Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלך מוכרת לי באופן אישי.

גש לרופאת המשפחה, ובקש כדור מתאים. לי נרלין עזר.

לחילופין - חבר טוב שתה כוסית אחת של וודקה - וזה עזר לו.

לכל מי שלא מבין - מדובר על חרדה, שגרמה, לפחות אצלי, לרגל רועדת על הקלאץ במידה שא"א לנהוג. בטסט החמישי, לאחר הכדור, הטסטר אמר: "איך לעזאזל הגעת עד טסט חמישי?"

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני עברתי רק בשביעי.

אחרי השישי החלפתי מורה, עשיתי 10 שיעורים אצלו.

והרגשתי בכל שיעור את הטעויות שעשיתי אצל המורה הקודם.

בכל מקרה, כעבור 10 שיעורים לקחתי טסט אחד. והבטחתי לעצמי שאם אני לא עובר בו, אני נשאר באוטובוסים..

אין נוסחאות קסם. תחליף מורה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

גמני עברתי רק בטסט שישי

האמת,שנכשלתי על מגוון סיבות בכל אחד (חנייה לא נכונה בוצעה 3פעמים עד שהטסטר יתייאש,בלימות בכניסה לצמתים (נושא בעייתי בעצמו),נסיעה איטית מדי בבינעירוני,ועוד ועוד)

בטסט השישי פשוט הבטחתי לעצמי שאני זורק לפח כל דבר יקר שיש לי אם אני נכשל :D,מה היה אחרי הטסט? אין לי שמץ של זכרון

אני רק זוכר את הצרחות בבית אחרי הטלפון המיוחל ב4בצהריים שעברתי ;) (מאי 2000 - אח איזה נוסטלגיה)

בהצלחה לפותח השרשור , קיבלת לא מעט טיפים מועילים כאן :)

אופיר - שעובר סרט דומה עם חברה שלו כרגע בדרך לרשיון :shock: (6טסטים לפני הצבא,עכשיו מנסה את מזלה בשנית)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי 70 שיעורים ושבעה טסטים (היום ה-7) עברתי בהצלחה טסט. אחרי התחבטות ושאלות פה בפורום, נפל הפור והחלטתי לקחת שוט של וודקה (למי שרוצה לדעת פילנדיה) לפני הטסט, ביקשתי לפני הטסט מהמורה להיכנס לתחנת דלק על מנת להטיל את מימי וגם לשתות שלוק של וודקה (המורה לא יודע מזה), בזכות הוודקה שיחררה אותי, אומנם זה גרמה לי לנסוע לאט אבל לא נורא ולמרות זאת הטסטר העביר אותי.

אני מודה לכל אלה שעזרו לי בדרך לקבלת הרישיון.

מודה, מודה לכולם!!

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה אומר ומה אדבר :-o

מקווה שלפחות להבא תשתדל להמנע מחוכמות כאלה - אם לא בשביל הזולת, אז לפחות בשביל הרישיון שעמלת כה רבות להשיגו (זכור שאך לפני ימים ספורים פורסם פה שהינשוף מרשיע נהגים חפים מפשע).

בכל מקרה, שיהיה לך מזל טוב. סע בזהירות!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מעולה

אני היום חזרתי לתפקד מבחינה מינית.

שאלתי פה - בפורום - ומצאתי לי איזה נערה חסרת ישע אותה אפשר היה לאנוס.

רון.

-הרבה גאווה למקרא דברי חכמה כמו בהודעות מעלי-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

באמת בזכות הוודקה.

יש גם כאלה שיוצאים משרותים עם אבקה לבנה על האף או זורקים איזה מזרק משומש לאסלה לפני הטסט.

אמונות טפלות כאלה...ץץ

פורסם

תעודת עניות לטסטר שהעביר אותך ולא שם לב לריח.

עדיף היית לוקח רגיעון.

אני מאוד מקווה בשבילך שלא תהפוך את זה להרגל.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אני אומר - וודקה לכל חייל קרבי

שיתשחררו קצת לפני היציאה לשטח

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נו, מה אגיד ומה אומר....

אם אתה חושב שאתה כשיר לנהוג בזכות שוט של וודקה, אתה כנראה לא מעריך את יכולות הנהיגה שלך נכון / סתם חסר יכולת שליטה עצמית.

חבל שאני והאנשים שאותם אני מוביל יום יום ברכבי צריכים להסתכן יום יום במפגש עם נהג כמוך על אותם כבישים של אותה מדינה.

תזהר שלא יהפוך להרגל.

פורסם

קודם כל מזל טוב!! בשעה טובה אה? :-D

חוץ מזה אני מקווה שזה היה רק בשביל הטסט ופה זה נגמר :-P

מסוכן מסוכן מסוכן ובשבילנו הנהגים ובשבילך הבחור שעמל קשה להוציא רישיון,תשמור עליו!

3 חודשי מלווה קלים לך חברי! 8)

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

קודם כל-מזל טוב

ועכשיו, לאחר שהוצאת רישיון, הגיע הזמן להשקיע עוד קצת ולעבור קורס נהיגה מתקדמת (זו דעתי).

מקווה שלא תהפוך את זה להרגל (את הוודקה).

פורסם

אלכוהול... הסיבה... והפיתרון לכל בעיות האנושות (הומר סימפסון)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...