Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא צמיגים לארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השירשור כתב שמחיר 4 צמיגים + מחיר הובלה פנימים בארה"ב - עלות סה"כ 600 דולאר .

מהסכום הזה מחשבים 48-49% - מיסים - נאמר 300 דולאר .

ולסכום הזה מוסיפים הובלה ימית - היא זולה יחסית להובלה אווירית - אני מעריך 150$ - עלות הובלה + ביטוח מקסימום .

אז אולי התבלבלתי בניסוח הדברים אבל כן פותח השירשור יכול לחסוך בקלות 1100-1300 ש"ח .

כן , אני יודע בשביל הרבה אנשים בפורום זה כסף כיס , אנשים שלא יודעים להעריך כסף .

אין ברכישה כזו כל קושי , ולפי דעתי זה משתלם .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
תגיד, אתה טורח לקרוא הודעות ומה שכתוב בהן או שזה סתם עניין לא רצוני?

אני כותב "סתם לדוגמא" ואז אתה מרגיש שאתה חייב לקפוץ ולהגיד "זה לא 400$, זה פחות!" ?

מה לעשות שבניסיונך להראות אי כדאיות - אתה נותן נתונים לא נכונים וגם התשובה על המיסים היא לא תמיד נכונה ...

כאשר המשלוח נעשה על ידי המוכר - תשלם מיסים על המוצר ועל ההובלה. אבל אם תשתמש בשרותי ההובלה שהמלצתי עליהם:

http://www.ushops.co.il/#

תוכל לראות שכיוון שהמחיר כולל גם שיחרור מכס והובלה בארץ - אתה משלם מכס רק על המחיר של המוצר וההובלה עד ניו ג'רסי.

בסופו של דבר, בעזרת המחיר הנמוך של הובלה ימית, ניתן לקנות רביעיית צמיגים במחיר הנמוך מעלותם בארץ.

נ.ב - אני קניתי לפני כשנה וחצי רבעיית צמיגים סופר ספורטיביים במחיר מצויין בעזרת השרות הזה ...

פורסם

בא נעשה שניה סדר בצורה רגועה ובילתי מתלהמת :

1. מעולם לא ניסיתי להניא את פותח השרשור מלקנות בחו"ל אלא רק ניסיתי לשקף את הנתונים הנכונים (גם של המכס וגם של המחיר בארץ).

2. יש במדינה חוק ולפיו המכס מחושב לפי עלות המוצר+המשלוח+הביטוח.

קשה לי להבין איך חברה מסוימת מביאה מוצרים ע"י תחשיב אחר, מה, הוא מוריד למוכס איזה צאפחה ידידותית, נותן לו קריצה רבת משמעות, מוריד את עלות המכס וכל זאת לשם שמיים כי הוא לא גובה ממך כלום על הצ'ופר הזה?

עכשיו בקשר לכדאיות הקניה ללא קשר לעלות:

ראיתי כבר צמיגים שמגיעים עם תאריך ישן נושן.

ראיתי צמיגים מגיעים עם דרוג מהירות לא זהה לארבעתם.

ראיתי צמיגים מגיעים עם פגמים קלים.

ראיתי צמיגים שמגיעים במידה הלא נכונה.

וכו'

כל זה הופך ייבוא אישי של צמיגים לארץ כדאי רק כשמחפשים צמיג ספציפי שקשה/לא ניתן להשיגו בארץ.

כשמדובר בצמיג סטנדרטי שכמעט בכל פנצריה מכובדת תמצא כאלה, לדעתי הטרחה והסיכון לא שווה את העניין, אבל הי, זאת סתם דעתי האישית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אין ברכישה כזו כל קושי , ולפי דעתי זה משתלם .

ואם הצמיג שהוא יקבל יהיה עם תאריך ייצור של לפני שנה וחצי?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כמובן שמרכיב מאוד חשוב הוא אמינות של המוכר , שואלים לפני הקנייה את המוכר מה תאריך הייצור של הצמיגים .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם
בא נעשה שניה סדר בצורה רגועה ובילתי מתלהמת :

1. מעולם לא ניסיתי להניא את פותח השרשור מלקנות בחו"ל אלא רק ניסיתי לשקף את הנתונים הנכונים (גם של המכס וגם של המחיר בארץ).

2. יש במדינה חוק ולפיו המכס מחושב לפי עלות המוצר+המשלוח+הביטוח.

קשה לי להבין איך חברה מסוימת מביאה מוצרים ע"י תחשיב אחר, מה, הוא מוריד למוכס איזה צאפחה ידידותית, נותן לו קריצה רבת משמעות, מוריד את עלות המכס וכל זאת לשם שמיים כי הוא לא גובה ממך כלום על הצ'ופר הזה?

עכשיו בקשר לכדאיות הקניה ללא קשר לעלות:

ראיתי כבר צמיגים שמגיעים עם תאריך ישן נושן.

ראיתי צמיגים מגיעים עם דרוג מהירות לא זהה לארבעתם.

ראיתי צמיגים מגיעים עם פגמים קלים.

ראיתי צמיגים שמגיעים במידה הלא נכונה.

וכו'

כל זה הופך ייבוא אישי של צמיגים לארץ כדאי רק כשמחפשים צמיג ספציפי שקשה/לא ניתן להשיגו בארץ.

כשמדובר בצמיג סטנדרטי שכמעט בכל פנצריה מכובדת תמצא כאלה, לדעתי הטרחה והסיכון לא שווה את העניין, אבל הי, זאת סתם דעתי האישית.

