Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועד סיום שלושת שנות הליסינג מתקרב,

שמעתי שבמקום לקבל רכב חדש, במידה ומסכימים להמשיך עם הנוכחי (שאצלי כשלוש שנים),

ניתן לקבל הנחה של כ 15%-20% מעלות הרכב החודשית.

מישהו יודע האם יש אמת בשמועה, במספרים, ויכול לספק פרטים נוספים.

(כגון אצל איזה חברות זה רלוונטי, האם עלי ליצור קשר ישיר מול חברת הליסינג, או רק דרך קציו הרכב וכו').

תודה.

פורסם
זהו הלהיט החדש בעולם הליסינג.

השוס הנוסף זה להביא לך רכב משומש מהשכרה במקום אוטו חדש שהזמנת.

מה הכוונה ? בלי ליידע את הלקוח ?

רלוונטי כמעט אצל כל החברות, הכל צריך להיעשות מול אחראי/ת הרכב בחברה שלך.

אתה יודע כמה בערך אמורה להיות ההנחה ?

פורסם

פשוט ככה. חבר שלי הזמין רכב מאוויס. קיבל השכרה יענו רכב גישור. הבעיה שהם לא יודעים מתי הוא יקבל את הרכב שהזמין כי יש להם "בעיית אשראי".

פורסם

נשאלה שאלה:

אתה יודע כמה בערך אמורה להיות ההנחה ?

ושמר כבר ענה בפעם הראשונה

הכל צריך להיעשות מול אחראי/ת הרכב בחברה שלך.

אולי תתקשר אליו, אל קצין הרכב במקום עבודתך. לא כל החברות עושות זאת(רובן כן), איננו יודעים מאיזו חב' ליסינג מקום עבודתך חוכר את הרכבים ומהו ההסכם בינם. שיחה של מס' דקות בטלפון ויש לך את כל התשובות.

פשוט ככה. חבר שלי הזמין רכב מאוויס. קיבל השכרה יענו רכב גישור. הבעיה שהם לא יודעים מתי הוא יקבל את הרכב שהזמין כי יש להם "בעיית אשראי".

אין זה קשור לנושא שנפתח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
נשאלה שאלה:

ושמר כבר ענה בפעם הראשונה

אולי תתקשר אליו, אל קצין הרכב במקום עבודתך. לא כל החברות עושות זאת(רובן כן), איננו יודעים מאיזו חב' ליסינג מקום עבודתך חוכר את הרכבים ומהו ההסכם בינם. שיחה של מס' דקות בטלפון ויש לך את כל התשובות.

אין זה קשור לנושא שנפתח.

אשאל זאת אחרת : מי שיודע מה גובה ההנחה המוקנית עבור מאזדה 3 אצלהם בחברה, אשמח לשמוע.

פורסם

השאלה הנשאלת לדעתי היא אחרת.

האם אתה מוכן לשלם הרכב כסף (מה זה יוצא על מזדה 3 היום, 2300 לחודש?) על רכב שנכנס לתקופת "פותנצאיל התקלות שלו"?

פתאום צינור מים, אח"כ רצועת מנוע, פתאום להחליף רדיאטור כי הוא נוזל ,מצבר מתפגר וכל אחת מהתקלות האלה זה חילוץ וגרירה ואי נוחות, אתה כבר מבין על מה אני מדבר, לא?

אם אתה משלם ככ הרבה כסף אז כבר תיסע על רכב חדש לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מכיר מישהו שחיכה מעל חצי שנה לפוקוס חדשה, וקיבל רק לא מזמן. כל הזמן דחו אותו בתירוצים שונים ומשונים.

בינתיים הוא נסע באופטרה גרוטאה (לא הייתי מוכן לקבל רכב כזה גם לא ליום אחד)

לפעמים הגשר הוא ארוך מאוד...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
השאלה הנשאלת לדעתי היא אחרת.

האם אתה מוכן לשלם הרכב כסף (מה זה יוצא על מזדה 3 היום, 2300 לחודש?) על רכב שנכנס לתקופת "פותנצאיל התקלות שלו"?

