Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובו הבנות נורא התלהבו מהאורות וביקשו ממנו להפעיל שוב (אחת הסיבות שאני שהתלהבתי מהאורות),

?

למה שמישהו יהיה מעוניין להתקין את השטות הזו ? :roll:

עונה לך על השאלה?

לסיכום מדובר בנורות לדים? התתקנה מסובכת או שאפשר לעשות את זה בעצמי אם החומרים הנכונים?

מדובר בהוצאה של ממש או לא משהו רציני?

פורסם

חבר'ה הרי זה ברור, זאת פג'ו 307sw מה שקורה שכל התקלות וכל הסנסורים מפסיקים לפעול בבת אחת וככה מקבלים בלוח שעונים רצף של תקלות ומלא צבעים יפים שמשתקפים בתקרה.

סתם סתם...

למה שתרצה להתקין את הדבר המרובע המכוער הזה סטייל דיסקו שנות ה 80

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
עונה לך על השאלה?

לסיכום מדובר בנורות לדים? התתקנה מסובכת או שאפשר לעשות את זה בעצמי אם החומרים הנכונים?

בתור אחד שעבד בתחום אני יכול להגיד לך שהמחיר לדבר כזה הוא סדר גודל של 2500-3000 ש"ח פחות או יותר.

צריך פה את הסטריפים של הLED, את הפקד, את החיווטים וכמובן את הפרפקס חלבי הלבן. ההתקנה היא לא מסובכת

למי שיש ידיים טובות וחוש טכני, בכל מקרה, קפוץ ללייטון במושב חמד http://www.lightone.com (זה האתר שלהם)

הם יעזרו לך, הם ו-"דנאור" נחשבים לטובים בארץ בתחום התאורה ושניהם מציעים פתרונות LED.

Lexus CT200H

פורסם
עונה לך על השאלה?

תן לי להבין אתה רוצה "לרצף" את הגג שלך במנורות (שכונתיות) כי נראה לך שזה יעשה רושם על בנות? :roll:

טוב נו...

אגב, יש לי הרגשה שהעובדה שמדובר בשעשועון שמרוויחים בו כסף + מנחה (שלטענת חברה שלי) נראה מצויין "קצת" השפיע על ההתלהבות שלהן...

פורסם
עונה לך על השאלה?

אני מבין שמצב הבחורות אצלך על הפנים :mm_cry:

לדעתי המנורות לא יעזרו.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

סתם שתדעו שהמתקין של מונית הכסף, סתם במקרה הוא חבר הפורום (אם הוא ירצה הוא יציג את עצמו)

אופיר - חבל שאתה מדבר שטויות, ההתקנה לא נעשה בשום מוסך מרכזי, כמו שאמרתי - היא נעשתה ע"י חבר פורום יקר מאוד מתחום האודיו לרכב,

אולי בהמשך הוא יציג את עצמו

רמז - מדובר במתקין מוערך, וההתקנה בוצעה בימים שהוא עוד עבד כמתקין בCLASS A,

• תוכן חדש...