Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במפגשים שהיו בעבר שחלקם כללו תחרויות SPL אנשים הביאו איתם מכשיר מדידה.

מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר כזה ומה העלויות שלו?

פורסם

בדיוק חבר שלי הוריד לעצמו לאייפון תוכנה, הוא בדקת את הDB במערכת.

יצא 114 DB אני לא יודע עד כמה זה מדויייק אבל זה מגניב .:lol:

פורסם

לי יש אחד כזה של רדיו-שאק - מודד עד 126 דציבל עם נטייה לפספס עד 2 דציבל למטה או למעלה.

אני משתמש במכשיר הזה בכל פעם שאני מכוון מערכת, לדעת פחות או יותר מה הן העוצמות הבטוחות לאוזן ואיפה זה מתחיל להזיק לשמיעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה היא מה אתה רוצה למדוד, יש לחצים ויש עוצמה. חיישן כמו שאדי נתן לנו, של רדיובלאט מודד את גובה הווליום ברכב, וגם זה עם סטייה של 2 דיבי (נראה לי שכולנו היינו רוצים תוספת של 2 דיבי במערכת). אדי, תנסה לצעוק לחיישן, קיבלת קריאה? זה לא מד spl ‎‏ אלא מד ווליום. חיישני לחץ זה משהו אחר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה נותן מכשיר עד 126DB.

אפילו לSQ תחרותי זה לא מספיק- יש מינימום של 130DB.

פחות מ130 זה לא נחשב למערכת:).

אבל מכיוון שאני יודע איך אדי שומע ובאיזה עוצמות זה לא ישנה:), בכל אופן -אדי מנסה להוכיח את התאוריה של 1W-1M:)

under construction..

פורסם

אני צריך למדוד עוצמת רעש במקום עבודה כדי להוכיח שסביבת העבודה מזיקה לשמיעה ולא נוקטים אמצעים לפי החוק בהתאם לעוצמת הרעש כי המקום עבודה לא מוגדר כמפעל שזה מקום שטבעי שיהיה בו רעש

פורסם

דבר עם אלי או רוני הם יוכלו לעזור לך בעניין הזה.

בכל מקרה, עד כמה שאני יודע ברגע שאתה מתריע על מפגע רעש יש רשויות ממשלתיות שמטפלות בזה והם בודקים את כל הנושא הזה.

under construction..

פורסם

ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי מקום שאפשר להתלונן אליו רק מצאתי את הקריטריונים של רעש שגורם נזק לשמיעה ממקום עבודה ופסקי דין או מה התנאים להגיש תביעה בגין נזק לשמיעה אבל לא מצאתי ארגון שאפשר להתלונן ולתריע בפניו

פורסם

אה לא - אני רק רוצה לדעת בעזרת המכשיר הזה מתי אני על 90, 100, 110 ו120 כדי לדעת מתי לא לחרוג את גבול החצי שעה ומתי לא לחרוג את השעתיים (בנסיעות ארוכות ונדירות).

לא מעניין אותי מה הרף של המערכת שלי, ממש לא, רק מעניין אותי לשמור על השמיעה שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה באמת שמיעה יכולה להיפגע ממערכת חזקה ?

תמיד חשבתי שהדבר היחיד שפוגע זה טווטרים זוועתיים שחותכים את האוזניים

פורסם

רועי, המכשיר שלאנוספורס הציג בפנייך מספיק לך למטרה הזו.

תחפש באתר שלר רדיושאק

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אל תשכח לרכוש סוללת 9V :-P

אני חושב שהוא ברכב הפרטי שלי בארגז כלים, אני אמור להגיע למפגש הקרוב בכל מקרה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...