Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי תו נכה החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,לבוס שלי הגיע כרטיס מגנטי של תו הנכה החדש,זהו חוק חדש שצריך להדביק אותו על השימשה,אבל את הכרטיס המגנטי,יש למישהו רעיון מקורי כיצד להדביק את זה בצורה יפה על השימשה?

יש מדבקה אולי שקופה לשני הצדדים?

פורסם

גם אבא שלי קיבל את התו החדש לקורולה שלו.

לפי דעתי הדרך היחידה לתלות אותו,היא בסגנון האיזי פארק.

כל מה שנדרש הוא למצוא נרתיק פלסטיק כמו של האיזי פארק.

לתחוב לתוכו את התו (הם באותו הגודל פחות או יותר),ולתלות על החלון.

כל דרך אחרת שניסיתי בינתיים לא צלחה.

ד"א,למה לעזאזל עשו אותו קטן כ"כ.

הקודם היה בגודל A4 והיה נראה למרחוק.

החדש בגודל של כרטיס מגנטי,ורק מתחנן ללכת לאיבוד.

איך הפקח אמור להבחין בו למרחוק? האם הוא אמור להתחיל לחפש היכן תלה אותו בעל הרכב?

מה גם שלתלות אותו זו משימה לא פשוטה.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

אבא שלי שוחח עם פקח שהבוא מכיר לגבי הסוגייה שעלתה כאן, כי גם הוא חושש שהתו החדש שקיבל "צנוע" מדי במידותיו.

הפקח אמר לו שזה ממש לא משנה כי הם כבר תקופה לא מבוטלת מקלידים במסופון שיש ברשותם את מספר הרכב ואם האיש נכה זה מיד מופיע במסופון ושום דו"ח לא ינתן. אם במסופון לא עולה שהאיש נכה הוא גם יקבל דו"ח וגם ידווח למשטרת ישראל, זאת במידה והתו מזוייף וכו'.

הצעתי לאבי שאקח את התו ואגדיל אותו באמצעות הסורק לגודל של A4 ואת ההעתק יתלה לצד המקור. גם זה פתרון.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

כל הרעיון של פלסטיקים היה כדי להלחם בתופעת זיופים. פלסטיק יותר קשה לזייף.

הגודל הוא כדי שלא ישאירו אותו ברכב כי היו מלא פריצות וגניבות של תוים.

אני ראיתי מישהו סידר מתקן שקוף על סוכך שמש ימני ומשחיל את התו לתוכו ומוריד סוכך כאשר צריך.

לדעתי פתרון אסטתטי ולא רע.

פורסם

אם הגודל הוא כדי שלא ישאירו אותו באוטו, אז איך בדיוק אני אמורה לתלות אותו על השמשה\חלון נהג, מבלי שהוא ישאר שם?

בכל אופן לפאביה וכנראה לשאר אחיותיה מהקונצרן יש אטב שקוף קטן וחמוד (שעד עכשיו לא היה לו שום שימוש) בשביל תוים כאלה.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

יופי נטלי. כל הכבוד.

כמובן שכוונה הייתה לחניית לילה. מאוד לא סביר שיפרצו לרכב שחונה בחניית נכים ליד הסופר בצהרי יום שישי.

פורסם

וגם בחנית לילה הרכב לרוב עם התו נכה, זה מעולה נגד פריצות.

איזו מערכת כבר יכולה להיות ברכב נכים?

פורסם

אני לא רוצה לגלוש לתוככי שיח מגדרי, אבל נראה לי שכבר כתבתי שמטרת הפריצה היה התו עצמו כדי לזייף מספר הרכב ולהשתמש בו שלא כדין.

יתרה מכך בעייה של כמה רכבים. ניתן לרשום בתו בודד עד שלושה רכבים, כאשר הכוונה שבני משפחה שונים מסיעים את הנכה.

בפועל יצא שבד"כ שתי מכוניות היו חונות בחניות נכים או על המדרכות שלא כדין בכלל. שימוש בתו חנייה מותר אך ורק כאשר מי שמו מופיע על התו נמצא ברכב, אולם בני משפחה יכולים להשתמש ברכב בהעדרו. עד עכשיו לא הקפידו על כך, אבל זה עבירה פלילית שיש עליה עונש בחוק.

לכן הוחלט לעשות אותו בפורמט של כרטיס פלסטיק כדי שהוא יהיה נייד עם הזכאי ששמו רשום על התו ולא עם הרכב.

פורסם

כמו שאמר דני 66, הפקחים בודקים במוסופון את הרכב עצמו.

אותם פורצים יבינו שאין טעם לזייף ולא יגנבו יותר. (כמו שלמדו לא לגנוב את מכשיר הספיריט של פלאפון).

באותו יום שהחלפתי את התו לרכב החדש, כנראה שבמסופון זה עוד לא התעדכן, משהו כמו שעה אחרי שחניתי קיבלתי קנס.

פורסם

בדיקה בזמן אמת קיימת במספר מאוד לא גדול של ערים שמופעל בהם שרות סלופארק.

אני לא בטוח שזה קיים בירושליים או רעננה לדוגמה

• תוכן חדש...