Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה בטויוטה קורולה GLI 2007.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

בבעלות אימי טויוטה קורולה 2007 דגם GLI.

עקב מקרה גניבה שהיה לנו בחצר ,ובגלל שהרבה זמן אני חושב לבדוק את זה יצאתי לבדוק את האזעקה באוטו.

האוטו היה נעול עם אזעקה ,נכנסתי לאוטו בלי לבטל את האזעקה אלא עם המפתח והאוטו לא ציפצף ולא כלום.

חשבתי שזה בגלל שפתחתי עם המפתח ,ביטלתי את האזעקה ,נכנסתי לאוטו ,סגרתי את הדלת והפעלתי שוב.

זזתי באוטו , קפצתי ,פתחתי את הדלת והאוטו עדיין לא ציפצף.

חיפשתי מתחת למכסה המנוע את הסוויץ' הקטן הזה של שמבטל/מפעיל את האזעקה וגם אותו לא מצאתי.

מישהו יודע מה עושים במצב כזה? אולי יש משהו שאפשר להפעיל את האזעקה ואני לא יודע עליו?

תודה לכל מי שינסה לעזור ,וסופ"ש נעים :).

פורסם

או שהתעסקו לכם עם הרכב ועקרו את הרמקול של האזעקה.

האם האזעקה הייתה עושה צליל כלשהוא בדריכה או בנטרול?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אותו דבר גם לי יש . רק שלי יש פאסט 2002 . וגיליתי שהרמקול של האזעקה נותק אז חיברתי אותו ועדין אין שום דבר.

מקווה לעזרה

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
ניראה לי שאתה מיתבלבל

אם קיבלת את זה מטויוטה יש מצב שזה רק נעילה מרכזית ולא אזעקה

מותקן אצלכם ברכב שלט נוחות ולא אזעקה.

זה גם מה שאני חושב. לסבתא שלי יש ראנקס 2007 וגם אצלה מותקנים שלטי נוחות ולא אזעקה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

תוכלו להסביר לי מה זה שלט נוחות ?

ולא הבנתי אתכם כ"כ ,אוטו שנת 2007 יוצא מהחברה בלי אזעקה אלא רק עם נעילה מרכזית? נשמע מוזר משהו...

או שהתעסקו לכם עם הרכב ועקרו את הרמקול של האזעקה.

האם האזעקה הייתה עושה צליל כלשהוא בדריכה או בנטרול?

כן ,האזעקה משמיעה את הצפצוף שלה כאשר אני סוגר או פותח את האוטו.

פורסם

שלט נוחות כשמו כן הוא , נעילה ופתיחת הרכב מרחוק.

ישנה אפשרות ,לחבר באזר אשר יתן חיווי קולי בעת פתיחת / נעילת הרכב.\

ברכבים החדשים המשפחתיים אשר אין דרישת מיגון גבוהה לגביהם, אין מתקינים אזעקה.

ברכבים אלו מסתפקים בקודן ובמיגון המקורי [ אימובילייזר ] שהיצרן התקין.

פורסם

כמה שטויות אפשר לעשות, כדי לחסוך עוד כמה פרוטות. מה יזיק ליבואן להתקין אזעקה ברכבים שלו, בעלות של עוד 700 ש"ח? הרי הרכב עצמו עולה לנו הון!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
תוכלו להסביר לי מה זה שלט נוחות ?

ולא הבנתי אתכם כ"כ ,אוטו שנת 2007 יוצא מהחברה בלי אזעקה אלא רק עם נעילה מרכזית? נשמע מוזר משהו...

כן ,האזעקה משמיעה את הצפצוף שלה כאשר אני סוגר או פותח את האוטו.

שלט נוחות הוא שלט כמו של אזעקה, אבל רק פותח וסוגר את הדלתות. מותקן במכונית צופר כדי שתשמע שהפקודה מהשלט נקלטה, אבל אין מערכת אזעקה ממש.

אגב, מעטות המכוניות (אם בכלל) שמגיעות עם אזעקה. ברוב המכוניות שיש בהן אזעקה, היא הותקנה בארץ בגלל דרישות הביטוח. היות והביטוח כבר לא דורש אזעקה אלא קודן, כבר לא טורחים להתקין אזעקות.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...