Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המונו הזה בשביל מתחילים.

יש לי סאב של סארבן וואגה 10 אינץ',אם להחליף לו את התיבה לתיבה פתוחה זה יעזור?

פורסם

מה הסיבה שאתה מעוניין לשים את הסרווין בתיבה פתוחה, יותר עוצמה? קח בחשבון שהסאב אולי ייתן תדרים יותר נמוכים ותרגיש יותר עוצמה ורעידות אך יחד עם זאת הדיוק של הסאב יפחת ולכן השאלה לפני שאתה מעביר את הסאב לתיבה פתוחה תנסה לדעת מה אתה מחפש בשינוי הזה.

מה התקציב שלך למונו כיון שיש כמה מגברי מונו שניתן להתחיל איתם והם לא רעים כמו רוקפורד P3001, הייפוניקס ועוד כמה, מציע לך לבדוק יד שנייה בפורום אולי תמצא משהו טוב ואפילו קצת יותר ממה שרצית במסגרת התקציב שלך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

לא ידוע לי על מונו בזוקה מדגם BA2100.

סה"כ החברה עושה רכיבים ברמה פשוטה , הייתי ממקמם אותם לדעתי ליד הדגמים הפשוטים של קנווד\פיונר.

הBA2100 לפי זכרוני הוא מגבר 2 ער' של פולס אודיו או BOSS.

תבדוק את זה.

פורסם

מגבר נחמד ומוזר

לא מדובר במונו אלא במגבר 2 ערוצים אבל בגישור הוא יכול לעבוד ב-2 אום מונו {לא מצויין שהוא יכול לעבוד ב-4 אום מונו}

אם אילו הנתונים ,צריך לבדוק האם ניתן להגביר את הסאב שלך ב-2 אום מונו.

מה הדגם של הסאב שלך .?

http://www.sasbazooka.com/products/mobile/Amplifiers-C5/BA-Series-S76/BA2100---BA-Series-200-watt-Amplifier-P8

• תוכן חדש...