Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברכב שלי הריפודים התחילו להזדקן, דהו טיפה\ על כיסא אחד יש מרוח אפילו קצת שוקולד מלפני כמה שנים ששפשפו אותו ,זה לא נראה כזה קריטי אבל לי אישית בעין זה מפריע

יש דרך לנקות ריפודים, איזה ספריי מומלץ או משהו?

פורסם

אחרי שימוש בהרבה תכשירים הגעתי למסקנה הבאה :

אם יש לך כתם, כלום לא יעזור מלבד נוזל כלים,

לא קליה, לא אבקת כביסה שום דבר, רק נוזל כלים

הרבה מים וסבון תשפשף טוב עם מברשת אחרי זה תעבור על הכיסא עם סמרטוט והרבה מים ותן לרכב להיות בשמש עם דלתות פתוחות ליבוש

פורסם

בקשר לריפודים הדהויים אין הרבה מה לעשות ,אבל לגבי הכתם בכיסא אתה יכול להוריד בלי בעיות בעזרת קאנטרי,גש לכל שטיפה ותגיד שאתה רוצה לעשות קאנטרי רק למושב אחד יעלה לך מקסימום 50 שקל.

Subaru Impreza 2.0R AWD

פורסם

אני ראיתי תוצאות עבודה של חומר לניקוי ריפודים של STP (ספריי). הוא יעיל מאוד.

עקבתי אחרי מישהו שניקה את האוטו לפני מכירה (סוחר) עם STP והתוצאות מדהימות. אני לא יודע מאילו חומרים היו כתמים בריפוד, אבל STP עשה עבודה מדהימה. שמים קצת ספריי, עולה קצף למעלה ואחרי זה כתם נעלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לקחתי מסיר כתמים, כזה ששמים על בגדים, מהלתי אותו עם מעט מים וירדתי לאוטו. התוצאות היו מעולות והרבה יותר טובות מהחומר של STP.

פורסם

ירדתי לאוטו. התוצאות היו מעולות

בחייך, יש כאן ילדים :roll:.

לגבי הכתמים - STP עשה עבודה טובה בעבר, אבל מסיר הכתמים של קליה (ורוד עליז) אוכל אותו בלי מלח.

יש להם מוצר חדש לניקוי ריפודים ושטיחים, טרם נוסה, אבל נראה לי שיהיה טוב.

פורסם
בחייך, יש כאן ילדים :roll:.

לגבי הכתמים - STP עשה עבודה טובה בעבר, אבל מסיר הכתמים של קליה (ורוד עליז) אוכל אותו בלי מלח.

יש להם מוצר חדש לניקוי ריפודים ושטיחים, טרם נוסה, אבל נראה לי שיהיה טוב.

:lol:
  • תוכן חדש...