Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב מגבר EP4 של הרץ, קומפוננט היי אנרג'י HKS 165, וסאב רוקפורד פאנץ' 12".

בהנחה שאני לא מתכוון להחליף את המגבר של הרץ, מה עדיף:

1.לקנות מגבר מונו בלוק להגביר את הסאב ולגשר את הקומפוננטים

2.לקנות מגבר 2 או 4 ערוצים שיחובר לקומפוננטים,ולגשר את הסאב על המגבר הרץ?

השאלה היא משתי בחינות - מה ייתן יותר איכות,ומה ינצל את הרכיבים שיש לי למקסימום.

תודה מראש!

פורסם

ברור שלרכוש מגבר מונובלוק זה יהיה הצעד החכם ביותר.

אין לך שום צורך בעוד מגבר 4ערוצים.

בנוסף,אם הסאב שלך הוא בהתנגדות סופית של 4 אוהם אתה יכול להשאר עם המגבר הנוכחי שלך וזה יספק את כל המערכת.

סה"כ הEP4 זה אחלה מגבר.

under construction..

פורסם

אם אני לא טועה האחוז עיוות עולה בגישור, אך אולי לא תרגיש בהבדל, בכל אופן הצעד הנכון הוא לרכוש מונובלוק שייתן לך גמישות גם לסאבים אחרים אם תחליט לשדרג.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...