Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצו, ה-ID אומנם דיי מדויק, בסט אפים מסויים גם חזק, וגם דורש תיבה קטנה, אבל אין לו באס עמוק כלל. יכול להיות שהוא יתאים לפותח השירשור, אי אפשר לפסול (הוא צריך לשמוע כמובן).

מצד שני, אתה יודע שרוני הוא היבואן של AA, אז מן הסתם רוני יודע על מה הוא מדבר. בקשר לשאר שמגיבים על ה-AA (למרות שהוא לא רלוונטי מבחינת המחיר), הם כנראה מגיבים משמיעה של ה-12, כמוני, ואכן הוא סאב טוב עם עומק ודיוק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמעתי JL W3 סאב מעולה אם תמצא אחד כזה במחיר הנ"ל תחטוף אותו,ID באס עמוק?! מדובר בסאב מאוד קיצוני מהיר מאוד מדוייק מאוד אבל לקרוא לו סאב עם באס עמוק.חבל שאין ארסנל יד שניה במחירים האלה כי בטוח היתי ממליץ.

דרך אגב מה עם אססין גם ככה המגבר שלך לא יעבור 300 RMS.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

ID זה סאב שרצוי לשמוע בכמה וריאציות לפני קניה. אם אתה מחליט לקנות אותו מיד שניה בדוק אותו כמה פעמים.

אני אישית לא מת עליו, לא מתחבר לאופי סאונד שלו

הבחירה הטובה ביותר לדעתי היא ה- W3 מיד שניה. אין במחיר הזה סאב יותר טוב ממנו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אתה מוכן לטפס עוד איזה 200 שקל אני יכול להמליץ לך ה x-ion של audio system

10' - אני ממש מבסוט ממנו (שמתי 2)

הוא מוציא RMS350 סאב מדויק וכיפי, אני אישית החלטתי לשים אותו בתיבה פתוחה כי היה חסר לי מעט מריחה בכל זאת :)

אם תרצה לשמוע במפגש הבא בכיף.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

תודה על התיקון.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

רק קח בחשבון אחרי מה שכמה חברה ראו אתמול במיפגש על ה-ID של מישהו מהפורום אם היית רואה אולי היית יורד מהכיוון של ID

לחסוך בדבק זה מה שיגדיל לחברה את הרווחים לאן הם רוצים להגיע :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

גם אני ראיתי את הIDQ הקרוע, ונכון - זה נראה שבמקור ההדבקה לא משהו, אבל זה גם נראה שהוא נקרע כתוצאה מחבלה - אני מקווה שבשוגג.

דבר אחד בטוח, ARIK.G יצא כאן אחלה גבר, למרות שלדעתי זה היה לפנים משורת הדין מבחינתו.

פורסם

באמת שאני מעדיף להימנע מלהגיב אבל אני לא רוצה שהדברים יצאו מכלל פרופורציה.

IDQ הוא סאב מעולה, מדוייק ומשתלב מצויין על המוזיקה, זה לא מפלצת SPL! ומי שמחפש כזה זה לא הסאב בשבילו.

אכן אני מסכים שהסאב עדין, וכך צריך לנהוג איתו, בשימוש זהיר לא אמורה להיות כל בעיה.

בקשר למכירה וכל הסיפור, היה אשר היה, קיבלתי החלטה לקבל אותו חזרה. הסיפור ביני לבין אורי נסגר בטוב. וכך ישאר.

אורי, אני מקווה שתמצא את הסאב המתאים לך.

נ.ב

צביקה תיהיה בריא עם הכתיבה שלך, לקח לי שעה להבין מה כתבת. :lol:

:cry: !!SOLD!!

פורסם

ידידי...

אני הייתי ממליץ לך בניגוד לכולם לבוא למפגש או שתיים ולשמוע כמה סאבים,

להחליט מה זה באס עמוק? ומה מדוייק בשבילך?

כי באס עמוק של אליקו / ישראל / גיא (חברי מועדון ה SPL..)וכו'... (מצטער שלא פירטתי את שמות כל הSPLים למניהם)

תחליט מה מספיק לך ותדע כמה זה עולה בערך.

אין ספק שיש אין ספור סאבים טובים, מדוייקים ומדהימים אך מחירם בהתאם.

אני מסופק מהסאב שלי (בחתימה), סאב מדוייק ועונה על הצרכים שלי (SQ ולא SPL...)

כך שמה שטוב לא' לאו דווקא יהיה טוב לב'.

בהצלחה... מקווה לראות אותך במפגשים.

נ.ב

הכתיבה של צביקה ממש לא מסובכת, אפילו ברורה למדי.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...