Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה בסנרוף של נזילות מים.

הבעיה נובעת מזה שיש שני פלסטיקים לבנים כאלה שמחברים בין המסילה (איפה שמצטבר במים) לבין צינור שמוציא את המים,

אז שם יש ניזילות בפלסטיק הלבן (משם בורח המים).

האם הבעיה היא מהפלסטיק? ואם כן איך קוראים לחלק הזה?

תודה.

פורסם

לרוב הבעיה נובעת מניקוז סתום

במשקוף של הדלתות הקידמית מתחת לציר, יש פתמות גומי כאלו,

תתן לה כמה מכות וסביר להניח שתראה מלא מים יוצאים

פורסם

המים אצלי בדרך כלל הם מחלחלים מתחת (איפה שהרגליים) במושב האחורי מצד ימין.

ראיתית ובדקתי (פירקתי את הגג) ואז הלכתי לפחח הוא עבד על האוטו, וזה עוד פעם חזר.

הוא אמר שהוא שם סילקון שם והצינור היה סתום וזה הצטבר,

האמת שעכשיו שפתחנו ראיתי שיכול להיות שהסיליקון שהוא שם מסביב לפלסטיק הלבן זה מה שסתם אותו ולא עובד מים דרך הפלסטיק הזה!

או שבמאמת יש בעיה בשני הפלסטיקים. כי ראיתי שרק משם יורדים המים!

פורסם

יש גם 2 חורי ניקוז לכיוון אחורה שמסתיימים בתוך בתי הגלגל האחוריים.

צריך להחדיר ל4 המקומות האלה, אקדח לחץ אוויר עד שיפתחו הסתימות.

יש שם בדרך כלל בוץ, עלים ולכלוך

מומלץ לעשות את זה לפני החורף כצעד מונע.

זאת בדיוק הגדולה של סאן רוף מקורי - שיש לו ניקוז ייעודי, חבל שזה ייהפך מיתרון לחסרון.

מומלץ גם לא לעשות קומבינות של סיליקון ע"י חאפרים שלא יודעים שיש 4 מרזבים ברכב ולא מתחילים מלנקות אותם.

זה כמו לעשות ניתוח לב פתוח במקום צינתור... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

באופן חד משמעי אני אומר לך שהבעיה היחידה של זליגת

מים לרכב בגולף דור 4 עם גג שמש שמקורה בגג נגרמת רק בגלל פיטמות ניקוז סתומות ,

מעבר לזה מה כבר פתחו ומרחו סיליקונים וכאלה אז כבר הכל יכול להיות

ויתכן שעכשיו באמת יש נזק כל שהוא במנגנון הניקוז ,זהו נזק מעשה אדם .

פעם אחת ביקש ממני שכן לבוא לראות אצלו גולף שנכנסים אליה מים ואולי לתת עצה במקום ,

כשהגעתי ראיתי רכב מפורק לחלוטין עם כל הגג בחוץ וכו והבעיה כמובן היתה נעוצה בפיטמות

הניקוז הקטנות שבעמודי הדלתות ,ומאחורי המגן האחורי.

איך הרכיבו את זה חזרה למקום אני כבר לא יודע ,אבל לא נראה לי שהכל חזר בשלום למקום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אז זאת אומרת שיש פטמות שמתחברות לפלסטיק הלבן ? (כי בידיוק מהנקודה של הפלסטיק יורדים המים!)

בנתיים פתחתי את השסתום (שמעל הגלגל האחורי) ומתקז לשם הכל ...(ואני צריך תמיד לחנות בעליה :cry:

בנתיים אני לא רוצה ללכת למוסך מורשה כי הכי קרוב אלי זה 45 דקות (מוסך סגול כרמיאל) וגם הם יקחו עוד הרבה כסף אז העדפתי להיאשר אצל הפחח הזה בנתייים

פורסם

אז לך לפחח ותסביר לו שיש 4 מרזבים ברכב ושידחוף שם לחץ אוויר כמו שצריך.

ממליץ לך בפעמים הבאות להתייעץ בפורום לפני שאתה לוקח את הרכב לבעלי מקצוע מפוקפקים עקב העובדה שהמוסך המורשה הכי קרוב נמצא 45 דקות ממך.

עריכה :

אני מכיר מישהו שתבע את צ'מפיון בעקבות מקרה דומה.

הרכב טופל כל חייו בצ'מפיון ומעולם לא נוקו המרזבים מה שגרם לנזילת מים לתוך הרכב.

הרכב טופל בשיטת : "תחליפו ותעשו כל מה שצריך - יש לכם אישור ולא מעניין כמה זה עולה" ולמרות זאת, לא חשבו במשך שנים ארוכות לבצע זאת (הבן אדם אפילו הלך במיוחד לצ'מפיון שיעשו לו בדיקת חורף לפני כל חורף !)

הוא קיבל אינטריור חדש לחלוטין בעקבות הנזילות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני הייתיעצתי פה ושאלתי לאן? ומה עדיף? ואת כל השאלות ובסוף שזה קרה פשוט לא ידעתי מה לעשות שוב (שירד גשם)

אז יש ניגשתי לפחח!

אז מה שאתה אומר בעצם שהנזילה זה בגלל שהצינורות סתומים?

ולפלסטיק הלבן אין שום קשר? (למען האמת גם לי ניראה כי איך יכול להיות ששני הפלסטיקים מאחורה לא טובים בו זמנים!)

הבעיה היא גם שאני לא ממש מתלהב ללכת למוסך המורשה! כי הם שוחטים במחירים ויש מוסכים שיעשו עבודה טובה לא פחות!

פורסם

לא הבנת אותי! אני מתכוון שצריך לפרק את הגג כדי ליראות (לאת את הסאנרוף אלה את הבד ) ושפותחים אותו רואים שיש מן עץ כזה שאתה פותח את הסאנרוף עד הסוף אז הוא ניכנס לשם בסוף של המקום הזה יש שני מרזדים כאלה בימין ושמאל (שבעצם יש מסילה בצדדי הסאנרוף לאורך כל המקום ) ואליהם מחובר שני צינורות חומים! אז מה שמחבר בין הצינורות למסילה זה פלסטיק לבן!

מקווה שההיתי מספיק ברור.

ותודה לך אייל!

• תוכן חדש...