Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול אולי להביא לי דיסקים של EMMA לכיוון מערכת תודההההההההה??? *** מספיקה אות אחת בסוף משפט***

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על דיסק,אבל לא אורגינל

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בדיסיקים לבדיקת מערכות יש המון הבדל בין דיסק מקורי לבין צרוב.

בדיסק צרוב מאבדים את "ההרמוניה" שיש במקורי , הרבה מידע לא נצרב נכון או חסר בגלל פורמט שונה מזה שמשתמשים בו במקורי.

כמובן המערכת צריכה להיות בעלת רכיבים ברמה גבוהה על מנת לזהות ולהשמיע את ההבדלים.

למשל אצלי במערכת שה- MX406 מנגן דיסיקים:

בדיסקים מקוריים כמעט לא שומעים את (רקע אויר- רעשי הקלטה) כלומר שמגביהים את הווליום עד הסוף לא נשמע האויר/חלל שנשאר ברקע ההקלטות. אל בצרוב שומעים את זה טוב אפילו בחצי ווליום.

פורסם
לי יש את כל המקוריים , תביאו לפטופים בשבת

אני מביא לפטופ לכבוד זה, סוף סוף אני אוכל לכוון את המערכת כמו בן אדם, תודה.

בברכה אסף.

פורסם

תודה רבה צביקה.

בקשר לדיסקים של emma sq זה דיסקים לכיווני מערכת ובדיקת תדרים כמו הדיסק של דנון או שזה דיסקים עם שירים שמוקלטים באיכות גבוהה ובצורה נכונה?

דרך אגב עם מישהו רוצה את הדיסק תדרים של דנון יש לי אותו, כולל הקובץ pdf שלו שמסביר מה עושה כל רצועה בדיסק.

פורסם
תודה רבה צביקה.

בקשר לדיסקים של emma sq זה דיסקים לכיווני מערכת ובדיקת תדרים כמו הדיסק של דנון או שזה דיסקים עם שירים שמוקלטים באיכות גבוהה ובצורה נכונה?

דרך אגב עם מישהו רוצה את הדיסק תדרים של דנון יש לי אותו, כולל הקובץ pdf שלו שמסביר מה עושה כל רצועה בדיסק.

ICE-MAN, יש לך שם ? :-).

אתה מגיע למפגש ביום שבת ? אני מעוניין בדיסק הזה.

בברכה אסף.

• תוכן חדש...