Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיל 17

גיל 16.5

גיל 16.5

גיל 17

החל מהראשון לינואר שלושה חודשים כל היום, שלושה חודשים בזמן לילה (כרגע זה שלושה חודשים רגיל)

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאיזה גיל אפשר לעשות על רכב רגיל ?

מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד ?

באיזה גיל אפשר לעשות תיאוריה ?

באיזה גיל אפשר לעשות טסט ?

כמה זמן מלווה ?

נכון להיום:

מאיזה גיל אפשר להתחיל ללמוד ? 16.5

באיזה גיל אפשר לעשות תיאוריה ? 16.5

באיזה גיל אפשר לעשות טסט ? 17

כמה זמן מלווה ? שלושה חודשים, גם ביום וגם בלילה.

החל מ- 1.1.2013:

באיזה גיל אפשר לעשות טסט ? 16.9

כמה זמן מלווה ? שישה חודשים. שלושה חודשים - גם ביום וגם בלילה. לאחר מכן, שלושה חודשים רק בלילה.

פורסם

באמת מתחילים להכניס את עניין המלווה לחצי שנה החל מינואר 2013?

חשבתי שהדבר יקח הרבה יותר זמן במדינה כמו שלנו :lol:

אחי אוטוטו רוצה להתחיל ללמוד נהיגה. רציתי לשאול לגבי המלווה, בעצם הוסיפו עוד שלושה חודשים שצריך מלווה בשעות הלילה,

אך מה מוגדר בעצם בחוק ? החל מאלו שעות צריך מלווה? איך בכלל המשטרה תעקוף דבר כזה.

תודה מראש ושנה טובה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, בעוד חודש ושבועיים נגמר לי המלווה, ואני בקושי נהגתי באוטו בגלל שאין לנו ביטוח על האוטו. הציעו לנו הצעה דיי יקרה, תוספת עליי מסתכמת בעוד 3 אלף שקל! זה המחיר שאבא שלי משלם עליו ועל אימא שלי. מישהו מכיר סוכן ביטוח שמבטח בזול יותר? אמין יותר? ובכללי בגלל שזה יקר אני מתכנן לעשות רק חובה. הרכב הוא קיה קארנס שנת 2003 דיזל.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

עדיף שלא תנהג בכלל אם אתה מתכנן לעשות רק חובה.

מבחינת ביטוח בחברה אחרת זה בעייתי , כי ההורים שלך כבר מבוטחים בחברה X ואם אתה תבטח את עצמך ב Y זה יעלה כמה אלפי שקלים יותר.

אם ההצעה היא גם למקיף זה מחיר מצויין , אם ההצעה לצד ג' זה מחיר סביר ורגיל לגמריי.

Miata ND2

פורסם

ההורים שלי מבוטחים אצל סוכן ביטוח, ויש לי חבר שמרוב שהביטוח יקר על הרכב שלו הוא עשה רק חובה. טוב נו זאת אאודי TT, ויש לי עוד חברים שעשו רק ביטוח חובה וצד ג'. ולגבי הקטע של לא לנהוג, אז איך אני ירכוש ניסיון ועצות מאבא שלי? אבא שלי מת לתת לי לנהוג אבל אין ביטוח, בגלל זה התייעצתי פה לגבי חברות ביטוח שיחסית זולות מאחרות.

פורסם
אז ככה, בעוד חודש ושבועיים נגמר לי המלווה, ואני בקושי נהגתי באוטו בגלל שאין לנו ביטוח על האוטו. הציעו לנו הצעה דיי יקרה, תוספת עליי מסתכמת בעוד 3 אלף שקל! זה המחיר שאבא שלי משלם עליו ועל אימא שלי. מישהו מכיר סוכן ביטוח שמבטח בזול יותר? אמין יותר? ובכללי בגלל שזה יקר אני מתכנן לעשות רק חובה. הרכב הוא קיה קארנס שנת 2003 דיזל.

רק אחרי שנה של נהיגה תהיה ירידה קלה של המחיר , לא מעבר.

אם תעשה ביטוח חובה בלבד, אתה לוקח סיכון מיותר ללא צד ג' לפחות. חשוב על כך. החסכון של הכסף הזה עלול לעלות לך באלפים אחרים במקרה של תאונה חלילה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הבנתי. בסופו של דבר דיברתי עם אבא שלי והוא אמר לי שאתם צודקים, זה באמת סיכון לעשות רק ככה ועדיף לעשות הכל ביחד. אני מקווה שב''חבר'' יתנו לנו הצעה זולה יחסית להכל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
נכון להיום:

באיזה גיל אפשר לעשות טסט ? 17

כמה זמן מלווה ? שלושה חודשים, גם ביום וגם בלילה.

החל מ- 1.1.2013:

באיזה גיל אפשר לעשות טסט ? 16.9

כמה זמן מלווה ? שישה חודשים. שלושה חודשים - גם ביום וגם בלילה. לאחר מכן, שלושה חודשים רק בלילה.

אתה בטוח לגבי התאריכים החל מה1.1.13?

יש לך מקור בכתב לזה \ מאיפה שמעת על זה?

תודה רבה, דור.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ככה את הרישיון שלי הוצאתי ב2009 חודשיים לפני שהתגייסתי ( התגייסתי ב29/11/09) , עכשיו במהלך התקופה של השנתיים עברתי עבירות תנועה על מהירות מעל המותר ואי ציות לתמרור (סה''כ 14 נק' ) . ב2011 נדרשתי לעבור קורס נהיגה מונעת בת''א , עברתי אותו ואח''כ דרשו ממני גם לעשות תיאוריה מחדש - עשיתי ועברתי ואז הוכרזתי נהג חדש למשך שנתיים נוספות לצערי הרב !!

תאריך הוצאת הרישיון בפעם השנייה אחרי שעברתי את כל הנהיגה מונעת + תיאוריה חדשה הוא 27.9.2011 והתאריך שהוא פג תוקף הוא 15.10.2013 .

השאלה שלי מכל מה שרשמתי למעלה ^ היא האם בגלל עבירות התנועה שעברתי והיותי בן 21 אני נחשב לנהג צעיר כבר , ולמרות שאני נהג חדש אני יכול להסיע אוטו מלא ? יש למישהו מושג בעניין ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לשון החוק (אם לא שינו אותה): "נהג חדש מתחת לגיל 21"

מה זה אומר?

אם אתה נהג חדש ומתחת לגיל 21, אסור לך להסיע יותר מ2 אנשים חוץ ממך ברכב.

אם אתה נהג חדש מעל גיל 21, החוק לא חל עלייך.

אם אתה בן 20 וכבר לא נהג חדש, החוק לא חל עלייך.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן אבל אני בן 21 ועדיין נהג חדש ( אחרי שעברתי את העבירות התנועה שציינתי למעלה) , האם אני יכול להסיע אוטו מלא למרות העבירות שעברתי ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...