Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש אופנוע, אספנות, במצב נסיעה עם ניירות, אין בעיה אם חסרים חלקים פה ושם בקטנות. בסכום סביר.

עדיפות להונדה או סוזוקי. לא משנה אם דו"ש או כביש.

עוד מחפש. עדיפות לאחד שצריך שיפוץ קל, לא פחחות וכו'.

• תגובות 990
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום, אני מחפש אופנוע שהיה שיך לסבא שלי. מדובר על אופנוע מסוג אריאל 350 של הצבא הבריטי מתחילת שנות ה-40. מספר הרישוי 143-669, אולם מספר זה כבר לא נמצא ברשומות של משרד הרישוי ככה שכנראה כבר אין לו רישוי. בנוסף לאופנוע היתה סירת צד אולם יכול להיות שהוסרה במשך השנים. אם משהוא מחזיק אופנוע כזה, או מכיר משהוא שמחזיק אופנוע כזה, אני אשמח לכל פיסת מידע, גם אם האופנוע אינו למכירה, למצוא את האופנוע יספק אותי.

IMG_20150424_094015.jpg[ATTACH=CONFIG]421313[/ATTACH]

תודה

פורסם

שלום, אני מחפש אופנוע שהיה שיך לסבא שלי. מדובר על אופנוע מסוג אריאל 350 של הצבא הבריטי מתחילת שנות ה-40.

מספר הרישוי 143-669, אולם מספר זה כבר לא נמצא ברשומות של משרד הרישוי ככה שכנראה כבר אין לו רישוי. בנוסף לאופנוע היתה סירת צד אולם יכול להיות שהוסרה במשך השנים.

אם משהוא מחזיק אופנוע כזה, או מכיר משהוא שמחזיק אופנוע כזה, אני אשמח לכל פיסת מידע, גם אם האופנוע אינו למכירה, למצוא את האופנוע יספק אותי.

[ATTACH=CONFIG]421359[/ATTACH]IMG_20150424_094015.jpg

תודה

פורסם

מצטער לשמוע שהאופנוע לא מופיע ברשומות ולמעשה לא שרד!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אתמול בקבוצת אספנות בפייס מישהוא פירסם תמונה של אופנוע אריאל שנימצא זרוק בתוך שיח והוא רקוב מאוד, והיום הוא תלוי אצלו ליופי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלם , שמי קובי בן ישי אני חדש כאן , אבל גלשתי כאן הרבה.

לאבי הייתה בעבר אונו טורבו MK1 עם מנוע 1.3 טורבו,אני והוא מחפשים רבות ולא מאתרים אחת

אם מישהו מכיר שיש לו , מישהו יודע לאיפה הם נעלמו כי חיפשתי בכל מקום ואני האמת די מיואש,תודה רבה לכולכם והמשך שבת נעימה

פורסם
הסיכוי המירבי לאונו טורבו הוא לייבא אחת כזו.

כמובן אפשרי, תלוי בתקציב .

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fiat-uno-fiat-uno-turbo-i-e-gardony-dinnyes/207732294.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=8800&makeModelVariant1.modelId=42&makeModelVariant1.modelDescription=Turbo&makeModel

אם התקציב פחות מוגבל ....

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fiat-uno-turbo-i-e-3-porte-villasmundo-sira/208447678.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=8800&makeModelVariant1.modelId=42&makeModelVariant1.modelDescription=Turbo&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&maxFirstRegistrationDate=1986-12-31&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&noec=1

למיטב זכרוני , היו מספר של אקזמפלרים בארצנו..כאמור אבי החזיק באחת.. אדומה מדגם 1.3 טורבו

כמה שאלות,

1:מה המחיר המשוער לייבוא של אונו טורבו כמו האקזמפלר הראשון

2:איך אני בודק רכב מצב הנ''ל,שנאמר'' לא קונים חתול בשק.

3. במקרה של תקלה , האופצייה להשיג חלקים בארצנו לא אפשרית?

תודה והמשך יום נעים,

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום מחפש

דו גלגלי במצב כמה שיותר קשה לשיפוץ.

כמה קשה? עד 2000₪.

כמובן עם רישיונות, מוכן להתגמש על כלי שישכנע אותי.

תודה מראש

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מחפש מוסטנג/נובה/מווריק V8 בשאיפה ידנית שנתונים 1966-72 אשמח להצעות

חשוב שיהיה V8

מאיר 0505956033

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...