Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ילדים עושים בכבישים!!.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמנם גם נהג חדש אבל נהנה לנסוע דווקא בסבבה שלי לא מהר ולא ללחוץ על הדוושה כאילו אין מחר! שהסתיים לי המלווה (שלשום)! אני נוסע עם חברים ואני עומד ראשון ברמזור, מצד שמאל לי עומד ילד --גם נהג חדש עם מזדה לנטיס מנוע 2000 ומסמן לי אם אני רוצה רייס, אני שלא כלכך התלהבתי מהרעיון שללתי ישר! ולאחר מכן התחרטתי ואמרתי לו יאללה בוא.... אני נוהג על שברולט לומינה מנוע 3135 סמ"ק---- מה שהילד ההוא ראה זה את הפנסי ערפל שליייי----רק שתבינו! --אבל בגלל ילדם כמו הזבל ההוא קורים הרבה דברים כמו תאונות, חקיקות נגד המירוצים בארץ, הגברת אכיפה על עבירות תנועה וכמובן החמרה עם העונשים!

***חשוב שתבינו שאני לא כמו הילד חרא ההוא ואני דוגל בחשיבה כזט שאומרת ככה:

" תזי** את האוטו הוא יזי** אותך בחזרה" וזה מתבטא במוסך בדלק---ובמקרה הגרוע ביותר--תאונה ובחיים שלך ושל הנוסעים איתך!

ראו הוזהרתם מן הילדים הזבלות הללו......

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

שלשום אני עומד ברמזור עם הלאנטיס 2000 סמ"ק של אמא שלי.

מסתכל ימינה. אני רואה נהג חדש בשברולט לומינה. סימנתי לו שיוריד את החלון, רציתי לשאול איך אני מגיע לבאר שבע.

אז פתאום התחלף הרמזור לירוק והוא לחץ על הגז עד הסוף. לא יודע למה :roll:

172

פורסם

הרייס היה כולה עד 70! משם כבר נדלק אדום! לא היה לי שום סיבה להתחיל ללחוץ ולעבור בכתום- אדום!!!

ואם הילדים--כמוך אדי היו נוסעים כמוני היו במדינה 200,000 אזרחים יותר!

כיי שילד רוצה לנהוג הנהיגה אצלו מתבטאת בחריקות-צלחות-פיפורים וכאלו......

ואני לא כזה! אני מאלו שנוסעים בסבבה שלהם בלי להתחרפן באמצע וללחוץ עד המוות על הגז......

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

כל הקטע של הרייסים הרי זה קטע של מכוניות שופרות כי כל אוטו שיצא מהחברה יאיץ בדיוק כמו שרשום בספר! זה ההבדל היחיד! ואם כבר אז רייס עם גיר רגיל אני אבין--- אבל עם אוטומט???? רק ללחוץ על הגז!!!!

זה התנהגות של ילדים.... וזה בדיוק הביקורת שלי!!

לדוגמא החברים שלי כולם אבל כולם היו כבר במוסכים-- לאחד הבוכנות עשו רעש-- בשני נכנס אופנוע מהצד! השלישי לא הסתכל על הכביש ונכנס בקטנה ברכב בנסיעה איטית! והרביעי שהיה איתי באוטו שלו עשה באמצע כביש בינעירוני 180 מעלות כי ההגה נזרק לו!

מה שאני רוצה להגיד שכל זה מיותר כי את כל הפתיחות והרייסים האלו של מכוניות סטנדרט אין צורך לעשות-- מה שרשום בספר היצרן זה מה שיעשה האוטו--לא פחות אולי יותר אבל בטוח שלא פחות!... :?:?:?:?

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

הלאנטיס ה בקרוב מאוד! רק נגמר לי המלווה --בקרוב אני קונה (קונה ועוזרים לי לקנות)

מזדה לנטיס 97\98 1840 סמ"'ק! והמערכת שרשומה גם היא תהיה!!

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

יופי. אז מישהו סימן לך לעשות איתו רייס, עשית איתו רייס, ואח"כ באת לפורום להתלונן על כל אלו שעושים רייסים. מאוד אינטיליגנטי.

אהבתי גם את העובדה שכל מה שכתוב בחתימה שלך לא קיים עדיין. אולי אני אכתוב בחתימה שלי "מרצדס SLR, מטוס 747, טירה באנגליה ואנג'לינה ג'ולי ערומה במיטה" ואם אני אתרכז מספיק חזק זה גם יקרה!

:p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עם כל הכבוד מזדה למטיס מסריחה זה עדיין לא slr ובקשר למערכת שיש בחתימה חצי מהמוצרים כבר נקנו.........

**

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...