Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

EQ OR HU

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאתם יודעים אני לא יכול להחליף את הרדיו דיסק ה"מקורי" בגלל אבא שלי

איכות הסאונד שלו עלובה. הרמקול השמאלי מתנתק בווליום גבוה כיאלו הרדיו דיסק

מוציא לו DC

[יש מין מנגון בקרוס שמונע מהרמקול להשירף במקרים כאלו של עיוותים בסינגל וכו].

אין לי אופציות אין לי כלום חוץ מבאס וטרבל יש לו יציאה אחת למגבר ואני צריך לעבור את החצי

בגיין בשביל שהמגבר שלי יתחיל להזיז את העניינים בכלל בגלל הpre volt שלו

יש לי מערכת לפי דעתי נכבדה והHU הזה מוריד לי אותה למערכת של 1.90

כרגע אחותי בתאילנד והיא יכולה להביא לי או EQ עד 600 ש"ח או רדיו דיסק עד 600 ש"ח

כמובן במחירים של תאילנד שאם אני לא טועה זה חצי מחיר מהארץ על פיונר ועל קנווד.

אז קודם כל מה עדיף HU או EQ משהו בסגנון הזה :

http://www.sonicelectronix.com/item_771_Pioneer+DEQ-7600.html

יש לציין שHU חייב להיות בעל אופציה ל3Way למידים

איזה HU אתם ממליצים?

נ.ב:

הרדיו החדש ישב בתא כפפות וכל המגבר ישב עליו

והפאנסוניק יחובר לרמקולים האחוריים של האוטו בלבד לצורך רדיו

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אם הHU הקיים לא איכותי אין לך מה להוסיף EQ - סתם עוד 600 שקלים שהלכו ישר לפח.

אם היה לך כבר HU איכותי הייתי אומר לך להוסיף EQ כי ככה אתה יכול להשתמש ביציאה אחת לסט הקדמי וביציאה אחרת לסאב - כאשר אתה יכול לשים את הEQ רק על היציאה של הסט הקדמי ובכך להמנע מלהשפיע ולהרוס את התוצאה של הסאב.

תרכוש HU באיכות סבירה עם פי'צרים כמה שיותר גמישים כמו EQ, TC, 3WAY XOVER וכו' וכו'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...