Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן הכנתי לך הייתי בטוח שתבוא רעב :lol:

לא נורא מחר אני יעשה לך שווארמה מפיבר..:-D

אני ידייק יותר על הבניה שלך.. כנירא שבגלל שעשיתי הכל ביחד זה יצא לי כמו עבודה של חפר..

לא נורא מחר יש לי את כל היום לבניות האלה.. אתה מוזמן לבוא לעזור או סתם לבוא לדבר..

עוד שבועיים בטח אני יתחיל שוב להישתגע (אני רומז על בניה מפיבר מתחת לתא כפפות [בניה לסאב 12 אינצ' רוקפורד P1]) מה אתה אומר? כדי או שמה שיהיה לי בדלות יספיק לי? או שבכלל מה שיש מאחורה מספיק לי?

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

לא ידעתי שסאב 12 אינצ' טעים :-( אני לא חושב שאני כן ידבק ממך מהר.. אני לא אוכל גנקפוד:lol:

עכשיו הבנתי למה במפגש היה רמקול ליד הסלטים.. בטח הביאו לישראל לנגב משהו..

האמת שלא נדבקתי.. אני פשוט עושה שיפוץ קטן לאוטו מבפנים יש לי עוד כמה דברים לעשות עם פיבר כמו מחשב לאוטו בניה למסך וכל מיני כאלה דברים..

ישראל אני יביא לך 5 ליטר פוליאסטר אפור תביא לי 5 ליטר פוליאסטר שקוף אני צריך....

פורסם

כל המיד באסים והCDM מכוונים אלי בשני הדלתות עשיתי בכוונה..

והטויטרים זה לא צורה מוזרה. שאני יסיים אותם אני יעלה תמונות ואני יראה לך שזה נירא טוב...

shorlakk- זאת רק ההתחלה:-D

פורסם

סחטיין על הפרוייקט.

הייתי שוקל ברצינות פחחות לדלתות הקדמיות לפני האיטום

בהצלחה בהמשך הדרך

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

עבודה יפה לפעם ראשונה, ריספקט,

אם צריך לעשות פחחות שבה צריך להבליט את המכות מהחלק הפנימי של הדלת אז החומר איטום יפריע. יהיה צריך להוריד אותו באזור המכה וחבל. אם אתה מתכנן פחחות אז לפני איטום כמובן.

וקצת ביקורת בונה, אפשר היה לעשות את החיתוך בפלטה של הרצפה בבגאז' יותר חלק, ככה הרווחים בריפוד היו יותר אסטטיים ופחות בוטלים.

פורסם

תמשיך ככה, יהיה מעניין לראות ועוד יותר לשמוע.

בכל אופן, שמתי לב שרשמת שהסאב שלך הוא הייפוניקס כשבעצם בתמונה רואים רוקפורד. איזה יש לך בתאכלס?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי הפחחות יש כמה שיטות ליישר את הפח לפני שמתחילים למלות שקעים בבונדו.

בעיקרון זה לדחוף את הפח החוצה מבפנים אבל החומר בידוד בטוח יפריע לתוצאה טובה בפחחות ואז יהיה עבודה עם חומר מילוי שעדיף לא לעשות אם לא צריך.

בקיצור (אם אתה באמת מעוניין) תלך לפחח טוב שיוציא את כל מה שאפשר החוצה , תעשה את הבידוד, ומתי שיתפנה התקציב תעשה צביעה אם יהיה צריך

VW GOLF V5 2001

פורסם

תודה על העצות אני כנירא שאני הילך על פחחות כללית לכל האוטו וגם צבע אפילו שהצבע שיש לי עכשיו באוטו יש אותו על האוטו רק שנה וחצי כי זה צבע חדש..

יש לי P1 זאני מוכר.. בזמן הבניה לא יכלתי לחבר זמנית את ההיפוניקס כי הייתי צריך לחבר לו מגבר אז חיברתי את הP1 לJBL GTO1004 זמני, ואגב רואים בתמונה שזה זמנתי

זה הסאב שלי באוטו (סרטון 7 שניות)

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3045023

היום עבדתי על הבניות לטויטרים וסיימתי אותם, רק שהם לא ניראים הכי יפה ככה אבל מה שבטוח אחרי צביעה הם יהיו בהרבה יותר יפים (לא שעכשיו הם כאלה יפים:lol:)

כמה תמונות שלהם (של העבמים-- ישראל תמציא להם שם חדש!).

אלמוג שרון.

[מי שרוצה אני מוכן לעשות לו בניה נחמדה במחיר טוב!:wink:]

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

פורסם

יש איזה דרך לצבוע אם איזשהוא מקשה ואז הצבע יוצא בערך כמו הדש בורד שלך עכשיו.

סתם רעיון

בהצלחה

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...