצטרכו להגן על המדינה, ולא שמאלנים שיושבים בתל אביב ויסעו לחו"ל, לראות שמה ואלס עם בשיר.

פורסם
ברגע שלישראלים תהייה גאווה לאומית

בסופו של דבר אנשים כמוני יצטרכו להגן על המדינה, ולא שמאלנים שיושבים בתל אביב ויסעו לחו"ל, לראות שמה ואלס עם בשיר.

הגאווה הלאומית זה שיש לי מדינה דמוקרטית ,שכייף לי למשפחה ולחברים לדבר ולעשות מה שבא לנו ובשעה שבא לנו

אבל - בלי לפגוע באחרים .

ולגבי הקביעה שרק אתה וכמותך מגינים על המדינה - זה לא נכון מאוד

כל הדעות וכל הגזעים מגינים

אולי שכחתה

הערבים הבדויים - גדוד הסיור המדברי וגששים מובילים , משטרה ובעוד מקומות :idea:

הדרוזים - יחידות צבא + משמר הגבול .

וברור ששאר העם היהודי על כל דעותיו בכל היחידות .

תחשוב - היום לך לא נעים מצב מסויים - מחר לאחרים לא נעים מצב אחר - אז כל פעם נשרוף את המועדון .

חוזק נמדד גם בתמיכה הטכנית וראיית עולם לרחוק .

אתה יכול להלחם מול מטרה מסויימת לשחוק את הכוח ולנצח בסוף

ואז שמאלני ממציא מתקן מהפכני בת"א - אשר עוזר לך בשדה הקרב - וסבירות הניצחון שלך יותר גדולה .

אל תשפוט מנקודת מבט צרה

לפעמים אתה מופתע כמה תורמים לך כאלה שאתה חושב שלא מבינים .

אני מבין שזה מרגיז לשמוע דעות כאלו - אבל אם אתה מאמין בדרך שלך , תן לאחרים לדבר ועשה את הנכון .

במדינה חזקה ודמוקרטית - יש את הזכות לחופש הביטוי לכולם .

(ובשעת צרה כולם מתאחדים מאחורי המשימה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חגיגה בסנוקר.

צ'רלי וחצי.

אגב, בשירות הצבאי שלי היה לי המוווון זמן פנוי וראיתי המון סרטים - ככה שאני כבר לא זוכר מה ראיתי :)

פורסם

Volk, או שלא שירתת בצבא, או שאתה לא חי בישראל. בכל מקרה, מה שמתואר בסרט לא רחוק מהמציאות, אפילו של היום.

אני אומר שמדינה שמרשה לעצמה להתנהג כך, מן הראוי שתושפל בפומבי. אולי אז מישהו יתעורר ויתחיל לחשוב על התוצאות.

בינתיים, הסרט הזה הוא אחד הטובים שיצאו מהמדינה החשוכה הזאת, שהקשר הכי קרוב שלה לתרבות זה סרטי "אסקימו לימון".

פורסם

מותר להגיב לפותח השרשור?

אני חושב ש7 נשמות היה אחד הסרטים הטובים שראיתי בזמן האחרון.

בעניין ישראליים ממש אהבתי את וואלס עם באשיר.

גם מתנה משמיים לא רע.

פורסם
תשים את עצמך במקום הצבא,

זה אותו דבר שיעשו עליך סרט ויראו אותך בתור פדופיל לובש גרביונים שאוהב לז**ן סוסי פוני תוך כדי שאתה מעשן באנגים ואיזה ילד מוחא כפיים מאחורה.

ברגע שצה"ל יפסיק להיות פדופיל לובש גרביונים שאוהב לז**ן סוסי פוני תוך כדי שאתה מעשן באנגים ואיזה ילד מוחא כפיים מאחורה, אז יפסיקו לעשות עליו סרטים כאלו.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...