פתאום צינור מים, אח"כ רצועת מנוע, פתאום להחליף רדיאטור כי הוא נוזל ,מצבר מתפגר וכל אחת מהתקלות האלה זה חילוץ וגרירה ואי נוחות, אתה כבר מבין על מה אני מדבר, לא?

אם אתה משלם ככ הרבה כסף אז כבר תיסע על רכב חדש לחלוטין.

השאלה היא לא אחרת, השאלה נותרה שלי :-) :

"מי שיודע מה גובה ההנחה המוקנית עבור מאזדה 3 אצלהם בחברה, אשמח לשמוע"

ולגבי שאלתך, הכוונה היא שאני פשוט ממשיך לקבל שירות מלא מחברת הליסינג,

פשוט לא מחליף לרכב חדש, אלא ממשיך עם הרכב הנוכחי, כאשר כל התקלות והטיפולים השופטים - כרגיל, באחריות חברת הליסינג.

פורסם

מובן לי לחלוטין מה שאתה אומר אבל רכב בשנותיו ה 4-6 מפגין הרבה יותר תקלות, בצורה משמעותית מאשר בשנותיו ה 1-3.

כל תקלה כזאת היא התקעות באמצע החזרה מהעבודה, בסוף שבוע בטיול עם הילדים וכו' ולכן אני אומר, האם עבור הנחה של 200 ש"ח בחודש (כמו שהוזכר פה) אתה מעדיף להתחיל להתקע פה ושם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מובן לי לחלוטין מה שאתה אומר אבל רכב בשנותיו ה 4-6 מפגין הרבה יותר תקלות, בצורה משמעותית מאשר בשנותיו ה 1-3.

כל תקלה כזאת היא התקעות באמצע החזרה מהעבודה, בסוף שבוע בטיול עם הילדים וכו' ולכן אני אומר, האם עבור הנחה של 200 ש"ח בחודש (כמו שהוזכר פה) אתה מעדיף להתחיל להתקע פה ושם.

שנים נסעתי על רכב ישן, לכן לא נראה לי שמאזדה 3 דגם 2006 תגרום לי כ"כ הרבה אי נוחות :-)

אכן אם אכן מדובר על הנחה של כ 200 ש"ח, אכן לא ממש רלוונטי,

הבנתי שמדובר בסדר גודל של כ 20% מ 2,500 ש"ח, כלומר כ 500 ש"ח, שהופ להיות שחקן מעט יותר משמעותי.

פורסם

קבל רעיון נוסף:

אם הרכב שלך במצב טוב (את זה אתה יודע בוודאות), יתכן וכדאי לך לרכוש את הרכב מחב' הליסינג ולקבל תשלום בעבור אחזקת רכב מהמעביד.

כמובן שרק לפי חישוב כלכלי מפורט ניתן לדעת אם הצעד כדאי בעבורך, שכן מדובר במשתנים אינדיוידואליים כמו: קילומטרג' ממוצע, סכום התשלום חודשי בעבור אחזקת רכב, מצב כלכלי (יכולת גיוס הון) וכו'.

פורסם
קבל רעיון נוסף:

אם הרכב שלך במצב טוב (את זה אתה יודע בוודאות), יתכן וכדאי לך לרכוש את הרכב מחב' הליסינג ולקבל תשלום בעבור אחזקת רכב מהמעביד.

כמובן שרק לפי חישוב כלכלי מפורט ניתן לדעת אם הצעד כדאי בעבורך, שכן מדובר במשתנים אינדיוידואליים כמו: קילומטרג' ממוצע, סכום התשלום חודשי בעבור אחזקת רכב, מצב כלכלי (יכולת גיוס הון) וכו'.

מעניין, כמה אמורה לעלות מאזדה 3 שנת 2006 ? (כלומר, עוד 3 חודשים אני מסיים את שלושת שנות ההתחייבות)

• תוכן חדש...