בקטע הזה אני מסכים איתך במאת האחוזים, אין ספק שייבוא צמיגים זה לא דבר בטוח. כלכלית זה יכול להשתלם - תלוי במחירים שבהם ניתן להשיג את הצמיגים, אבל זה פרוצדורה שלוקחת כחודשיים, יש אפשרות לקבלת צמיגים ישנים וכמובן - לא ניתן להחזיר במידה ויש בעיה.

במקרים שאני מכיר, דובר על צמיגים שלא היו קיימים בארץ - פאלקן אזניס, דנלופ Z1 וכמה סמי סליקים.

שם לב למחירים לדוגמא של הפאלקנים באתר:

http://www.vulcantire.com/azenis_rt615_t.htm

בעזרת משלוח בים הצלחתי להביא לארץ סט צמיגים מצויינים, שלא היו קיימים בארץ בפחות מ 750$...

בכל מקרה בצמיגים קיימים אני מסכים - עדיף לפותח השירשור למצוא מקום זול יותר, לשלם עוד כמה מאות עד 1000 ש"ח, ולקבל צמיגים+הרכבה+אחריות...

בקשר לשאלה כיצד הם יכולים לא לשלם מיסים על ההובלה:

1. לפי דעתי - הם לא לוקחים את הסכום על ההובלה, הם לוקחים את הסכום על ההוצאות האחרות כמו שיחרור מהמכס, משלוח בארץ, וכו, זה בעצם עקיפה של החוק שחייבים לשלם מיסים על עלות המשלוח.

2. אכן יש להם מוכסים משלהם וקשרים טובים, אני יכול לומר שהובלה דרכם חוסכת אישורים לחלקים של רכב (שלפי החוק מחוייבים באישורי ייבוא), והמוסכים לא בודקים יותר מדי את המוצר.

בכל מקרה התוצאה טובה, לפעמים יצא לי לשלוח דרכם רק כדי לא להתעסק עם הפרוצדורה של השיחרור...

פורסם

אתה נעול על פירלי ? אם לא , אז תוכל למצוא צמיגים בארץ בפחות כסף מעלות ייבוא מחו"ל.רצ"ב דגם של HANKOOK RH06

464RH06.jpgיש כמובן עוד יצרנים ודגמים תלוי בשימושים שלך.

לחץ אויר בצמיגים יכול להיות לעיתים ההבדל בין "פודיום" ל"קונוס" !!!

פורסם
כמובן שמרכיב מאוד חשוב הוא אמינות של המוכר , שואלים לפני הקנייה את המוכר מה תאריך הייצור של הצמיגים .

ומאיפה אתה מבטיח שהמוכר ישלח לך את המוצר המדובר? ואם הוא רוצה לדפוק אותך (למרות שהוא נראה אמין לכאורה...)

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לשלוח צמיגים בעלי תאריך יצור ישן הרחק על מעבר לים יכול להיות אחלה של פתרון לסטוק שנתקע במחסן :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דנידין09,

אני רואה שאתה מענף הצמיגים אז רק בכדי לעזור לנו ליישב את הסוגיה של כדאיות היבוא, כמה תעלה רביעיה של ההנקוק שהעלת לצרכן כולל מע"מ, הרכבה ואיזון לפני מיקוח אגרסיבי :wink: ו

האם ניתן לשלם בתשלומים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי

לפני כשבועים הזמנתי זוג בולמים לרכב דרך EBAY המחיר לזוג היה בסביבות 25$ מה גם שלדברי המוסך וכמה חנויות חלפים

בהם ביקרתי ,אין להשיג בולמים כאלה בארץ.

המחיר כולל המשלוח יצא לי 115$ ... עד כאן הכל טוב ויפה.

ההפתעה הראשונה הייתה כשקיבלתי את המשלוח ונאלצתי לשלם 350 ש"ח מיסים !

והכי גרוע שהבולמים כלל לא התאימו לרכב ,ואחרי שהמוסכניק שלי החליט להזיז את התחת הוא השיג לי זוג

בולמים מקוריים ב500 ש"ח כולל העבודה (הרכב כבר היה במוסך).

כרגע אני תקוע עם שני ברזלים שעלו לי כמעט אלפיה ואין לי מה לעשות אתם :?

חבר שלי מחכה כבר 4 חודשים לגריל גם כן מEBAY , כמובן שיש הרבה מציאות אבל כדאי לבדוק טוב בארץ .לפעמים

עדיף לשלם יותר ולקבל מוצר איכותי והכי חשוב ראש שקט !

חומר למחשבה למי שמתכנן להזמין דרך הרשת :idea:

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה אחת שלא נענתה - האם קיימת מניעה לייבא צמיגים חדשים לארץ בייבוא אישי?

כמו כן, האם קיימת מגבלה בכל הנוגע לתאריך הייצור של הצמיגים? האם יש אמת בשמועה לפיה לא ניתן להכניס לארץ צמיגים אשר יוצרו לפני למעלה מ-12 חודשים?

בתודה מראש.

פורסם

לא מבין איך הגעת להקפיץ שירשור בן כמה חודשים אבל:

1. מותר לייבא צמיגים חדשים בייבוא אישי

2. לא נראה לי ש 12 חודש זה תאריך נכון, אני חושב שהמספר הנכון זה 18 או 24 חודשים...

• תוכן חדש...