Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכמונות אכיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,

קראתי קצת על כל אמצעי האכיפה של משטרת התנועה.

יש לי 2 שאלות:

1.האם יכול להיות צילום לילי של רכב באמצעות אמצעי אכיפה ללא ההבזק?

2.האם יש מצלמות תנועה קבועות שהם לא נראות כמו עמוד אפור עם 2 חורים ?

תודה.

פורסם

1.אני מניח שלא,איך יוכלו לראות את הרכב אם לא היה פלאש?

2.כן,אני מכיר אחד אישית.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

כן וכן

יש (או היתה) על הגשר מעל מחלף מורשה מצלמה ניסיונית שמצלמת עם אינפרא אדום כך שהיא לא צריכה פלאש גם בלילה, והיא גם לא נראית כמו עמוד אפור

פורסם

Kitt, יכול להיות שאתה מתבלבל וזו הייתה פשוט מצלמה שנועדה לפקח על התנועה השוטפת בכביש (עומסי תנועה, אירועים חריגים, וכו')?

פורסם

בקשר לצילום לילה - מה שחשוב הוא שמספר הרישוי של הרכב ייראה היטב ובאופן ברור, אם ניתן להשיג זאת ע"י צילום בצומת מואר או משהו כזה ללא פלאש, זה קביל.

בפועל - המצלמות ממוקמות במקומות הדורשים פלאש, ולכן כל תמונה בלילה תהיה מלווה בברק שמעיר אותך משנתך.

לגבי השאלה השנייה והתשובה של קיט, ראה את תשובותיי מן העבר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=59417&postcount=16

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=842956&postcount=26

נכון להיום, כל המצלמות הן מולטנובה, ומופיעות על עמודים אפורים בכבישים 4, 40,85, בגין בי-ם וליד בית גולמינץ בנתניה.

פורסם
Kitt, יכול להיות שאתה מתבלבל וזו הייתה פשוט מצלמה שנועדה לפקח על התנועה השוטפת בכביש (עומסי תנועה, אירועים חריגים, וכו')?

לא הוא לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהמשך להודעתי אני אנסה להיות קצת יותר קונקרטי

בכביש 1 מייד אחרי מחלף לטרון לכיוון תל אביב (מערבה) בערך מהנקודה של לטרון עד לצומת שפונים למודיעין וכביש 6 , בערך נסיעה של 8 ק"מ,אז בקטע הזה ישנם מספר מצלמות בצידי הכביש..

לא המלנוטובות,אלא מצלמות על עמודי התאורה, אני ראיתי לפחות שניים.

אחת מצד ימין ואחת מצד שמאל בהפרשים של 2 ק"מ ביניהן לכל היותר.

למישהו יש מושג מהן?

יוצא לי לנסוע שם דיי הרבה למען האמת,לכן חשוב לי לדעת

וגם לכל חבר פורום כדאי לדעת אני מאמין.

פורסם
בהמשך להודעתי אני אנסה להיות קצת יותר קונקרטי

בכביש 1 מייד אחרי מחלף לטרון לכיוון תל אביב (מערבה) בערך מהנקודה של לטרון עד לצומת שפונים למודיעין וכביש 6 , בערך נסיעה של 8 ק"מ,אז בקטע הזה ישנם מספר מצלמות בצידי הכביש..

לא המלנוטובות,אלא מצלמות על עמודי התאורה, אני ראיתי לפחות שניים.

אחת מצד ימין ואחת מצד שמאל בהפרשים של 2 ק"מ ביניהן לכל היותר.

למישהו יש מושג מהן?

יוצא לי לנסוע שם דיי הרבה למען האמת,לכן חשוב לי לדעת

וגם לכל חבר פורום כדאי לדעת אני מאמין.

אני מניח שאתה מדבר על הדברים העתיקים האלה שתלויים על העמודים:

dahlil.jpg

אם כן, זה משדרים בתדר X, נזנחו כבר בערך לפני עשור. לא ברור מי הגאון באגף התנועה שחשב לבזבז כסף על הדבר הזה (אין אף מכמונת בתחום תדרים זה).

אם אתה מדבר על המצלמות הלבנות המאורכות - אלה מצלמות וידאו לשליטה על התנועה של מע"צ, ואינן קשורות לאכיפת מהירות (לא מיועדות לכך).

פורסם
בקשר לצילום לילה - מה שחשוב הוא שמספר הרישוי של הרכב ייראה היטב ובאופן ברור, אם ניתן להשיג זאת ע"י צילום בצומת מואר או משהו כזה ללא פלאש, זה קביל.

בפועל - המצלמות ממוקמות במקומות הדורשים פלאש, ולכן כל תמונה בלילה תהיה מלווה בברק שמעיר אותך משנתך.

שמר,

הפלאש נועד להפעלת צמצם מהירה שתגרום להקפאת התמונה ולא למריחה לכן פועל הפלאש גם בבוקר (וגם אז הוא מאיר ומעיר את כל הסביבה).

פורסם

אם כבר, אז מדובר על הפעלה מהירה של התריס, לא של הצמצם (שכשמו, קובע עד כמה מצטמצם ה"חור" דרכו נכנס האור (ופרטי התמונה) למצלמה).

כאשר יש אור מספיק, אפשר לעבוד עם מהירות תריס גבוהה גם ללא פלאש, שהוא בסה"כ תאורה מלאכותית רגעית.

• תוכן חדש...