Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

ברכבי מותקנת נעילה מרכזית כנראה מקורית בגלל דגם הרכב forever

בזמן הנעילה והפתיחה נהיה רעש כאילו זה נעילה לא חשמלית.

וכן יש לי בעיה שדלת אחת (האחורית שמאלית) לפעמים לא נפתחת או אחרת (אחורית ימנית) שלא ננעלת.

תודה על עזרתכם

פורסם

לא בכל הדגמים של ה205 עם הנעילה המרכזית המקורית אכן הגיעה נעילה מרכזית מקורית מהיצרן בחו"ל.

אני כבר לא זוכר במדויק אבל בחלק מהדגמים הותקנה הנעילה המרכזית בארץ.

האם מלבד הרעש יש סימפוטומים נוספים כלשהם? מה זה אומר רעש של נעילה לא חשמלית?

לגבי הדלתות שלא נפתחות או נסגרות היטב - נסה לשמן את מנגנון הנעילה, לפעמים זה עוזר. אם לא, יש לפרק את דיפוני הדלת ולבדוק מה קורה בפנים. המנועים החשמליים שמותקנים בפנים ומפעילים את המערכת מתקלקלים לפעמים ודורשים החלפה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה מפריע לך הרעש?

ז"א אם הדלתות היו עובדות אז הרעב לא מתאים לך? אפשרלהתקין לך רמקול ולהקליט את הרעש במכונית שלי :-)

בעיקרון לא נתקלתי אבל ידוע שיש מערכות נעילה שעובדות על לחץ אוויר כמו בוכנות וזה נועל. ישנם כאלו שגם נועלות וגם מחזיקות נעול על ידי לחץ אוויר.

בכל אופן, אם אתה מפרק שמן את הציר שממנו יוצא המוט של כפתור הנעילה. מידי פעם זה עוזר.

פורסם

שאלתי הייתה האם יש אפשרות להשתיק את הרעש הזה

זה רעש חזק (שומעים אותו מבחוץ במיוחד עם התא המטען פתוח)

זה נשמע כאילו זה מנוע מכאני

• תוכן חדש...