Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות פגו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות בין קבריולט שנת 96 140 אלף קילומטר ל306 רגיל שנת 2000 126 אלף קילומטר מחיר פחות או יותר זהה.

כמה שאלות...

1.ביטוח לקבריולט עולה יותר מרכב רגיל?

2.אמינות של האוטו הנל

פורסם

שכחתי לשאול:אף פעם לא ראיתי מכוניות עם גג פתוח השאלה היא האם יותר קל לפרוץ אליהן? ממה הגג עשוי? כי מרחוק זה נראה שאני בא עם מספריים וגוזר אותו

פורסם

אומנם אותו דגם ואותו יצרן, אבל שני רכבים שונים לגמרי.

שנת 94 זה הדור הראשון של ה 306 קיימת כמו שביקשת גירסת קברילט, מנוע 1800 ידני או אוטומט, רובן היו דווקא אוטומטיות, מנוע tu מיושן, אבל אחלה רכב בגדול, אכן הביטוח יותר יקר בקבריולט, קשה לי להאמין שתמצא אחת שמורה, אלו רכבים שנמכרים קיום לצערי בגרושים, למרות שיש להם אצלי מקום בלב ובעתיד אלו יהיו אספנות מבוקשות ודיי נדירות, רכב כייפי מהנה מבוסס מבחינת מתלים ומכניקה על אותו דגם רגיל 3 דלתות, כמובן שינויים בשילדה, הגג אכן עשוי מחומר ברזנט כזה, פתיחה ידנית, יחד עם זאת תיקונים יקרים של הגג, אכן ניתן לגזור במספריים.

306 רגיל קיימת בשלל גירסאות בדור השני החל משנת 2000, בעיקרון שינויים בחשמל, במכניקה ומתיחת פנים קלה, אם מדובר על ה 1600 אוטמט או ידני, רכב מהנה לנהיגה, היגוי מעולה, תעשה חיפוש בעיקרון, דובר כאן המון על הרכבים הללו בשלל השנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מנוע ה-1800 הוא XU ולא TU.

סתם לידע כללי ולצורך תיקון.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...