Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה למוסך שיודע לטפל ברנו מאגן קופה שנת 96 מנוע 2000 בדקתי עם כמה מוסכים בבאר שבע והם לא רוצה ליתעסק עם הרכב הזה הם אןמרים לי שאין להסיג חלקים לרכב רק בחברה,

מישהו יכול לעזור לי למצוע מוסך בבאר שבע שיודע לטפל או אפילו אדם פרטי שיודע למכון לטפל ברכב במחיר הוגן?

פורסם

איזה סוג של טיפול?

אתה צריך טיימינג?(אחד שמכיר ויודע אמר לי שרק הרצועה 900 שקל!ומה עם המותחנים?עוד 250 כ''א!)

אני מכונאי ומב''ש אני יכול להפנות אותך למי שאתה צריך...

איך הרכב חוץ מזה? פשוט אני שוקל לקנות אחת ואחרי מה שאתה אומר זה קצת מפחיד,כמו רובר :? .

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

הרכב אצלי רק שבוע וחצי אני לא יכול להמליץ או לשלול בקשר לאמינות של הרכב

אבל הוא נוח לא בולע דלק עושה בערך 1 ל12 כוח ממש לא חסר זה היתרשמות מהשבוע שהוא אצלי הבעיה

עכשיו שאני רוצה לעשות יישור קו וקשה להסיג את החלקים

פורסם

בדקת כאן ?

מוסך לא מורשה רנו אבל מתמחה ברכבי רנו.

במוסך הזה קרוב משפחה שלי מטפל ברנו סניק, מרוצה מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עם המגאן קופה שהייתה לי הייתי במוסך המרכזי של רנו בעמק שרה. אין שום בעיית חלפים.

האמת קניתי את כל החלפים במוסך והחלפתי לבדי. הצעת מחיר לטיימינג הייתה כ-2500 ש"ח למיטב זכרוני.

אגב איפה קנית את המגאן? בב"ש?

פורסם
בדקת כאן ?

מוסך לא מורשה רנו אבל מתמחה ברכבי רנו.

במוסך הזה קרוב משפחה שלי מטפל ברנו סניק, מרוצה מאוד.

המוסך הזה היה מורשה פעם אני מכיר את המוסך הם לא ממש זולים אני יבדוק שמעה אבל עוד לא בדקתי תודה

עם המגאן קופה שהייתה לי הייתי במוסך המרכזי של רנו בעמק שרה. אין שום בעיית חלפים.

האמת קניתי את כל החלפים במוסך והחלפתי לבדי. הצעת מחיר לטיימינג הייתה כ-2500 ש"ח למיטב זכרוני.

אגב איפה קנית את המגאן? בב"ש?

בעמק שרה יש מוסך מורשה בשם עמיגל הייתי שמעה שמעתי את המחיר כימאת נפלתי מהרגליים טייפול

שמנים ופילטרים ופלגים 1500 שקל! טיימיג 3500 אלף!!

פורסם

אין מה לעשות, טיפול במורשה עולה הרבה כסף.

כמו שאמרתי, אני קניתי בעמיגל את כל החלקים, שמנים, פלאגים, פילטרים וטיפלתי לבד או במוסך שהעבודה בו זולה.

פורסם
, אני קניתי בעמיגל את כל החלקים, שמנים, פלאגים, פילטרים וטיפלתי לבד או במוסך שהעבודה בו זולה.

אני חושב שזה הצעד הנכון אני יבדוק את האפשרות הזאת ויכול להיות שזה מה שאני יעשה

• תוכן חדש...