Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי זה פחות, החלפת שס' בתיבת הילוכים נעה בין 1500 ש"ח (הצעה שקיבלתי) ל2000 ש"ח (הצעות שראיתי פה)

זוג צמיגים 800, בולם למכסה מנוע 200-300, דוד אחורי 300-400, חלון (בהנחה שיש צורך בהחלפת כל המנגנון) 500.

טיימינג וטיפול נעשו ב80 אלף.

תקנו אותי אם אני טועה והאם יש עוד המלצות?

פורסם

על פניו אני לא מכיר את הדגם ומחלותיו,

אני רק רוצה להמליץ על גישה מסויימת ברכישת רכב :

כשאתה בא לקנות רכב עם תקלה , קח בחשבון את המקרה הגרוע יותר, במקרה שלך - החלפת גיר.

לכן לא הייתי נותן לו יותר מ20 אלף ש"ח , וגם זה הרבה בהתחשב בעבר הליסינג והדברים שיש לתקן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא יודע על איזה מחירון הסתכלת, אבל כבר במחירון ינואר של לוי יצחק המחיר היה נמוך מה-30 אלף שציינת.

אם אתה לוקח אותו כנק' מוצא - מציע להיכנס למחירון מעודכן, לעשות שקלול ק"מ וידיים, ורק אז להתחיל להתחשבן על התקלות.

אגב, ממה שכתבו על הגיר לא הייתי מתרגש. לדעתי זה סעיף קבוע במכונים. אם מעניין אותך באמת מצב התיבה הספציפית - יש לחבר למחשב ולבדוק תקלות/לחצים.

פורסם

אייל הרכב היה בליסינג שנה ובגלל זה הק"מ כזה נמוך.

שמר, כמובן שהייתי רוצה לדעת מה מצבו המדוייק אך לפני קנייה למוכר אין זמן.

בתנאי השוק כיום שהזכרתי רוב הקסרות עם 150 אלף ק"מ, בהתחשב בבדיקה ובחוסר הזמן של המוכר האם הייתם מסכימים לקנות ב23 וחצי או לא?

פורסם

אני לא הייתי קונה בסכום הזה, בידיעה שנדרשת השקעה של כרבע עד שליש משווי הרכב.

20 צריך להיות הגבול העליון.

הכל פונקציה של כמה אתה לחוץ לקנות. המוכר לא ימכור כ"כ מהר, זה אתה יכול להיות בטוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה ממש נשמע כמו הקונה האולטימטיבי לסוחרים. לחוץ על הרכב ובגלל זה מתעלם מכל המסביב.

אין לו זמן שלא ימכור את הרכב!!! אתה מבחינתך צריך להיות שלם עם קניית הרכב.

בתור בעלים של קסרה ואחד שבדק כמה קסרות לפני שקניתי את שלי אני יכול להגיד לך שלא תיהיה אחת שתלך איתה לבדיקה ולא יגידו לך שהגיר מחליק ולפני שיפוץ. בשביל לדעת את המצב שאמיתי שלו רק מכונאי שמכיר את הגירים האלה ובדיקת מחשב יוכלו להגיד לך וגם זה בערבון מוגבל.

את הקסרה שלי קניתי דווקא עם גיר גמור שבקושי נוסע והורדתי למוכר את הכסף על השיפוץ וזה בגלל שהאוטו היה שמור פרט לעניין הזה והעדפתי לשפץ ולהיות בראש שקט. אני מצאתי מקום בשפרעם שעושה שיפוץ גיר מלא! ב2500 ש"ח והלכתי על הסיכון, עכשיו אני חצי שנה אחרי והגיר מתפקד מצויין ככה שאפשר לשפץ את הגיר הזה בהרבה פחות ממה שהציעו לך.

לדעתי אתה לא צריך ללכת על הרכב הזה וזה כי קודם כל הק"מ מחשיד, זה לא אומר שהוא לא נכון אבל לי זה נשמע קצת תמוהה. דבר שני הרכב היה בליסינג ואתה תיהיה יד רביעית, תוסיף את זה לשוק הלא משהו בלשון המעטה של הקסרות ותחשוב מה יקרה שתרצה למכור את הרכב עוד שנה שנתיים.

קסרה הוא לא רכב נדיר במיוחד ויש כאלה במצב טוב, המחירון שלהן ברצפה והמחיר שוק שלהן עוד יותר אז לדעתי קדימה לרכב הבא.

פורסם
לפי דעתי זה פחות, החלפת שס' בתיבת הילוכים נעה בין 1500 ש"ח (הצעה שקיבלתי) ל2000 ש"ח (הצעות שראיתי פה)

זוג צמיגים 800, בולם למכסה מנוע 200-300, דוד אחורי 300-400, חלון (בהנחה שיש צורך בהחלפת כל המנגנון) 500.

טיימינג וטיפול נעשו ב80 אלף.

תקנו אותי אם אני טועה והאם יש עוד המלצות?

האם חיפשת עוד מכוניות בחודש האחרון ? היה כיף ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חיפשתי, ושלא תבין אותי לא נכון, אני מודע לכך שתיקונים אלה הם יחסית זולים. אם מתעלמים לרגע מהעובדה שזה יד 3 עם עבר של ליסינג אז מבחינת הרכב עצמו זה הרכב הכי נקי שנתקלתי בו.

כמו שכבר אמרתי, רוב הקסארות הן עם 150 אלף ק"מ ומעלה, זה קל להגיד "תמשיך לרכב הבא", אבל בפועל אין את ה"רכב הבא"

אלה שבמצב טוב אז הבעלים שלהן לא במצב טוב. אחד שרצה 1500 מעל מחירון או אחר עם 190 אלף ק"מ שרצה אלפיים מתחת למחירון ודיבר בטון שכאילו יש לו מציאה ביד.

התחלתי לפזול גם לכיוון האחות 306 ואולי אף לפונטו שבתחום השנים 2000-2002 נכנסות לקריטריונים של אוט'-האצ'בק.

שורה תחתונה, קשה קשה:wink:

פורסם

אם יש לך חשש מהגיר האוטומטי, לדעתי תכנס למוסך מורשה ותבקש לבדוק את האוטו על המחשב.

ככה אם יהיו תקלות נוספות תוכל להוריד לו עוד כסף וגם תהיה מודע למצבו האמיתי של הגיר. שווה לשלם עוד 250 ש"ח על רכב שבאמת רוצים לקנות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שאני הלכתי לבדוק את הגיר שלי במוסך מורשה בבני ברק הם אמרו לי שאני צריך להחליף שסתומים.

בגלל שלא נראה לי הגיוני שהגיר גם מחליק בצורה מטורפת וגם נכנס למצב חירום בכל מיני מצבים ולא משהו קבוע וכל זה נובע משסתומים אז הלכתי לעוד 3 מכוני גירים מהמוכרים שיש וכולם אמרו לי שאני חייב שיפוץ מלא של הגיר והראו לי את הקודי תקלה והסבירו לי למה.

אני הייתי ממליץ אם אתה רוצה לדעת את המצב האמיתי של הגיר תל ךלאחד ממכוני הגירים המומלצים, תעשה שם בדיקה ותהיה בראש שקטץ

פורסם

ידידי קניתי לפני חודשיים קסרה דיזל 2003 ידני ב 17500

השוק של סיטרואן קסרה חולה

תן לו 19-20 ולא אגורה יותר שלא תצטער

• תוכן חדש...